|
Термондська біла
| |
Александр68 | Дата: Вівторок, 02.01.2018, 16:38 | Сообщение # 961 |
Статус: Offline
| Цитата levkrol ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) якщо термонський це порода - де виставочні листи і т.д Та скільки можна повторювати, подивіться в каталог пород!!!!!!! чи в одне вухо влетіло а в друге вилетіло???Цитата levkrol ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) де виставочні листи і т.д А що обов'язково возити кролика на виставку? чи каталога мало?
|
|
|
|
levkrol | Дата: Вівторок, 02.01.2018, 16:45 | Сообщение # 962 |
| для білого кольору каталога мало....нзб теж в каталозі мясна порода повинна бути. Александр68, чим відрізняється білий велетень, панон та термонець? тим що перших двох не має зараз в каталогу? нічим.
Добавлено (02.01.2018, 15:45) --------------------------------------------- мої білі кролики - відповідають данним каталога - у мене теж термонець по ходу.
Сообщение отредактировал levkrol - Вівторок, 02.01.2018, 16:46 |
|
|
|
Сергей_ | Дата: Вівторок, 02.01.2018, 16:57 | Сообщение # 963 |
| Цитата УниКрол ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) Те що Ви придбали білого кроля Тількі у УниКрол можна купить термона ,а всіх останніх то просто білий кролик.Я написав свій досвід годування різним кормом і бачив результат.Годуєте комбікормом росте,годуєте сіном зерном,буряком росту не має.Цитата УниКрол ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) хто вірить у чупакабру, може повірити і у таке А я не кого і не заставляю вірити, я пишу те що є. Ось мої
![](/_fr/1/s6226719.jpg)
Сообщение отредактировал Сергей_ - Вівторок, 02.01.2018, 17:04 |
|
|
|
Александр68 | Дата: Вівторок, 02.01.2018, 18:00 | Сообщение # 964 |
| Цитата levkrol ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) мої білі кролики - відповідають данним каталога Юра, я вже не раз помічав яку ти %%%%% несеш, що тут, що на сусідніх ресурсах, тільки одне а толку ніякого! покажи хоч одного гарного кролика зі свого господарства! потім будемо про щось говорити
|
|
|
|
levkrol | Дата: Вівторок, 02.01.2018, 18:20 | Сообщение # 965 |
| Александр68, ок. Добавлено (02.01.2018, 17:20) ---------------------------------------------
Цитата Александр68 ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) Юра, я вже не раз помічав яку ти %%%%% несеш с клавиатурой надо оккуратно...не можешь ответить не надо включать родной жаргон...мерятся размахом рук у кого улов больше не собираюсь...я высказал о термоне свое мнение, если нравиться содержи эту "породу" и размножай. удачи.
|
|
|
|
maksmyxt | Дата: Вівторок, 02.01.2018, 18:25 | Сообщение # 966 |
| Александр68, от чего такая реакция?!!! То, что данный кролик не имеет четко выраженного признака породности, по которому с уверенностью можно определить принадлежит или нет данной породе - это факт.
|
|
|
|
Александр68 | Дата: Вівторок, 02.01.2018, 18:50 | Сообщение # 967 |
| Цитата levkrol ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) чим відрізняється білий велетень, панон та термонець? тим що перших двох не має зараз в каталогу? нічим.
Цитата levkrol ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) с клавиатурой надо оккуратно...не можешь ответить не надо включать родной жаргон.. я тобі чимось нагрубив? І про що відповідати??? на просторах інету повно інфи про термондську породу! шукати треба і уважно читати! Цитата levkrol ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) если нравиться содержи эту "породу" и размножай. удачи. пока що думаю, і кролятник теплий будуюЦитата maksmyxt ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) от чего такая реакция?!!! к кому? чему?
|
|
|
|
maksmyxt | Дата: Вівторок, 02.01.2018, 18:54 | Сообщение # 968 |
| Цитата Александр68 ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) к кому? чему?
Цитата Александр68 ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) я вже не раз помічав яку ти %%%%% несеш поделитесь
|
|
|
|
Александр68 | Дата: Вівторок, 02.01.2018, 19:04 | Сообщение # 969 |
| Цитата maksmyxt ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) поделитесь надо? ищитеЦитата Александр68 ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) що тут, що на сусідніх ресурсах мне надо было, я нашел, и высказал свое мнение
|
|
|
|
maksmyxt | Дата: Вівторок, 02.01.2018, 19:11 | Сообщение # 970 |
| Цитата Александр68 ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) высказал свое мнение заметьте, levkrol, высказал мнение о кролике, а вы ...., держите такое мнение при себе, либо высказывайте на других ресурсах!
|
|
|
|
УниКрол | Дата: Вівторок, 02.01.2018, 19:12 | Сообщение # 971 |
| Цитата Сергей_ ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) Тількі у УниКрол можна купить термона ,а всіх останніх то просто білий кролик. А хто так стверджує? А от про те що кожен другий власник білого кроля, а тим бульше на Львівщині, тепер кричить на все горло, що у нього "Тармінська, Термун і Турмон" при чому "чистокровний" і обов'язково "з Європи", так це факт. Але ніяк не факт, що купивши білого кролика у підворотні, Ви стали власником Термондської породи! І це правда, про яку я писав і буду писати!
А от
Цитата Сергей_ ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) уже місяців по 7, а важать дай бог щоб 3 кг було. це БРЕХНЯ!!! В разі якщо мова йде про справжнього кролика породи Термондська біла.
Цитата levkrol ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) якщо термонський це порода - де виставочні листи і т.д., Яке відношення оціночний лист має до породи?! Дана порода не виставочна а промислова, хоча є заводчики, які з нею виступають (одна пані з Любліна має кучу нагород). На рахунок "і т.д." - читай уважно тему, вже кілька разів писалося.
Цитата levkrol ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) я высказал о термоне свое мнение, Думку чи враження можна висловлювати про щось, з чим стикався і коли маєш реальні досвід і враження. Як можна писати, та ще й так впевнено про щось, чого на очі не бачив?! Получається як в старому анекдоті: " - Ах, я опять хочу в Париж, там так красиво! - А что, уже была? -Да нет....уже хотела..."
Цитата levkrol ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) "породу" Чому в лапках, є адекватне пояснення?
|
|
|
|
levkrol | Дата: Вівторок, 02.01.2018, 19:26 | Сообщение # 972 |
| УниКрол, Опишіть основные признаки породности на фоні реального фото термона.....я зрозумів одне- справжній термон на Україні тільки в унікрола...де була ця порода раніше - що тільки зараз пішла масова реклама...
|
|
|
|
Сергей_ | Дата: Вівторок, 02.01.2018, 20:04 | Сообщение # 973 |
| Цитата УниКрол ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) купивши білого кролика у підворотні А з чого вы взяли,що я купляв його у підворотні?Цитата УниКрол ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) це БРЕХНЯ! Була б можливість то з фотографував би і показав би які термони поросли.
|
|
|
|
УниКрол | Дата: Вівторок, 02.01.2018, 20:32 | Сообщение # 974 |
| levkrol, Дурна манера спілкування - відповідати питанням на питання, та ще й у самовпевненій манері (хоча для такої самовпевненості підстав нема, досвіду із даною породою "0") Тому відповідати, чи дискутувати бажання нема зовсім. Але щоб не склалося неправильне враження у людей, які вперше читають про даного кроля, відповім.
Цитата levkrol ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) Опишіть основные признаки породности на фоні реального фото термона Суха, видовжена голова; вузька грудна клітка; короткі, міцні передні лапи; широкий, мясистий зад; тонкі, малоопушені вуха, довжиною 13-15см; тонка шкіра.
![](/_fr/1/s6287235.jpg)
Цитата levkrol ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) я зрозумів одне- справжній термон на Україні тільки в унікрола Не тільки, але фактично одиниці займаються регулярним завозом свіжої крові і селекцією даної породи.
![](/_fr/1/s0589363.jpg)
![](/_fr/1/s5377204.jpg)
Цитата levkrol ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) .де була ця порода раніше - що тільки зараз пішла масова реклама... А де було пром-кролівництво України раніше? Правильно - в задниці! От тому і породи небуло. Я вже про це писав, але для лінивих повторюся. За часів СССР дана порода була вперше завезена у соцтабір на терени Польщі Національним Інститутом Вет. Медицини у 1977р. Нам в СССР "западло" було завозити заморські породи, ми ж самі могли "сильнее, дальше і више", тому культивувалася Совєтська Шиншила, Полтавське Срібло, Советський Горностаєвий і т.п. і т.д. З приходом незалежності, воно нафіг нікому потрібне небуло взагалі. Тепер, за останній десяток років, почалося яке-не-яке відродження кролівництва. Самою популярною, простою в роботі і доступною була Каліфорнійська порода, тому зародки пром-кролівництва в Україні базувалися в основному на "каліфорнії", залишках Полтавського Срібла і Новозеландській білій. Тепер вже багато великих господарств обзаводяться Термодською, чи новоспеченим гібридом Хіла-Хіплюс. На рахунок "масової реклами" незнаю, особисто я нігде вроді як і не рекламую, популяризую так, але не рекламую. І в значній мірі завдяки проведеній мною роботі, за останні кілька років і позитивним відгукам багатьох господарств (малих, середніх, великих), які познайомилися з даною породою завдяки мені, ця порода набула такої популярності. Але заслуга тут не реклами, а сарафанного радіо.Добавлено (02.01.2018, 19:32) ---------------------------------------------
Цитата Сергей_ ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) А з чого вы взяли,що я купляв його у підворотні? А з того, що вони у Вас в 7 місяців важать 3кг..
Цитата Сергей_ ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) Була б можливість то з фотографував би і показав би які термони поросли. Про що і мова! Можливість така буде, коли появиться Термондська у вашому господарстві.
|
|
|
|
levkrol | Дата: Вівторок, 02.01.2018, 20:52 | Сообщение # 975 |
| УниКрол, ![](/_fr/1/2167666.jpg) Это термон?
|
|
|
|
|
|