|
Помогите найти кроликов
|
|
| miss-nebo | Дата: Понеділок, 07.02.2011, 15:46 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Уважаемые кролиководы и кролиководительници я ищу свою мечту!!! Кто виде, кто слышал, у кого они живут??? ОН: РЕКС ОКРАС: ЧЕРНО ОГНЕННЫЙ ПОЛ: МАЛЬЧИКИ И ДЕВОЧКИ ВОЗРАСТ: ОТ И ДО 
|
| |
|
|
| gaisyn-krolik | Дата: Понеділок, 07.02.2011, 19:27 | Сообщение # 2 |
| miss-nebo Ось я недавно говорив з лудиною з західної в нього є ці рекси. т.0507745044
Владимир
|
| |
|
|
| Макс | Дата: Понеділок, 07.02.2011, 20:23 | Сообщение # 3 |
|
| Кролеводи у мене таке до Вас питання це правда що шкірка(якісна) кролика породи рекс коштує у межах 100 грн. miss-nebo, ви хочете їх придбати щоб насолоджуватися їми, тобто для душі. Чи в майбутньому робити на них $? Я їми теж цікавлюся але перчитавши літературу про цю породу мабуть покищо заводити не буду. Я так зрозумів що їх треба прордавати на племя(тобто розводити племіних кролів) або отримувати від них цінну шкірку. Головного у них не багато, тобто мяса. А для душі задоволення не дешеве особливо з такими цінами на них. Можливо я не правий. Сам собі пан.
|
| |
|
|
| gaisyn-krolik | Дата: Понеділок, 07.02.2011, 22:24 | Сообщение # 4 |
| Макс, скажу про себе, Я кроликів тримаю для душі, але щоб душа раділа, потрібно щоб улюблена справа приносила прибутки. Прибутки йдуть на поновлення крові і завоз кроликів. Знаєш, якщо потрібно за кролика дати 200 евро, то питання не постоїть - дам.
Владимир
|
| |
|
|
| Макс | Дата: Понеділок, 07.02.2011, 22:42 | Сообщение # 5 |
|
| gaisyn-krolik, Я такої ж думки. Але кролик повинен заробити на себе і принести дохід. Є такі люди які просто купляють кролів причому для забав(для душі) за шалені гроші. Як вже їх називали новоукраїнці. Я не з таких хто буде розкидати гроші на право і наліво. Їх і так невистачає. Тому треба спочатку піднятися, а потім вже думати про екзотику. І я думаю люди не будуть купляти молодняк рексів по 500грн. для того щоб їх розводити на мясо. Звичайний селянин купе собі хвальонного велетня(хоч це і не так) або простяка у 10 разів дешевше. Я це веду до того що зараз рекси не популярні. Людям нада мясо а не краса. Може я і не прав. А взагалі, мечтать не вредно, вредно не мечтать. У мене теж є мрії які я прагну втілити у життя.
|
| |
|
|
| krolikrex | Дата: Понеділок, 07.02.2011, 22:54 | Сообщение # 6 |
| Привіт всім. Макс один час у мене були Рекси чисто екзотика людина приходить за кроликами і баче щось незвичайне от тобі і для душі.
михаил-Гайсин.0679089061,
|
| |
|
|
| miss-nebo | Дата: Вівторок, 08.02.2011, 12:03 | Сообщение # 7 |
| Всем спасибо за участие, обязательно созвонюсь. Я хочу разводить этих кроликов для получения меха а также для продажи живем(уж очень хороши). Это действительно не мясная порода да и приплод мал. А что касается цени то во первых с таким окрасом я знаю пока только 3 заводчиков на Украине. И если действительно зверек фактурный то это как хороший коньяк, каждый оценит по своему. Для мяса у меня Калифорнийци (всем хороши и мясом и приплодом и шкуркой как говорится цена-качество) и Фландер (переводняк),ни как не могу избавится осталось одна самка, ну уж очень хорошая мамаша.
|
| |
|
|
| zayats_s | Дата: Вівторок, 08.02.2011, 14:20 | Сообщение # 8 |
| Эти кролики не рексы.По каталогу они Loh (L) Kleine Rasse, blau, braun und schwarz.Ихний вес 3кг.
|
| |
|
|
| miss-nebo | Дата: Вівторок, 08.02.2011, 16:38 | Сообщение # 9 |
| Ну всегда найдутся зайтс_с которые подрежут крылья.
|
| |
|
|
| ВолодимирКС | Дата: Вівторок, 08.02.2011, 17:08 | Сообщение # 10 |
| Quote (miss-nebo) Ну всегда найдутся зайтс_с которые подрежут крылья. З німецької Loh порода має назву : укр. підпалений або чорно підпалений рос. черно огненный або черно подпалый.
Сріблястий
|
| |
|
|
| ВолодимирКС | Дата: Вівторок, 08.02.2011, 17:19 | Сообщение # 11 |
| А взагалі бувають чорні, блакитні, коричневі обов'язково з підпалом.
Сріблястий
|
| |
|
|
| gaisyn-krolik | Дата: Вівторок, 08.02.2011, 19:42 | Сообщение # 12 |
| На фото справді чорно огнений кролик, а не рекс огнений (падпальний) miss-nebo - спитала про рексів, я і дав номер людини з якою говорив про саме цю породу.Добавлено (08.02.2011, 18:42) --------------------------------------------- miss-nebo Я сам хочу породу чорно огнених, і десь літом буду тягнути з європи.
Владимир
|
| |
|
|
| Макс | Дата: Вівторок, 08.02.2011, 20:12 | Сообщение # 13 |
|
| Скільки я знаю тот перше несходство з породою рексів це структура і колір(дуже блищіть) хутра. У неті дуже багато фоток рексів з різними окрасами. Вони наче декоративні. А чорно-огнений кролик був виведений У СРСР? І його мінімальна маса 4.5 кг? Чи не так? До речі хто знає які якості(плюси) у породи чор.-огнений. П.С. непогано б тему створити по цій породі
|
| |
|
|
| gaisyn-krolik | Дата: Вівторок, 08.02.2011, 20:19 | Сообщение # 14 |
| Quote (Макс) А чорно-огнений кролик був виведений У СРСР? І його мінімальна маса 4.5 кг? Чи не так? До речі хто знає які якості(плюси) у породи чор.-огнений. П.С. непогано б тему створити по цій породі де ти це взяв???Добавлено (08.02.2011, 19:16) --------------------------------------------- Порода средних по величине и живой массе кроликов черно-огненного окраса. При этом нижняя часть головы, обводки вокруг глаз, грудь, живот, внутренняя сторона конечностей, нижняя часть хвоста, обводки на ушах и клин на затылке желтоватые; верхняя часть головы и ушей, спина, поясница, круп, наружная сторона конечностей и верхняя часть хвоста – черные. На боках животного, в местах соединения черной и желтоватой окрасок бывает яркая полоска, выше которой может располагаться зона, где среди черных волос встречаются светло-желтые. Порода выведена в Англии в 1880 г. Как шкурковая.. Черно-огненные кролики характеризуются крепкой, иногда несколько изнеженной конституцией. Голова у них легкая, небольшая, с маленькими прямостоячими ушами; туловище коротковатое и сравнительно плотное; грудь глубокая, порой недостаточно широкая; спина прямая; круп широкий; конечности прямые, крепкие.. От черно-огненных кроликов получают вкусное диетическое мясо и красивые шкурки мелких и крупных размеров. Волосяной покров на шкурке густой, нежный, эластичный, с сильным блеском. При производстве меховых изделий шкурки используют преимущественно в натуральном виде. Изготовленные меховые изделия очень красивы, оригинальны и пользуются большим спросом у потребителя. Добавлено (08.02.2011, 19:19) --------------------------------------------- не плутай чорноогнені з чорнобурими.
Владимир
|
| |
|
|
| ВолодимирКС | Дата: Вівторок, 08.02.2011, 20:22 | Сообщение # 15 |
| Володь, а я про що, німецькою Loh (http://kaninchenzucht.de/rassen/index.php?rasse=loh), чеською Tříslový (http://kralik.plivnik.cz/vzornik/t.html), польською Podpalany (http://srokacz.pl/78.html), російською Огненный, українською підпалений (в нас немає національного каталогу).
Сріблястий
|
| |
|
|