Середа, 03.12.2025, 00:10
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Чёрно-бурые - Сторінка 6 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Чёрно-бурые
bymerДата: Понеділок, 21.01.2013, 17:35 | Сообщение # 76
Статус: Offline
ВолодимирКС,На даний момент чекаю ,мама з польши обіцяла що привизе,вона працює у поляка який їх вирощує,я з ним спілкувався парочку собі замовив,з його слів це той самий велететь тільки у чорно-бурому окрасі(він мені розкозував що вони надзвичайно швидко набирають вагу відносно інших,шкірка у кролика тонка,самки плодовмті 8-12 крольчат,самі чітко мостять кубло(не потрібно маточника),самки дуже молочні,чітко кормлять крольчат і без втрат типу витягнула за цицькою чи розкидала,я вирішив спробувати...Надіюсь не даремно...Згодом виставлю фото...

Inna-SДата: Понеділок, 21.01.2013, 20:12 | Сообщение # 77
Цитата (bymer)
ВолодимирКС,На даний момент чекаю ,мама з польши обіцяла що привизе,вона працює у поляка який їх вирощує,я з ним спілкувався парочку собі замовив,з його слів це той самий велететь тільки у чорно-бурому окрасі(він мені розкозував що вони надзвичайно швидко набирають вагу відносно інших,шкірка у кролика тонка,самки плодовмті 8-12 крольчат,самі чітко мостять кубло(не потрібно маточника),самки дуже молочні,чітко кормлять крольчат і без втрат типу витягнула за цицькою чи розкидала,я вирішив спробувати...Надіюсь не даремно...Згодом виставлю фото...
Ух! Прямо мечта!  shock

Юра-ГубДата: Понеділок, 21.01.2013, 20:17 | Сообщение # 78

Цитата (Inna-S)
Ух! Прямо мечта!
  І ніяких проблем biggrin

bymerДата: Понеділок, 21.01.2013, 20:18 | Сообщение # 79
Inna-S, незрозумів вас.всмислі мічта?

Inna-SДата: Понеділок, 21.01.2013, 20:23 | Сообщение # 80
bymer, о, вот эта один в один как мне показывали в опытном хозяйстве smile
где брали? какой вес? уже была мамкой?

Добавлено (21.01.2013, 18:23)
---------------------------------------------

Цитата (bymer)
Inna-S, незрозумів вас.всмислі мічта?
в прямом смысле smile
если все изложенное правда - то это ж мечта!
Тогда и я такого хочу (записывайте к вам на крольчат)

bymerДата: Понеділок, 21.01.2013, 21:17 | Сообщение # 81
Юра-Губ, є одна проблема,мама мені бсс перевезла без проблем а от як з цими буде це вже питаня:( но я надіюсь що все буде добре,буду пробувать розвести...:) yes

Добавлено (21.01.2013, 19:17)
Inna-S, Про яке хазяйство ви зараз говорите,можна поширену відповідь? ви хочете чорно бурого?то яка вам проблема його купити неможу зрозуміти...і до чого тут я?я любітєль а не професіонал...іі чесно кажучи нікому нічого не доказую...а ви мені зразу пишете мічти...як вас можна зрозуміти?ви ж профі,незнаю як для вас а для мене кролики це захопленя,цікавість,красота,мясо а не (БІЗНЕС)да із мене бізнесмен ніякий:) ...я просто стараюсь,розвожу бо мені це подобається і я маю хорошу можливість утримання...ось і все...а з вами радий знайомству...мені подобається ваше Срібло воно класне:up: up :up: завозили з росії?...

ВолодимирКСДата: Понеділок, 21.01.2013, 21:52 | Сообщение # 82
Повідомляю, тема називається Чорно-бурі, і це не окрас кролика а порода, поки всі тільки флудять на тему дворянина (суміші) чорно-бурого  окрасу.

bymer, звідки в Польщі, взялася ця порода яку ви описали?

pavlik_ohovuch, цікаві кролі, але хотілось взнати походження.

Сріблястий

Юра-ГубДата: Вівторок, 22.01.2013, 00:33 | Сообщение # 83

Цитата (bymer)
а даний момент чекаю ,мама з польши обіцяла що привизе,вона працює у поляка який їх вирощує,я з ним спілкувався парочку собі замовив,з його слів це той самий велететь тільки у чорно-бурому окрасі(він мені розкозував що вони надзвичайно швидко набирають вагу відносно інших,шкірка у кролика тонка,самки плодовмті 8-12 крольчат,самі чітко мостять кубло(не потрібно маточника),самки дуже молочні,чітко кормлять крольчат і без втрат типу витягнула за цицькою чи розкидала,я вирішив спробувати...Надіюсь не даремно...Згодом виставлю фото...
Вот що я мав наувазі і ніяких проблем, все чітко ...
Цитата (ВолодимирКС)
Повідомляю, тема називається Чорно-бурі, і це не окрас кролика а порода, поки всі тільки флудять на тему дворянина (суміші) чорно-бурого  окрасу.
І я з вами згідний, що багато порід вже немає, про них нагадує, окрас якогось кроля, і дехто видає за породу...

Сообщение отредактировал Юра-Губ - Вівторок, 22.01.2013, 00:34

pavlik_ohovuchДата: Середа, 23.01.2013, 01:20 | Сообщение # 84
Цитата (ВолодимирКС)
pavlik_ohovuch, цікаві кролі, але хотілось взнати походження.

Кролі в правду класні, на рахунок походження то, незнаю, порода дійсно класна була, але нажаль немає, я не міг ніде самця взяти такого, де взяти я й сам без поняття, в мене колись дядько займався ними, мав їх давновічно, з покон віків, але зараз надзвичайно важко знайти цю породу, моя думка що можна вважати що вона зникла і в мене зараз злишились лише помісі з них, причому деякі майже повністю такі як вони, але це не те.

Добавлено (22.01.2013, 23:20)

Цитата (bymer)
вони надзвичайно швидко набирають вагу відносно інших,шкірка у кролика тонка,самки плодовмті 8-12 крольчат,самі чітко мостять кубло(не потрібно маточника),самки дуже молочні,чітко кормлять крольчат і без втрат типу витягнула за цицькою чи розкидала

дійсно швидко, в 5.5 міс вага 4.9 - 5.2 і без комбікорму, переважно мали 11, інколи 9, маточників я взагалі ніяким кролицям не ставлю проблем нама майже ніколи, положив фанеру, кинув сіна і все, те що з каліфорнійцями так не іде, вічно вчепиться якесь за цицьку, застигне серед клітки, або голова в сітці.

Немає даної породи, я вже й сам переконався.

vovchikДата: Субота, 23.02.2013, 23:17 | Сообщение # 85
добрий вечір усім, вибрав цю тему, тому, що маю в наявності кролі чорно-бурої породи. купив кролицю семи місяців на ринку у Львові за 300 грн два роки тому. схрестив зі самцем радянської шиншили. потім самичка загинула, а потомство час від часу видає чорних кроленят, які після чотиримі-сячного віку набувають гарного чорно-срібного окрасу і мають мяке короткошерстне хутро

Inna-SДата: Вівторок, 26.02.2013, 21:38 | Сообщение # 86
Цитата (bymer)
ви ж профі,

нее biggrin я просто очень активный любитель biggrin (не тяну я на профи... еще столько всего интересного и пока не изученного), но за комплимент спасибо flower

Цитата (bymer)
ось і все...а з вами радий знайомству...

взаимно
Цитата (bymer)
.мені подобається ваше Срібло воно класне:up: up завозили з росії?...

очень приятно, но может в соответствующей теме.

Цитата (pavlik_ohovuch)
дійсно швидко, в 5.5 міс вага 4.9 - 5.2 і без комбікорму, переважно мали 11, інколи 9, маточників я взагалі ніяким кролицям не ставлю проблем нама майже ніколи, положив фанеру, кинув сіна і все, те що з каліфорнійцями так не іде, вічно вчепиться якесь за цицьку, застигне серед клітки, або голова в сітці.

круто! у меня когда-то (совсем давно) были такие мамки (по материнским качествам), похожи на белоостых, но росли куда как медленнее...

Цитата (vovchik)
маю в наявності кролі чорно-бурої породи.

а можно фото?

BleckieGeneДата: Вівторок, 26.02.2013, 22:45 | Сообщение # 87
Цитата (vovchik)
добрий вечір усім, вибрав цю тему, тому, що маю в наявності кролі чорно-бурої породи. купив кролицю семи місяців на ринку у Львові за 300 грн два роки тому. схрестив зі самцем радянської шиншили. потім самичка загинула, а потомство час від часу видає чорних кроленят, які після чотиримі-сячного віку набувають гарного чорно-срібного окрасу і мають мяке короткошерстне хутро

Ні ,не маєте,це помісі все,Самець від якого вони шиншила,то про яку породність може йти мова,тим більше,що про походження самки нічого не відомо.А кролів даної породи я ніколи не бачив(на картинках не рахується),та і думаю уже не побачу,через те,що її уже фактично немає.

vovchikДата: Вівторок, 26.02.2013, 23:24 | Сообщение # 88
добрий вечір, сперечатись з Вами, BleckieGеnе, не буду, але, з останнього приплоду (15 листопада) є маленький самчик, через місяць-два сфотографую, оціните. щодо самки, то продавець мав лише дану породу і говорив, що розводить її. може ще раз побачу його, то перепитаю

vovchikДата: Понеділок, 11.03.2013, 13:21 | Сообщение # 89

Прикрепления: 3764768.jpg (184.4 Kb) · 0863414.jpg (246.5 Kb)

vovchikДата: Понеділок, 11.03.2013, 13:25 | Сообщение # 90

$IMAGE2$
Прикрепления: 6976321.jpg (206.4 Kb)

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025