|
Серебристый часть 2
| |
d_egor | Дата: Вівторок, 03.07.2018, 13:46 | Сообщение # 1381 |
Статус: Offline
| Цитата уж ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) Знаю навідь людей які брали нім.срібло темне підмішувати до сріблястих. Але ж це не аргумент заявляти на всю Україну що не існує такої породи сріблястий. Точно так можна заявити і про каліфа, БСС, НЗБ, бельгійця і т.д., пройдіться по любому базару, там вам багато чого розкажуть про селекцію цих порід.
Цитата уж ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) От є каліфи панони термони но немоє воно,я мясом незаймаюсь. З цього й потрібно починати, якби займались м'ясом, я не думаю що у вас затримались в господарстві БСС або бургундці, хай вони хоч три рази називаються "породою", але як не крути, не годяться вони для інтенсивного виробництва м'яса. Десь в якійсь із тем Вася Унікрол дуже чітко розписав всі характеристики по сріблястому, каліфу і термону, випробувавши всі три породи в своєму господарстві. Пошукайте цей пост, уважно прочитайте і підставте замість срібла, термона, каліфа, любого кроля, якого ви вважаєте "породою" і зробіть для себе висновки, чи потягне та "порода" те, що може зробити сріблястий, або термон, за каліфа не кажу, бо він теж останнім часом перейшов в розряд "порода".
|
|
|
|
уж | Дата: Вівторок, 03.07.2018, 20:31 | Сообщение # 1382 |
| d_egor, на базарі чесно кажу навідь близько туди стараюсь непідходити,пару разів вдалося там побувати. Я неодноразово казав що мясо кроляче мені нецікаве,для того є інша живність .Я ніколи цю( породу) нехаїв,я всього навсьго хотів дізнатись чи може хтось пітвердити якісь характеристики ( нерадянського часу).І ще цікавило хто як міняє кровь у господарстві.Можете мені хоть як доказувати але я і так неповірю що ваше поголівя неверталось до вас,бо навідь з привозних і ті пересікаються.Як заводите нову кровь? Гібриди немають нічого спільного з породою,їх вивели сугубо на мясо.
|
|
|
|
вик | Дата: Вівторок, 03.07.2018, 22:41 | Сообщение # 1383 |
| уж, я впевнений,що полтавського срібла в країнах СНГ, в рази більше ніж БСС,в усьому світі,отже проблем з свіжими кровями нема,головне відповідально ставитися до підбору племпар,і жорстка відбраковка нестандартних особин. Не після кожного застосування імбридингу вилазять рижики,отже порода п. с.,в загальному,в хорошому стані,в крайньому випадку не в гіршому ніж усі закордонні.
було би корисно створити,на форумі,своєрідну племінну книгу П.С.де власники могли би вказувати походження своїх кролів.
|
|
|
|
уж | Дата: Середа, 04.07.2018, 07:20 | Сообщение # 1384 |
| вик, ви багато поголівя придбали з країн СНГ?
Цитата вик ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) Не після кожного застосування імбридингу вилазять рижики,отже порода п. с.,в загальному,в хорошому стані,в крайньому випадку не в гіршому ніж усі закордонні. А після кожеого третього?Про що мова тоді? А от з книгою ідея непогана.
|
|
|
|
nova | Дата: Середа, 04.07.2018, 09:39 | Сообщение # 1385 |
| Цитата уж ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) и багато поголівя придбали з країн СНГ? Багато не багато,але є трошки ,кому треба той найде /,поїде й привезе.Але далеко не факт,що воно буде краще чим наше(навїть було навпаки)просто отзовсїм чужа кров от ї добре. Ви пишете про опис срїбляка,тих описїв описувалось мульйон! До речї саме срїбло надзвичайно цїкаве в планї КРАСИ кроля..там працювати є з чим!!Цїкавезно хочу сказати! До речї Ви б завели собї парочку гарних,то хоч побачили б нормального кроля!
|
|
|
|
VovaN | Дата: Середа, 04.07.2018, 16:27 | Сообщение # 1386 |
| Так уж можливо й хоче завести, питає всіх де кров берете щоб і собі взяти, а всі шифруються, конкуренції мабуть бояться
|
|
|
|
уж | Дата: Середа, 04.07.2018, 20:51 | Сообщение # 1387 |
| nova, я ті описи бачив,але вони у кожного різні.Має бути якийсь стандарт.Я вірю що вони цікаві сам займаюсь сріблом неперший рік .Але якщо є стандарт породи то з ними ще цікавіше.Я вище вже писав що мясо кроляче мені нецікаве,для себе хватає мяса з браку. VovaN, шановний повірте що якби хотілосяб то найшлосяб
|
|
|
|
DMITRIY777 | Дата: П`ятниця, 06.07.2018, 23:46 | Сообщение # 1388 |
| Afeushka, это имбридинг не первого покалени.На фермера уже не первый заводчик демонстрирует данный результат...
|
|
|
|
Afeushka | Дата: Субота, 07.07.2018, 12:14 | Сообщение # 1389 |
| Всем большое спасибо за ответы и предположения! Ждала ответа от заводчика,но... Когда родились эти крольчата я сделала фото и поделилась проблемой с заводчиком, ответ был, что это нормально для чистокровных ( странно было такое услышать ну,...) Об имбридинге не сказал не слова. Хотел бы ответить, ответил бы, на форум заводчик заходит. Очень жаль, что в очередной раз приходится ставить - в человеческом доверии.
|
|
|
|
maksmyxt | Дата: Субота, 07.07.2018, 14:53 | Сообщение # 1390 |
| Afeushka, не совсем правильно, что не называете заводчика, а может, уже собралась тут очередь из желающих приобрести чистокровных....
|
|
|
|
Afeushka | Дата: Неділя, 08.07.2018, 07:36 | Сообщение # 1391 |
| Цитата maksmyxt ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) не совсем правильно, что не называете заводчика Макс, я надеялась и надеюсь, что человек сам прокомментирует.
|
|
|
|
уж | Дата: Неділя, 08.07.2018, 09:11 | Сообщение # 1392 |
| Afeushka, я думаю даремно чекаєте,а ті його породні кролі порозбігаються по Укр. і буде ще більше породного поголівя в інших господарствах.
|
|
|
|
Afeushka | Дата: Середа, 11.07.2018, 09:22 | Сообщение # 1393 |
| уж, Согласна на все 100, но хочется по прежнему верить людям!
|
|
|
|
Александр68 | Дата: Неділя, 15.07.2018, 22:05 | Сообщение # 1394 |
| Цитата Александр68 ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) "помісью" задоволений! 1.200-1300 в 40 днів
Сьогодні нам 55 днів
Цитата Александр68 ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) при тому що 11 шт.
![](/_fr/21/s1577682.jpg)
|
|
|
|
NicholasKrol2017 | Дата: Вівторок, 17.07.2018, 22:35 | Сообщение # 1395 |
| Александр68, гарний!!! вухатий !!!
|
|
|
|