Вівторок, 02.12.2025, 16:46
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Рекси - Сторінка 6 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Рекси
SergejДата: Середа, 14.12.2011, 12:52 | Сообщение # 76
Статус: Offline
seyvalter до якого віку ви тримаєте кроленят з кролицею?

ВолодимирКСДата: Середа, 14.12.2011, 12:58 | Сообщение # 77
Quote (seyvalter)
В тому то і справа - що вона була ЄДИНА кому давав комбікорм.

Різкий перехід на інший вид корму. Переводити потрібно було поступово.

Сріблястий

seyvalterДата: Середа, 14.12.2011, 13:40 | Сообщение # 78
Quote (Sergej)
seyvalter до якого віку ви тримаєте кроленят з кролицею?

Залежить від того коли вона має вести. А загалом - чим більше - тим краще, доки вони ссуть молоко - їм ніяка зараза не страшна. Ідеал - відсадка у віці біля2-х місяців.

Добавлено (14.12.2011, 11:40)
---------------------------------------------

Quote (ВолодимирКС)
Різкий перехід на інший вид корму. Переводити потрібно було поступово.

Ну чому "різкий перевід" ? я ж у неї все інше не забирав - просто в добавок до всього поставив мисочку з К,К, - вона і наїлась.

ЛантанаДата: Четвер, 15.12.2011, 12:31 | Сообщение # 79

Quote (seyvalter)
Ідеал - відсадка у віці біля2-х місяців.

seyvalter, десь була інфа, що рексам краще з мамою жити до 4.5 м, так вони меньше хворіють. Ви своїх в 2 відсажуєте.

seyvalterДата: Четвер, 15.12.2011, 13:02 | Сообщение # 80
Quote (Лантана)
seyvalter, десь була інфа, що рексам краще з мамою жити до 4.5 м, так вони меньше хворіють. Ви своїх в 2 відсажуєте.

Ну, "десь" - це адреса не дуже авторитетна....
В 4,5 вони вже між собою битись будуть - не те що з мамкою- і попортять шкуркі!!!, я он мусив в 2,5 місяці самців розсадити по різних клітках бо намагались один одному яйця відкусити, самкі теж гризтись вже пичинають...
До тогож якщо вони будуть до такого віку з мамкою - то вона не дасть другого окрола...
А ці всі розказні що вони боліють більше за інших або що дуже агресивні - скажу так - я їх тримаю - і я такого не помітив, Скоріше навіть навпаки - вони у мене самі ручні (бо гарні і їх всі гладять) - а коли восени прострелила геморогічка і у мене лягла половина кролів (моя вина - були не привиті) - не здох жоден рекс, в той час як НЗК і каліфорнійців кожен день закопував. От так то.

ПиСи трмати кроленят під самкою є сенс доки вони її ссуть - тоді їм і бацили не страшні... Але в жодної самкі не буде лактації 4,5 місяці!

Сообщение отредактировал seyvalter - Четвер, 15.12.2011, 13:04

ЛантанаДата: Четвер, 15.12.2011, 13:09 | Сообщение # 81

Дякую за відповідь. Вони мені дуже подобаються, але досвіду утримання кролів, ще мало.
Яка температура утримання рексів. Вони мабудь на вулиці жити не будуть?

seyvalterДата: Четвер, 15.12.2011, 13:15 | Сообщение # 82
от це не скажу - не пробував, і у мене - і у товаришів що тримають - крольчатники в закритих приміщеннях (хоча в одного - постійно відкриті двері). Скажу чесно - кроликі дуже гарні - але якщо суто шкурка не потрібна - заведіть щось інше, це не м"ясна порода навіть близько, ростуть повільно.

ЛантанаДата: Четвер, 15.12.2011, 13:19 | Сообщение # 83

Так саме через шкурку и хочу biggrin В мене для мяса і набуття досвіду є каліфорнія, і барани для забавки

Сообщение отредактировал Лантана - Четвер, 15.12.2011, 13:20

seyvalterДата: Четвер, 15.12.2011, 13:32 | Сообщение # 84
А барани які? Ви звідки? на весну можна було б махнутись... у мене зараз 5 молодих самок і самець робочий (ще два - замоовлені), пускати буду в лютому-березні - якщо ви не далеко - може щось придумаємо...

ЛантанаДата: Четвер, 15.12.2011, 13:44 | Сообщение # 85

Баран в мене ще маленький, 3 м, голубий, а самочек не як не куплю, щось вони в страшенному дефіциті, хоча уже замовляла не один раз. я з Києва

А рексів я хочу ось для чого

Добавлено (15.12.2011, 11:44)
seyvalter,

Quote (seyvalter)
(хоча в одного - постійно відкриті двері)

тобто практично вулиця, тільки без протягів, чи там ще тамбур якийсь є?
Прикрепления: 6820743.jpg (29.0 Kb) · 0064586.jpg (43.3 Kb)

seyvalterДата: Четвер, 15.12.2011, 13:47 | Сообщение # 86
Довго вам прийдеться таку ковдру вирощувати.... Хоча річ суперова!
я з Рівного - на Київ ходить пряма маршрутка - так що можемо дружити.... Ви ще щось цікаве тримаєте?

ЛантанаДата: Четвер, 15.12.2011, 13:57 | Сообщение # 87

Тільки Алабай biggrin , я тільки літом кролей придбала. Але в планах ще багато чого.. Звичайно будемо дружити!, До Рівного і машиною не довго, якщо все складеться може навесні до вас по рексів приїду biggrin . Продасте?
Буду ковдру вирощувати, вона в Австрії 3000 євро коштує

Добавлено (15.12.2011, 11:57)
seyvalter, скільки народа в Україні тримають рексів? Як Ви кров поновлюєте?

А чому довго? Якщо 5 самочок, 3 рази на рік приведуть мені по 5 кроленят = 75 шт - то буде ковдра biggrin

Сообщение отредактировал Лантана - Четвер, 15.12.2011, 14:01

seyvalterДата: Четвер, 15.12.2011, 14:01 | Сообщение # 88
Ну, якщо буде що то чому ні? Але то таке - з кролями зарікатись неможна ні від чого...

там на ковдрі 30 квадратів, один квадрат -1,5 шкуркі - на цю ковдру треба 45 штук дорослих рексів, не дивно що вона так коштує....

ЛантанаДата: Четвер, 15.12.2011, 14:03 | Сообщение # 89

Там не дуже видно, там де цілі шкурки їх було 30 шт. 5рядів по 6 шт, а на ту що з квадратів да, але вона ще дорожча була.

seyvalterДата: Четвер, 15.12.2011, 17:57 | Сообщение # 90
Quote (Лантана)
тобто практично вулиця, тільки без протягів, чи там ще тамбур якийсь є?

Ні, без тамбура...
Quote (Лантана)
seyvalter, скільки народа в Україні тримають рексів? Як Ви кров поновлюєте?

ну - за всю Україну розписуватись не буду... Я поновлюю кров черех колегу (ми майже сусіди) - він займається рексами професійно - вирощує їх спеціально на шкурку - шапкі з них шиє. А йому свіжачок возить зять з Німечини (він дальнобойщік). Крім того знаю поряд ще двох кролеводів з рексами - але в них кров вже трохи гірша - дається взнаки однокровне схрещення... З свіжою кров"ю цієї породи завжди було тугувато... От навіть на форумі подивіться - народу тьма - а рекса тримають одиниці... шкуру приймають не всі і не всюди - та й ціна необробленої шкуркі 30-40 гривень + 2кг мяса - і на це його треба РІК кормити, а кроленят на базарі з рекса беруть мало - всі хочуть багато мяса.... От і виходить що якщо немає постійних точок збуту кроленят або сам шкурку не правиш - то тримати їх просто не вигідно....

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025