Нема фотіка але скину.
Значить знайшов його на городі коли вбирали часник.
Перед цим була велика злива і тому думаю що він один і зостався живий. Томущо вокруг пошукав нікого не знайшов.
Вік йому був пару днів Вигляд у нього був замучений на грані здоху.
Взяв додому відігрів. зробив спеціальну соску(написано у книжці для кролеводів любитилів) і почав годувати
молоком.
Етап годівлі був дуже важкий. Годував соскою потім побачив що толку мало і просто напував з тарілки.
Також давав йому траву добре їв кульбабу і райграс(газон). Але він все одно чах. Потім дав йому кусочек твердого сиру і він став наче "Рокі". Жер його із задоволення потім пішло у ход копчене мясо та сало.
Почав набирати вагу. Вихожували його десь місяць. Забув сказати підсаджував його пару раз до кролиці але особливо він її молока не отримував(малі кроленят висмоктували усе молоко).
Почав спочатку давати йому ячмень а згодом перевів на комбікорм.
Зараз йому 7 місяців його вага(станом на 13.02.2010) =3.1 кг. Це дуже мало(можна два кроля виростити)
Точно не знаю але здається що це зайчиха(сам не дивився).
Можу Вам сказати що це не кролик. Заєць не лагідний і царапається і б'є лапами дуже часто.
Інколи полюбляє щоб його поганяли. Стрибає з місця вгору десь на 60 см.
Нв вулицю особливо ходити не любить. Завжди мерзне(навіть при -5), достатньо 2 хвилин щоб вуса почали скручуватися. Більше полюбляє дивитися у вікно з теплого підвіконня.
А телевізор це для ного просто клас, лягає на диван і дивиться. І попробуй сісти перед ним всю спину може обідрати лапами тільки для того щоб не загароджували йому екран.
Короче кажучи він став повноцінним родичем.
Забув сказати ходе він в туалет, як кіт, в одне місце.
Хочу її спарувати. Але по-перше не має зайця(самця) і вага її мені здається мала.
Я написав правду. Може щось здається нереальним але це це правда.
Як тільки зроблю фотосесію так і скину.
Забув сказати один раз виліз з клітки шукали його по хаті цілий день. Думаю ну все коти зїли. Та підвечір сів перед компом дай думаю музику включу поліз до сабвуфера щоб увімкнути його а він(заєць) сидить в ньому(в отворі для виходу звуку і повітря). Хоч і малі але шустрі.
Починає їсти і подавати признаки життя лише у вечері і вночі. Б'є лапами по клітці щоб його випустили.