Експеримент "Камікадзе 2"
|
|
USK | Дата: Субота, 18.11.2017, 14:15 | Сообщение # 166 |
Статус: Offline
|
|
|
|
|
УниКрол | Дата: Субота, 18.11.2017, 15:29 | Сообщение # 167 |
| USK, Костя, міняй нік на "Камікадзе" Хоть вбий, нерозумію логіки твоїх дій. Знаючи тебе, не думаю, що ти тупо економиш 4грн на кролику Також сумніваюся, що твоя мета таким чином отримувати ідеально-здорове м'ясо. Ну хіба що піти стопами Міхайлова і вивести кролика з стійким природнім імунітетом до гемки не скажу що не реально, але в умовах малого господарства...та ще й у рамках якоїсь конкретної породи... ...коротше старий, міняй нік
|
|
|
|
art2 | Дата: Субота, 18.11.2017, 16:57 | Сообщение # 168 |
| И так сегодня наступил 4 день эксперимента!От волнения бегаем заглядываем каждые 30 минут,так как выходные (в будние дни все на работе).Кроли очень хорошо едят,набрали около 300 грамм.Кормим комбикормом которым кормили и наших кролей.Надеемся что кроли будут жить долго и счастливо.

|
|
|
|
УниКрол | Дата: Субота, 18.11.2017, 18:10 | Сообщение # 169 |
|
|
|
|
|
charodei | Дата: Субота, 18.11.2017, 18:22 | Сообщение # 170 |
| Цитата art2 (  ) 300 грамм.
за четыре дня? Попридержите коней, Вы их перекормите. Самчик получается ни ПК, ни КК никогда не видел, может и пережрать. Самка уже была практически отучена от ПК. И что за марка корма? Из фото только производитель можно можно узнать. Щас зайду, посмотрю что они производят. Помоему нормальный ПК они так жрать не будут. Или это у меня понятие "нормальный" искажено
|
|
|
|
maksmyxt | Дата: Субота, 18.11.2017, 18:30 | Сообщение # 171 |
| Цитата charodei (  ) Помоему нормальный ПК они так жрать не буду как раз нормальный и будут
Цитата charodei (  ) Щас зайду, посмотрю что они производят что вы будете смотреть, чтобы понять нормальный или нет art2, пусть растут не не болеют
|
|
|
|
charodei | Дата: Субота, 18.11.2017, 18:44 | Сообщение # 172 |
| maksmyxt, Вы считаете что 300 гр за четыре суток это нормально и беспокоится не стоит?
|
|
|
|
maksmyxt | Дата: Субота, 18.11.2017, 18:55 | Сообщение # 173 |
| Цитата charodei (  ) 300 гр за четыре суток вполне, если учесть, что были в дороге и потеряли вес на момент взвешивания, и до этого сидели на зерне или на слабо питательном пк
|
|
|
|
charodei | Дата: Субота, 18.11.2017, 18:59 | Сообщение # 174 |
| Нашёл, посмотрел, да вроде пишет что ПК, травяная мука есть. Может и правда, меня пердомонокль напал  Добавлено (18.11.2017, 17:59) --------------------------------------------- maksmyxt, да самец, только на зерне, а самка уже почти и дозированно. Может и рвонули. Ну дай бог им...
|
|
|
|
art2 | Дата: Субота, 18.11.2017, 20:24 | Сообщение # 175 |
| Комбикорм проверенный годам на нём молодняк хорошо рос,скорее всего из за длительной дороги.Плюс корм в бункерной кормушке
|
|
|
|
charodei | Дата: Субота, 18.11.2017, 20:47 | Сообщение # 176 |
| art2, это нервы . Как никак, а Кости кролик как раз на четвёртый день ласты склеил. Перрреживаю понимашш . Час ч
|
|
|
|
USK | Дата: Субота, 18.11.2017, 21:50 | Сообщение # 177 |
| Цитата УниКрол (  ) ...Хоть вбий, нерозумію логіки твоїх дій. Знаючи тебе, не думаю, що ти тупо економиш 4грн на кролику Також сумніваюся, що твоя мета таким чином отримувати ідеально-здорове м'ясо. Ну хіба що піти стопами Міхайлова і вивести кролика з стійким природнім імунітетом до гемки... Та яка тут економія... хотів якось сам собі знайти виправдання - та не знаходжу.... Не уявляєш скільки пішло нервів коли використовував вакцини (і чеські, і потім БТЛ). Кожна вакцинація проходила дуже важко, кролі по 3 місяці відходять, і навіть згодом ну не те і все... Після того як пішли покоління без вакцин то на тварину любо глянути! Це - небо та земля! Такі тварини мені набагато більше подобаються. Стало можливим боротись з тими дрібними заразами (риніти, пододерматити, та х.з. шо...) А вірніше - не боротись а наф. їх - винищити! До поки вдається вберегти їх від гемки жорстким карантином - буду це робити!
P.S. От ще - задумав я вже пів року назад, зробити ще один більш важливий експермент, для себе. - Організую ще одне господарство, десь подалі від своїх що вже є. Заселю штук 10. Коли нормально адаптуються - провакциную одного, може - двох! І хочу подивитись - винекне зараза в господарстві чи ні?
|
|
|
|
Olya | Дата: Субота, 18.11.2017, 22:59 | Сообщение # 178 |
| Цитата УниКрол (  ) На другий день гемки, нікому, ніяка вакцина вже непоможе!!!
Я це добре знала, але т. я. мої зайці не вакциновані були,то ми з ветлікарем вирішили провакцинувати тих що на вулиці-18 шт.- ради експерименту авось хтось виживе. То, вижило невакцінованих- з70- 7=10%, а вакцинованих-з18-2=11%, але на 15 день вакцинації одна затупила і лапки склала на 5день, т.б. вижило- 1 % Спілкуючись із спеціалістами імунітет установлюється на 21-28 день, а на 15день- 50 % імунітету
Добавлено (18.11.2017, 20:57) ---------------------------------------------
Цитата УниКрол (  ) В кінцевому результаті, я бачу, що для декого незалежно від перебігу експерименту, результат всерівно буде один. Я- людина, яка довіряє цифрам лабораторним і науковим доказам, а результат прийму любий. Лише при багаторазових експериментах проявляється істина.
Добавлено (18.11.2017, 21:59) ---------------------------------------------
Цитата USK (  ) Після того як пішли покоління без вакцин то на тварину любо глянути! Це - небо та земля! Такі тварини мені набагато більше подобаються.
Підтримую- 101%. І ніяких болячок і проблем я із своїми непривитими не знала. А 2 мої мамочки простачки багатьом породистим дали б фору! Годую не комбікормами і не преміксами, а НАЛЕЖНИМ харчуванням. Викладу фото своїх красенів(не всих звичайно)
Сообщение отредактировал Olya - Неділя, 19.11.2017, 02:38 |
|
|
|
УниКрол | Дата: Субота, 18.11.2017, 23:26 | Сообщение # 179 |
| Цитата Olya (  ) Спілкуючись із спеціалістами імунітет установлюється на 21-28 день, а на 15день- 50 % імунітету Стесняюсь спросить...з якими спеціалістами, якщо конкретно, можете уточнити?
|
|
|
|
Beso | Дата: Субота, 18.11.2017, 23:40 | Сообщение # 180 |
| Цитата USK (  ) Після того як пішли покоління без вакцин то на тварину любо глянути! Це - небо та земля! Такі тварини мені набагато більше подобаються. Впевнений, що змінилися ще якісь умови в утриманні окрім вакінаціі, більш суттєві. Потрібна ретроспектива за всі роки.
|
|
|
|