Вівторок, 02.12.2025, 11:31
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Чупакабра - Сторінка 50 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Чупакабра
sergДата: П`ятниця, 20.11.2015, 12:38 | Сообщение # 736
Статус: Offline
Ксеня_,

у мене собака породи дратхаар розігнула прути 2.5мм і витягнула самку з кроленятами по 1місяцю. прути довжиною 25см.
теж не хотів вірити...

сусідські та бродячі пси підкинули спиною напевно, хвіртку вагою 30-40кг, підкопати нема як цемент, щілина була 5см.

USKДата: П`ятниця, 20.11.2015, 13:29 | Сообщение # 737
Не зрозумілим залишається одне питання - всі відомі звірі добувши жертву її зїдають, або хоча б надгризають. Але ж не кидають, починаючи добувати наступну.
Нехай навіть самки що добувають для малих, понесуть здобич. А тут більшість залишається не тронутими. Характери ран більше схожі на пошкодження під час здобуття.
І ще одне, домашні собаки, на своїй території ! - навіть не пікнуть... Ще й видно що вони в стані шоку... Якщо виживають...
Надто багато не зрозумілого,

Сообщение отредактировал USK - П`ятниця, 20.11.2015, 13:31

СашаДата: П`ятниця, 20.11.2015, 13:37 | Сообщение # 738
Цитата USK ()
навіть не пікнуть...

доведено!!!

Ксеня_Дата: П`ятниця, 20.11.2015, 16:33 | Сообщение # 739
Цитата USK ()
І ще одне, домашні собаки, на своїй території ! - навіть не пікнуть... Ще й видно що вони в стані шоку... Якщо виживають..

Так, доведено. Не тільки сусідські. Гавкати починають по одному, несміливо уже зранку. А воночі - тиша ідеальна, ніби вимерли усі собаки в селі. Мій собака пробував пікати ( я ще тоді не знала, щдо воно десь ходить), то ми зранку його знайшли з потрощеними ребрами. Під шкірою усі ребра були потрощені, ніби хтось розплющив його. А на другий день після цього уже знайшли першу партію подушених, погрижених кроликів.

KaukareldeДата: П`ятниця, 20.11.2015, 17:11 | Сообщение # 740
Цитата USK ()
всі відомі звірі добувши жертву її зїдають, або хоча б надгризають. Але ж не кидають, починаючи добувати наступну.

На самом деле в идеале должно быть так: добыл съел, потом еще добыл. А такая картина когда тот же волк убивает и не есть, связана с деградацией культуры (все как у людей, и я таких волков называю "гопники"). Первый (правильный) вариант возможен только тогда когда волчья стая полноценная, когда в ней есть альфа-самей и альфа-самка. Только от этих двух особей в стае зависит будут они охотиться сегодня или нет, только эти особи могут размножаться. Все остальные находятся на более низких ступенях иерархии и не могут сделать шаг влево шаг впаво без разрешения альфа-особей. При отсутствии вожаков (вследствии убийства их охотниками или др.причины), стая начинае распадаться на небольшие группы по 2-3 особи. И они делают все што хотят. Именно такие неорганизованные группки способны часто и много убивать! Вот почему в Украине так часто кричат "Волки-волки!", потому что у нас нет должной культуры охоты, охотники уничтожают все что встречают на своем пути, чаще под пулю попадают именно вожаки, т.к. они уводят стаю от погони и всегда идут первыми.

НельсонДата: П`ятниця, 20.11.2015, 18:53 | Сообщение # 741
Kaukarelde, ого как тебя понесло, Мариночка! confused
Вы уже своими страшилками даже меня запугали. Дня три только о Чупакабрах и думаю. Особенно, когда мои козлята на лугу пасутся. eek

USKДата: П`ятниця, 20.11.2015, 22:53 | Сообщение # 742
Цитата Kaukarelde ()
я таких волков называю "гопники").

Міг би погодитись, але ж собаки не бояться вовків!
І взагалі,,, залякати собаку на її території практично не можливо. Людям це не вдається.

Yrik69Дата: П`ятниця, 20.11.2015, 23:11 | Сообщение # 743
Цитата USK ()
але ж собаки не бояться вовків!
І взагалі,,, залякати собаку на її території практично не можливо.

Бачив я як вони не бояться,в тому році ходила стая на околиці села,хвоста піджимає і галопом в будку спробуйте його ще звідти витягти лежить і не тявкає.

KaukareldeДата: Субота, 21.11.2015, 01:26 | Сообщение # 744
Цитата USK ()
собаки не бояться вовків!

То дурні собаки не бояться вовків....

uzikДата: Субота, 21.11.2015, 11:14 | Сообщение # 745
Марина,все правильно написала.По словам охотников,много волков схрещено с бродячими собаками,вот они и не очень стали боятся людей.А как на самом деле fear wacko ,я не ,,буйно помешанный,,а ,,тихо помешанный,, biggrin

Александр68Дата: Субота, 21.11.2015, 11:38 | Сообщение # 746
Цитата uzik ()
я не ,,буйно помешанный,,а ,,тихо помешанный,,

по аватарке видно! поймал рыбку и доволен up

sergДата: Субота, 21.11.2015, 12:18 | Сообщение # 747
жаль у мене дворняг небуло, всі мисливські... спаніель, той самий дратхаар...

у сусіда такса є, він з нею на лисиць ходить, теж непоганно живність тягає то курчат то курей...

коли мій собака витягував кролів то вони теж валялися по двору, напевно грався, бо були всюди.
чому люди вірять "чупакабрам" на все є логічне пояснення.

Добавлено (21.11.2015, 11:18)
---------------------------------------------

Цитата uzik ()
волков схрещено с бродячими собаками

не вірте, самовільного схрещення не може бути. лише ветеринар чи лабораторії.

якщо думати що це вовк, то таки да, він спочатку всіх перечавить, сам наїсться і потім буде ще кілька днів ходити доїдати. така природа в нього, убити і ходити їсти.

невже у нас Сарлоса є? недумаю

uzikДата: Субота, 21.11.2015, 12:25 | Сообщение # 748
grishka68, biggrin serg, В чупакабру,я не верю,а вот насчёт волков вопрос открытый. smile

Sasha17Дата: Субота, 21.11.2015, 13:55 | Сообщение # 749
Вмене минулу весну однієї ночі кролів з 15 щось подушило...
Лежали теж хаотично (в клітках розірваних, по хліві, на вулиці), особливих розірваних ран не було.

Перше моє припущення - тхір. Шукав тонкі прокуси-дирки на шиях тих кролів - немає... Капкани ставив... Те, що в подвірї по піску багато слідів собак - думав потім прибігли "на свіжину"... Взяв від батьків дворнягу.

Через тиждень (так само десь в 4-00 - 4-30 ранку) жінка дзвонить мені на роботу (був на ніч на чергуванні) - під навісом де кролі "щочь є", "ричить так,що то не собаки", "там взагалі все ричить і ходором ходить", "шось вичкочило з-під навісу дуже велике, напевно вовк"...

Через хвилин 7 я був в дома і з вилами вбіг до піднавісу, вмикнув світло: розкидані подушені кролі, відкриті-розірвані дечкі клітки і на мене летить 3-4 собаки 10-35кг кожна... Першу на 35кг я наколов на вила, прижав до землі і добивав палкою. Інші тим часом втекли...

Обидва рази кролів (і трохи курей) душили ті собаки. Вони не для поживи, а просто грались так... Собаки в нас ті виводятьться недалеко на одному підприємстві. Написав заяву в міськраду - не можуть нічого зробити, бо "захисники тварин" десь років 2 назад виносили на сесію нашої міськради питання про заборону відстрілу собак і відповідно сесія прийняла таке рішення. Сказали: якщо ще повториться, а особливо якщо вже когось покусають, то прийти написати і міськрада шукатиме гроші, щоб наняти фірму яка відловлює собак biggrin biggrin biggrin

sergДата: Субота, 21.11.2015, 14:30 | Сообщение # 750
Цитата Sasha17 ()
Собаки в нас ті виводятьться недалеко на одному підприємстві.

виводяться це як? розводять на продаж?

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025