Байки про утримання кроликів
|
|
catkyiv | Дата: Неділя, 06.05.2012, 18:11 | Сообщение # 16 |
Статус: Offline
| Влад_@, не варто вестись. просто повезло. люди буває роками не колять. А потім в один прекрасний момент залишаються без жодного кроля. і від морських свинок тут нічого не залежить. Щось я не чув щоб морські свинки хворіли на міксоматоз або ВГХК
0957865369
|
|
|
|
Mihalich61 | Дата: Неділя, 06.05.2012, 19:12 | Сообщение # 17 |
| Quote (catkyiv) А потім в один прекрасний момент Все становится с ног на голову. И от этого никто не застрахован. В жизни бывает всякое. Но как говорят **береженого БОГ береже** Лучше **ПАРЕБДЕТЬ, чем НЕДОБДЕТЬ**
|
|
|
|
іван333 | Дата: Неділя, 06.05.2012, 21:08 | Сообщение # 18 |
| підкажіть новачку Бельгійський великань і Бельгійський Обер це одне і те саме
|
|
|
|
Андрей_Гудвин | Дата: Вівторок, 20.11.2012, 22:29 | Сообщение # 19 |
| э в нас в городи одын кроливнык якый про кролив знаэ абсолютно все и колы мени хочеться посмиятысь звоню до нього и издеваюсь вобщем чтобы родилось много самок в приплоде он после злучки на неделю изолирует их от контактов даже визуальных с какими либо животными в погреб. чтобы были самцы пса возле клетки привязываэт. а эщё кролика можно вылечить от любой болезни струей кабарги. я как узнал сколько эта хрень стоит то дешевле купить большую свинью.
|
|
|
|
sahon61 | Дата: Вівторок, 20.11.2012, 22:34 | Сообщение # 20 |
| 605308,
http://sahon.jimdo.com/
|
|
|
|
Андрей_Гудвин | Дата: П`ятниця, 23.11.2012, 23:30 | Сообщение # 21 |
| zabota07, сейчас этот уникум розрабативаэт супер технологию как откармливать кролей с наименьшим росходом корма сказал шо мясо его кролей будет мраморным завтра пойду к нему может удастся сфоткать висящого кроля
|
|
|
|
lina_cactus | Дата: П`ятниця, 05.09.2014, 15:04 | Сообщение # 22 |
| байок про все багато. про кактуси також особливо. стосовно собак при чумці і заливанні водкою, в селі мабуть тільки так і лікують люди. в нас кавказець жив тринадцять років, від чумки молодого спасав батько саме водкою... може вона все випалює в організмі тварини ніхто ж не задумувався що ще може "згоріти" всередині крім інфекції... зараз також так лікують. тільки мабуть якщо породиста тварина і на неї викинули купу грошей то тоді до ветеринара, добре якщо хорошого знайдете...
|
|
|
|
Serg87 | Дата: Понеділок, 12.01.2015, 23:59 | Сообщение # 23 |
| Відносно собак біля кліток, (що коли біля кліток знаходиться собака, то збільшується кількість кроленят в приплоді), про це читав багато. Дехто помічав, що це правда, хоча пояснення не було, я також не міг зрозуміти в чому може бути причина. Але пояснення таке: кролиця бачить хижака і в неї на рівні інстинкту збереження поголів'я закладається більша кількість кроленят в окролі. Чим більше приведе, тим більше виживуть.
|
|
|
|
antoha | Дата: Вівторок, 13.01.2015, 00:06 | Сообщение # 24 |
| Serg87.:) :) всё с точностью до наоборот.
|
|
|
|
slavabub | Дата: Вівторок, 13.01.2015, 00:07 | Сообщение # 25 |
| Serg87, Ну не знаю,не знаю.Собака спит рядом,а кролихи 2 привели по 2 кролика .Хотя может быть это вина самца? Увидел хищника,испугался и не сильно обращал внимания на подружку
|
|
|
|
mr20 | Дата: Вівторок, 13.01.2015, 00:13 | Сообщение # 26 |
| Serg87, Ну є ще одна хороша версія. якщо кролиця бачить собаку (бажану велику якусь: кавказець, алабай...) тоді в неї спрацьовує інстинкт самозахисту і вона народжує одного чи двох кроликів, але дуже великих і потужних, щоб могли її захистити і загризти собаку. Висновок тут один. Якщо вам треба сильного самця на плем"я, то прив"яжіть біля сукрільної самки кавказьця (тобто собаку даної породи ) і чекайте поки вона народить кроленя. От побачите який кріль народиться!!!!! Тільки перед днем окролу треба бути дуже уважним, щоб встигнути забрати собаку, а то кроленя може і загризти :D
Сообщение отредактировал mr20 - Вівторок, 13.01.2015, 00:14 |
|
|
|
antoha | Дата: Вівторок, 13.01.2015, 00:25 | Сообщение # 27 |
| Mr20. :) :)
|
|
|
|
Kaukarelde | Дата: Вівторок, 13.01.2015, 00:47 | Сообщение # 28 |
| Тоже такую байку слышала))) только вместо собаки, по кролятнику шкурки из норок развешивали))) у меня как то поселилась норка с кроликами... ничего особенного не было, но вот когда к ней стали друзья прибегать.... ой мама, съест кролика и спит потом на его месте, фиг выгонишь))))
|
|
|
|
|
masajulo | Дата: Вівторок, 13.01.2015, 22:52 | Сообщение # 30 |
| Мені на базарі байку розказували. Зловили дикого зайця, спарували з кролицею.... не хворіли, росли як коні..... Спробував пояснити яка різниця між кролями і зайцями, і що вони не паруються Хоча потім подумав може зловили сусідського сірого велетня
|
|
|
|