Вівторок, 02.12.2025, 20:09
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Профессии наших кролиководов - Сторінка 10 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Профессии наших кролиководов
Хмара_СашаДата: Субота, 27.04.2013, 23:18 | Сообщение # 136
Статус: Offline
grishka68, А я проходил мимо!!!Думаю зайду!! biggrin

novaДата: Субота, 27.04.2013, 23:27 | Сообщение # 137
Да легко.Как можна учить детей какие с рождения смотрят на родителей,которые к сожалению сейчас как на подбор потенциальные пациенты наркодиспансера.Кто возразит-слепой.много и долго можно это все жевать,но факт остается фактом быть в наше время учителем,который формирует ребенка как личность-это или воистину титанический труд,или другой случай- пришел(ла)баллов за "подаруночки" или по личной симпатии наставил(а) и домой с чувством выполненного долга.

AnaДата: Субота, 27.04.2013, 23:55 | Сообщение # 138
nova, Яке щастя, що особисто Ви з Вашими поглядами до школи не маєте ніякого відношення!!

novaДата: Неділя, 28.04.2013, 00:08 | Сообщение # 139
Как же вы правы!Да большое счастье...... biggrin Я ведь не слепая и не глухая.

Сообщение отредактировал nova - Неділя, 28.04.2013, 00:10

НельсонДата: Неділя, 28.04.2013, 00:29 | Сообщение # 140
nova, а я считаю, что любой учитель это от природы одаренный человек. Ведь заранее знают, на что идут, и главное - за копейки. Это люди большой души.

novaДата: Неділя, 28.04.2013, 00:38 | Сообщение # 141
Прочитайте мой пост повнимательнее,а потом огрызайтесь.Учителям в нынешнее время памятники надо ставить,но именно УЧИТЕЛЯМ,а не работникам пед.фронта

sabrinaДата: Неділя, 28.04.2013, 00:46 | Сообщение # 142
Може трішки не до теми, але періодично спостерігаю одну і ту ж картину. Дівчатка-школярки (клас 4-6), вертаючись додому зі школи прогулюються як ні в чому не бувало по клумбах біля будинків і крадуть квіти. Такі кльові букети в них виходять! І коли я починаю їх "строїти", одні - або втікають (правда не швидко), інші - заявляють: "А я не тут їх зірвала."
От і цікаво, хто їх повинен навчити поважати працю тієї бабці (жінки, дівчини), яка тратить гроші, вкладає працю, яка надіється, що та квітка буде цвісти і радувати око, що клумба буде прикрашати двір?! Вчитель, батьки чи обидві сторони?!

А стосовно того, що багато вчителів (викладачів) ставлять оцінки (бали) своїм симпатіям чи за певну "дяку", то я цілком згідна, що це є всюди і в чималій кількості. Коли мені моя одногрупниця заявляє, що вона не бере хабарі, а приходить додому моя племінниця і говорить скільки вона здерла за те, що пропустить її роботу, то мені хотілося їй (одногрупниці) в морду заїхати devil , однак це не вирішило б нічого. Племінниця закінчила ВУЗ і я більше з одногрупницею не спілкуюся!
Правда кількох я вчителів знаю, в яких діти (більшість) дійсно вчить той предмет і частина знань відкладається в голові. smile

Александр68Дата: Неділя, 28.04.2013, 00:54 | Сообщение # 143
nova, sabrina, Шановні дівчата (жіночки) ану дайте відповідь: в кого *ці руки нічого не вкрали* biggrin

sabrinaДата: Неділя, 28.04.2013, 01:01 | Сообщение # 144
grishka68, чого ж Вам так не подобається, коли пишуть те, що є насправді?! Те що Ви не платили за навчання своїх дітей - це добре, класно. За мене теж ніхто не платив, коли я вчилася, бо я - не донька Рокфеллера))))))))
Погоджуся з Вами в тому, що дійсно ідеальних людей нема, але можна бути людиною, яка поважає працю інших людей, яка не спотворюю те, що інша людина робить, щоб хоч трішки прикрасити світ, в якому ми живемо. А для цього потрібно, щоб ту дитину виховували правильно і батьки і вчителі одночасно.
Принаймі я себе відношу до людей, які цінували і надалі цінуватимуть працю інших людей.

Вважаю за доцільне, не флудити більше в цій темі, бо подібні обговорення можуть трохи загострити якісь відносини і вони не відповідають темі.))) Всі всеодно залишаться при власних думках та позиціях)
Гарного завтра всім свята! smile

Сообщение отредактировал sabrina - Неділя, 28.04.2013, 01:04

novaДата: Неділя, 28.04.2013, 01:05 | Сообщение # 145
Я,никогда и ничего.И не у кого,ни у государства, ни у людей,чего и всем желаю.Живу не стыдясь,поэтому и выражаюсь настолько прямо.

Александр68Дата: Неділя, 28.04.2013, 01:10 | Сообщение # 146
Цитата (sabrina)
чого ж Вам так не подобається, коли пишуть те, що є насправді?!

Де Ви таке прочитали????????
Цитата (sabrina)
Погоджуся з Вами в тому, що дійсно ідеальних людей нема, але можна бути людиною, яка поважає працю інших людей, яка не спотворюю те, що інша людина робить, щоб хоч трішки прикрасити світ, в якому ми живемо. А для цього потрібно, щоб ту дитину виховували правильно і батьки і вчителі одночасно. Принаймі я себе відношу до людей, які цінували і надалі цінуватимуть працю інших людей.

І я з Вами погоджуся, і двома руками ЗА. flower flower flower

Gulchiy_RuslanДата: Неділя, 28.04.2013, 10:36 | Сообщение # 147
nova, А ,у Вас кролики є?Чи ,може ,Ви,не на той форум потрапили?Бо ,ми, тільки знаємо ,що Ви вчитель,а кролевод?

Хмара_СашаДата: Неділя, 28.04.2013, 10:50 | Сообщение # 148
grishka68, Так красти вже нема чого!!! biggrin

novaДата: Неділя, 28.04.2013, 11:31 | Сообщение # 149
Цитата (Хмара_Саша)
grishka68, Так красти вже нема чого!!! biggrin

Саша,та я трохи вже пристаркувата biggrin ,застала тi часи,коли було що та де вкрасти biggrin

arharovec75Дата: Неділя, 28.04.2013, 17:57 | Сообщение # 150
Тому,що людина!!!А человек -это звучит гордо!!!

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025