|
применение препаратов типа "Байкал-ЭМ"в кормлении кроликов
|
|
| Хиус | Дата: Вівторок, 01.04.2014, 16:07 | Сообщение # 31 |
|
| USK, хорошим перегноем,однако.все перегноем станем...
|
| |
|
|
| USK | Дата: Четвер, 03.04.2014, 10:15 | Сообщение # 32 |
Статус: Offline
| То ви використовуєте цей препарат, чи так... філософствуєте? Цікаво,,, чи є якийсь вплив на здоров'я вухастих? Бо направду, статті двоякі зустрічаю. Біда в тому що вся інформація тільки від продавців. А вони - хаять чуже, а вихваляють кожен своє.....
|
| |
|
|
| yaroslavrkalo | Дата: Четвер, 03.04.2014, 10:30 | Сообщение # 33 |
|
| Цитата USK (  ) То ви використовуєте цей препарат, чи так... філософствуєте? Цікаво,,, чи є якийсь вплив на здоров'я вухастих? Бо направду, статті двоякі зустрічаю. Біда в тому що вся інформація тільки від продавців. А вони - хаять чуже, а вихваляють кожен своє.....
да вреда никакого но и пользы тож нет, там в составе есть молочная кислота, вот её можно купить отдельно и добавлять в воду
|
| |
|
|
| USK | Дата: Четвер, 03.04.2014, 12:18 | Сообщение # 34 |
| так по "розрахунку" препарату, польза - не явна, тобто не очевидна і не швидка.... Покращення травлення, відсутність кишкових хвороб, кращий апетит, і з рештою - менше запаху, теж плюс...
Я так розумію - ніхто не використовує, раз нема якихось чітких відповідей...
Хоча розпитую і сам розумію що наглої потреби у його використанні - не бачу.... Просто вже дуже багато реклами кругом, ось воно і лізе в голову...
|
| |
|
|
| Oleg0709 | Дата: Понеділок, 21.03.2016, 01:24 | Сообщение # 35 |
|
| вот сегодня встретил с НЭТЕ такую информацию, кто-то такой препарат использовал или использует??? Добрый вечер! Хочу поделиться привесами кроликов с использованием комплексного витаминно-аминокислотного препарата Чиктоник. В приплоде на откормке сидят 8голов в среднем за неделю кролики набирают вес ~ 280-320 гр. Кк вода и сено вволю. До применения чиктоника более ранний приплод от тех же родителей набирал вес в неделю 180~220гр.
|
| |
|
|
| LSergey | Дата: Понеділок, 21.03.2016, 21:01 | Сообщение # 36 |
| Oleg0709, а в чем сходство между Байкалом и витаминами?
|
| |
|
|
| Oleg0709 | Дата: Четвер, 24.03.2016, 00:10 | Сообщение # 37 |
|
| извините я тему витаминов сдесь ненашол.....
|
| |
|
|