|
Комбикорма
| |
Pavlo7 | Дата: Понеділок, 22.05.2017, 23:01 | Сообщение # 3946 |
Статус: Offline
| Цитата maksmyxt ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) Наиболее эффективно белок используется, когда содержание в рационе всех незаменимых аминокислот точно соответствует нормам потребности без недостатка и избытка згідний тому шукаю і хочу додавати метеонінДобавлено (22.05.2017, 23:01) ---------------------------------------------
Цитата artem_ПОЛТАВА ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) https://prom.ua/p70507428-metionin-1kg-krug;all.html ціна захмарна
Цитата artem_ПОЛТАВА ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) https://prom.ua/Metionin.html шукав там мішки по 25кг
|
|
|
|
maksmyxt | Дата: Понеділок, 22.05.2017, 23:02 | Сообщение # 3947 |
| Pavlo7, http://tandem-2002.com.ua/index.p....kisloty у них есть все: от блендов до любых аминокислот...
|
|
|
|
Pavlo7 | Дата: Понеділок, 22.05.2017, 23:14 | Сообщение # 3948 |
| Цитата maksmyxt ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) а зачем? Наболіле эффективно белок используется, когда содержание в рационе всех незаменимых аминокислот точно соответствует нормам потребности без недостатка и избытка. В мировой науке и практике животноводства такой белок получил название «идеальный».
З того виплаває ,що краще добавити амінокислоти в кількості в залежності від того скільки їх вже є в тому чи іншому кормі, чим преміксом з амінокислотами... Бачив премікси з амінокислотами в яких крім лізину нічого не добавляли.Добавлено (22.05.2017, 23:14) ---------------------------------------------
Цитата maksmyxt ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) у них есть все: от блендов до любых аминокислот... Дякую
|
|
|
|
maksmyxt | Дата: Понеділок, 22.05.2017, 23:20 | Сообщение # 3949 |
| Цитата Pavlo7 ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) З того виплаває ,що краще добавити амінокислоти в кількості в залежності від того скільки їх вже є в тому чи іншому кормі, найди в теме "премикс" ссылку как балансируются аминокислоты
Цитата Pavlo7 ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) Бачив премікси з амінокислотами в яких крім лізину нічого не добавляли. премикс изначально это витамиино-минеральная группа(бленд) которая насыщается аминокислотами
|
|
|
|
Vladislaff | Дата: Вівторок, 23.05.2017, 07:48 | Сообщение # 3950 |
| maksmyxt, чому ти вирішив, що у Pavlo7, надлишок лізину? Адже лізину в кормах найбільша недостача.
|
|
|
|
pawketzaitsev | Дата: Вівторок, 23.05.2017, 09:12 | Сообщение # 3951 |
| Питання про амінокислоти не у тому де дешевше і скільки їх треба (ложками міряти не підійде). Саме перше питання: Як зробити так, щоб кожен кролик рівномірно отримував їх? Бо вийде ще гірше ніж Цитата maksmyxt ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) а у вас переизбыток по лизину и дефицит по метионину и треонину, в итоге не целесообразно потраченные деньги
|
|
|
|
Pavlo7 | Дата: Вівторок, 23.05.2017, 11:29 | Сообщение # 3952 |
| Не рівномірно, а щоб вони відповідали нормам для тих чи інших тварин(груп). І балансується не премікс, а корм. В одному кормі наприклад протеїновою добавкою тільки служить макуха соняшника(бідна на лізин) в іншому інші зернові, і крім соняшникової макухи влючили інші протеїнові добавки, шрот сої, кормові дріжджі.... і кількість(співвідношення) амінокислот в кормах різне, значить і інша їх кількість яку потрібно добавляти.Добавлено (23.05.2017, 11:29) ---------------------------------------------
Цитата Vladislaff ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) що у Pavlo7, надлишок лізину Надлишка лізину нема, та і не можливо це визначити назнаючи склад мого корму, але є нестача метеоніну .
|
|
|
|
pawketzaitsev | Дата: Вівторок, 23.05.2017, 12:43 | Сообщение # 3953 |
| Цитата Pavlo7 ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) Не рівномірно, а щоб вони відповідали нормам для тих чи інших тварин(груп). Ви почекайте....., наприклад по табличним данним ви порахували і у Вас усе ГУД - відповідає нормам і Ви збалансували відповідно табликі , а от тепер що плануєте робити, щоб ті 0,2 % лізину, що Ви написали (взагалі не звертаємо увагу на цифру, ) кожен кролик отримав, або хочаб 90% поголів'я кожної групової клітки, чи індивідуально????? Це питання для роздумів (всим кого цікавить питання преміксів, амінокислот і т.д.), відповісте на нього, тоді можете далі рухатися, якщо ні....... то будете мати купу інших питань, через які потім будете ломати сої головиДобавлено (23.05.2017, 12:43) --------------------------------------------- Pavlo7, От Ви дуже полюбляєте філософствувати...., а напишіт конкретно яких у Вашому кормі не вистачає амінокислот чи мінералів, чи вітамінів, і як це дізнались? Задаю питання особисто Вам, бо такі розумні слова
Цитата Pavlo7 ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) З того виплаває ,що краще добавити амінокислоти в кількості в залежності від того скільки їх вже є в тому чи іншому кормі, чим преміксом з амінокислотами... порівняно з реальністю - Ніхто не хоче та і не може розібратися, щоб робити раціони для різних вікових груп, а уже полізли у амінокислоти ...
|
|
|
|
Pavlo7 | Дата: Вівторок, 23.05.2017, 15:23 | Сообщение # 3954 |
| pawketzaitsev Намаю бажання щось Вам доказувати, я Вам в темі премікс дві сторінки доказував що в сульфат лизину нема смислу звертати уваги скільки в ньому "інших амінокислот". Після розрахунку почався відхил від теми і інші нелогічні запитання.
Цитата pawketzaitsev ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) що плануєте робити, щоб ті 0,2 % лізину, що Ви написали (взагалі не звертаємо увагу на цифру, ) кожен кролик отримав, або хочаб 90% поголів'я кожної групової клітки, чи індивідуально Змішувач в Вас позичити (Задовільняє відповідь?) А якщо без сарказму то змішувач дійсно хороший, і потрібна річ. В мене зустрічне запитання, як Ви до того годували кролів без нього? Додавали премікс з мінералами і амінокислотами, і інші компоненти які потрібні в дозі один процент і менше? Мабуть так як всі, спочатку змішували з якимось одним компонентом, а потім і з остальними.
Цитата pawketzaitsev ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) От Ви дуже полюбляєте філософствувати...
Ще раз пишу розмовляти в такому ключі, і без конструктиву, даром псувати собі настій. Скільки даю, чому, і як дізнався, написав людині яка задала запитання . Удачі.
|
|
|
|
Vladislaff | Дата: Вівторок, 23.05.2017, 16:34 | Сообщение # 3955 |
| pawketzaitsev, тоді виникає інше питання. Як ми додаючи 3% премікса чи 2% певні що кожному кролику дісталося рівномірно?
|
|
|
|
pawketzaitsev | Дата: Вівторок, 23.05.2017, 16:39 | Сообщение # 3956 |
| Цитата Pavlo7 ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) Змішувач в Вас позичити (Задовільняє відповідь?) Грошей не вистачить..... Ще до змішування їх треба підготувати, розумник. Pavlo7, на свої питання я знаю відповіді, а от чи Ви їх знаєте?
Цитата Pavlo7 ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) В мене зустрічне запитання, як Ви до того годували кролів без нього? змішувачі - це не дефіцит .... але для декогось - розкішДобавлено (23.05.2017, 16:39) --------------------------------------------- Vladislaff, не вийде... то задурювання самого себе і все.
Хочете вірте, хочете далі тут демагогію розводьте.....
|
|
|
|
Vladislaff | Дата: Вівторок, 23.05.2017, 16:58 | Сообщение # 3957 |
| pawketzaitsev, та я вірю і прекрасно розумію що 100% рівноміррності не досягти. А якщо знаєте відповіді на Ваші ж питання поділіться будь ласкп з іншими я вважаю іншим також було б цікаво як і мені Добавлено (23.05.2017, 16:58) --------------------------------------------- pawketzaitsev, та я вірю і прекрасно розумію що 100% рівноміррності не досягти. А якщо знаєте відповіді на Ваші ж питання поділіться будь ласкп з іншими я вважаю іншим також було б цікаво як і мені
|
|
|
|
pawketzaitsev | Дата: Вівторок, 23.05.2017, 17:29 | Сообщение # 3958 |
| Бажаете знати вірну інформацію зробіть 3 - 5 проб окремо з ваших 20 - кг кучок, змішаних лопатою чи бетономішалкою без попередньої підготовки до змішування, здайте в регіональну лабораторію, що проводить розширений аналіз кормів (а краще у Лвівський інститут - не навчальний) і дізнаєтесь багато цікавого. Окрім змішуваня ще є подрібнення, співвідношення фракцій по розміру, по "питомій вазі" Вас то в гормони тягне, то в амінокислоти.... навчіться спочатку без антибіотика виростити кроля.... продавці "екологічної" крольчатини ![wacko](/.s/sm/1/wacko.gif) Добавлено (23.05.2017, 17:29) --------------------------------------------- Vladislaff,
Цитата pawketzaitsev ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) Вас то в гормони тягне, то в амінокислоти.... навчіться спочатку без антибіотика виростити кроля.... продавці "екологічної" крольчатини ці слова не особисто Вам, а загалом.... всім. Не через неповагу, а через те , що мені не подобається як ведеться тваринництво у нас. Г оді думати Бог зна чим, доки не навчимося це робити головою успіху не буде. Якісна годівля - це не лише 60 - 70 % собівартості м'яса, а і стільки ж відсотків здоров'я тварини.
|
|
|
|
Pavlo7 | Дата: Вівторок, 23.05.2017, 18:11 | Сообщение # 3959 |
| Цитата pawketzaitsev ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) Грошей не вистачить..... Якось без Вас їх порахую, і визначу на що їх потрібно тратити... Дитячий сад, надіюсь мірятися нічим не потрібно буде...
Цитата pawketzaitsev ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) на свої питання я знаю відповіді, а от чи Ви їх знаєте? знову без конкретики...
Цитата pawketzaitsev ( ![Ссылка на цитируемый текст](/.s/img/fr/ic/10/lastpost.gif) ) змішувачі - це не дефіцит .... але для декогось - розкіш В кожного свої думки, тварини, потреби в кормах, приміщення, вільна площа...
|
|
|
|
Vladislaff | Дата: Вівторок, 23.05.2017, 20:10 | Сообщение # 3960 |
| pawketzaitsev, що Ви маєте на увазі без антибіотика? Я своїм не даю поголовно хіба хтось захворіє. Та й ростуть нормально якось без змішувача. А щодо аналізу то як казав один із форумчан візьміть навіть свій супер-пупер змішувачем змішаний корм з різних країв кучки одної партії і аналіз покаже різне. Та й питання моє було інше, а Ви написали багато, але без відповіді на питання.
|
|
|
|
|
|