|
Комбикорма
|
|
| Гедзь_Валентин | Дата: Середа, 28.12.2016, 23:59 | Сообщение # 3391 |
Статус: Offline
| Нельсон, я сказав вже із випробуваного рецепту куп кормить кролів кк по мому рецепту і пресує в мене , сіно косить на аеродромі тож там якість сіна а забой в 90 днів при вазі живій 2700 і вище безпородні і помісь вся які породи були в мене а я колись добавив в кк більше макухи то срали аж підпригували і то було тільки 23 макухи
|
| |
|
|
| Нельсон | Дата: Четвер, 29.12.2016, 00:16 | Сообщение # 3392 |
| Цитата papaj2009 (  ) а чи можна давати подрібнене соняшникове насіння замість макухи? Можно. Протеина и клетчатки добавится, только возникнет опасность повышения уровня жирности. Если и добавлять, то знать какое количество. А вообще - не рекомендую. Хотя сам удачно практиковал такое.Добавлено (28.12.2016, 23:11) ---------------------------------------------
Цитата Миколайович (  ) Так, сортом трикальційфосфату, що добавляється в КК чи ПК, як я зрозумів, ніхто не переймається. Здравствуйте. Я Вам скажу так: вариантов с содержанием ккальция много. Каждый имеет свою специфику, уровень содержания самого кальция, предназначение пригодное для того или иного случая, и рекомендуемые дозировки. Какую цель преследуете Вы? К чему задан вопрос? Если до качества кальция, то тогда, чтобы быть спокойным, используйте кальций из своего частного хозяйства. Не выбрасывайте яичные шкарлупки, и добавляйте их в ПК в количестве 4-5%. Этим Вы точно дадите кроликам то, что им нужно. Если хотите быть еще более спокойным в этом отношении, то перед подачей в гранулятор прокипятите шкарлупки 5 минут, чтобы убить возможных гельминтов.Добавлено (28.12.2016, 23:16) ---------------------------------------------
Цитата Гедзь_Валентин (  ) я сказав вже із випробуваного рецепту Нет, Валик, ты сказал не из испробованного рецепта, а из испробованной макухи. Согласись, так правильнее будет сказать. Если б ты взял макуху в другом месте, где стоят хорошие пресса, и отжимают дважды, то той макухи ты мог бы добавить и 25%, и ничего плохого не было бы. Повторюсь: все зависит от жирности макухи.
|
| |
|
|
| Миколайович | Дата: Четвер, 29.12.2016, 10:48 | Сообщение # 3393 |
|
| Нельсон, дякую за відповідьь
Цитата Нельсон (  ) Какую цель преследуете Вы? К чему задан вопрос? Ціна різного сорту різна, але не хочу, щоб погіршилась якість КК.Добавлено (29.12.2016, 09:48) ---------------------------------------------
Цитата Нельсон (  ) используйте кальций из своего частного хозяйства. Не выбрасывайте яичные шкарлупки, и добавляйте их в ПК в количестве 4-5%. Не вистачить, якщо врахувати, що треба добавити кролям і курам.
Сообщение отредактировал Миколайович - Четвер, 29.12.2016, 10:46 |
| |
|
|
| sakson | Дата: Четвер, 29.12.2016, 14:28 | Сообщение # 3394 |
|
| Різниця вищого сорту з першим? вищий сорт більш очищений від різних домішок і тому у ньому вищий вміст кальцію та фосфору.Крейда також є вищого гатунку(очищена),а є така що використовується на будівництві(може містити отруйні домішки для с/г тварин та птиці). P.S.Для с/г.використовують вищого гатунку 1-го гатунку також(відповідно нормам ДСТУ)
|
| |
|
|
| andrypgan | Дата: Четвер, 29.12.2016, 22:00 | Сообщение # 3395 |
| Всім привіт.А де ви на пачці бачите оці сорти трикальцію я маю декількох виробників і нінаодній сорту невписано.Пише що фосфор(неменьше)-11.2%,кальцій(неменьше )-20%.Термін придатності 12місяців.
|
| |
|
|
| Гедзь_Валентин | Дата: Четвер, 29.12.2016, 22:24 | Сообщение # 3396 |
| Цитата Нельсон (  ) Нет, Валик, ты сказал не из испробованного рецепта, а из испробованной макухи. Согласись, так правильнее будет сказать. несоглашусь тому що брав раніше на ринках і досить різну макуху , попадалась і тверда і мяка і були такі куски що молотком товк пласти 10на 5 см і була рихла но при спробі добавити макухи зявлялись проблеми , ТОЖ І КАЖУ ЩО ДЛЯ СЕБЕ ВИРІШИВ НЕ БІЛЬШЕ 20 ПРОЦ МАКУХИ а хто хоче то може вводити і 40 то протеїни будуть огогого
|
| |
|
|
| Нельсон | Дата: Четвер, 29.12.2016, 22:35 | Сообщение # 3397 |
| Гедзь_Валентин, ну для себя ты можешь решать как захочешь, никто ведь не заставляет принимать все как единственное правильное. Но то, что макуха была твердая или мягкая - это скорее от срока изготовления или хранения зависит. Ты пробуй всегда макуху на вкус. Масло чувствуется.
|
| |
|
|
| chehoviy | Дата: Четвер, 29.12.2016, 22:36 | Сообщение # 3398 |
| Гедзь_Валентин, Так у Вас же ж ще горох є в складі пк?
|
| |
|
|
| Luban | Дата: Четвер, 29.12.2016, 22:44 | Сообщение # 3399 |
|
| Гедзь_Валентин, а соєвий шрот додатково не додаєте до ПК при 20% макухи?
Сообщение отредактировал Luban - Четвер, 29.12.2016, 22:47 |
| |
|
|
| Руслан74 | Дата: Четвер, 29.12.2016, 22:54 | Сообщение # 3400 |
| andrypgan, Цитата andrypgan (  ) .А де ви на пачці бачите оці сорти трикальцію http://prom.ua/p354888106-trikaltsijfosfat-kormovoj-sort.html
|
| |
|
|
| Гедзь_Валентин | Дата: Четвер, 29.12.2016, 23:00 | Сообщение # 3401 |
| Цитата chehoviy (  ) Так у Вас же ж ще горох є в складі пк? так є но був період коли я гороху не купив ( і добавив трохи макухи що бідняти протеїн ) зявились проблеми . тож зара небільше 20 .Добавлено (29.12.2016, 22:00) --------------------------------------------- Luban, вже ні
|
| |
|
|
| andrypgan | Дата: Четвер, 29.12.2016, 23:31 | Сообщение # 3402 |
| Руслан я розумію оптові поставки в мішках з під цукру а на папері можна написати що завгодно а от в ветлікарні на пачці чи пише ?
|
| |
|
|
| maksmyxt | Дата: Четвер, 29.12.2016, 23:34 | Сообщение # 3403 |
| Цитата andrypgan (  ) а от в ветлікарні на пачці чи пише так же должны писать количество основных элементов и примесей, а если компании просто расфасовщики, то и не пишут
|
| |
|
|
| Pavlo7 | Дата: П`ятниця, 30.12.2016, 19:24 | Сообщение # 3404 |
|
| Цитата Нельсон (  ) если взять в одном и том же месте макуху, с одной и той же семечки, но выжатой в разные дни..., и в одной из партий окажется уровень протеина выше, то 100% там и уровень жира будет выше намного. Попросту говоря - это семечка, которая плохо отжалась, и в ней осталось много масла. Протеина это немного добавит, но жирность зашкалит. Поясніть будь-ласка звідки в погано видавленій сємці більше протеїна? Мекух не давлю і не робив з них аналізизи, тому стверджувати нічого не хочу, але наскільки розумію це я, то чим більше видавлена сємка, тим більше протеїну буде в цій макусі(в кг) як і в любих інших масляних культур з яких давлять масло. Олія не містить протеїну, там в очищених 99,9%жиру, і процент протеїну в макухах збільшується за рахунок того що звітам забрали олію. Заберуть луску, протеїн збільшиться за рахунок зменшення луски(клітковини) Семка соняшника наприклад має приблизно 50% олії 20% білку, макуха вже за рахунок того що там забрали олію має вже біля 10% жиру(олії) біля 30-35 білку, шрот має ще більше білку біля 40% і біля 1-2% жиру.
|
| |
|
|
| Miks | Дата: П`ятниця, 30.12.2016, 20:40 | Сообщение # 3405 |
|
| Цитата Pavlo7 (  ) то чим більше видавлена сємка, тим більше протеїну буде в цій макусі(в кг) як і в любих інших масляних культур з яких давлять масло. Протеин в макухе прямо пропорционально зависит от того как подогревают семечку перед прессованием!
|
| |
|
|