Вівторок, 02.12.2025, 15:17
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Виробники та продавці комбікормів - Сторінка 12 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Виробники та продавці комбікормів
BleckieGeneДата: Четвер, 22.12.2011, 21:46 | Сообщение # 166
Статус: Offline
Quote (Mabif)
Не бударажте народ... купити дешевше можна і овес. А на рахунок якості не путайте., і не мішайте все в кучу.

Відкрию секрет,таращанський нічим не поступається мультигейну,а от якість самих гранул набагато краща,і сміття менше в декілька разів,в порівнянні з мультигейном.
Так що не треба так категорично будоражити народ biggrin

Сообщение отредактировал BleckieGene - Четвер, 22.12.2011, 21:46

WOLFДата: Четвер, 22.12.2011, 22:25 | Сообщение # 167

Никто не будоражит. Просто делимся опытом. Не знаю что у вас за мультигейн.. те мешки что я покупаю, нету там никакого мусора. А что кролики дают хороший привес, тут вообще можете не спорить. Лично проверено. За другие торговые марки не знаю. Говорю только за то, что испробовал на своих вуханях)) Один минус - это цена высокая. Ну тут каждый может выбирать.
Пословицу никто не отменял: Дешева рыбка, ****ва юшка.

BleckieGeneДата: П`ятниця, 23.12.2011, 00:28 | Сообщение # 168
Про будоражить народ заговорив не я
Quote (Mabif)
Не бударажте народ...

d_egorДата: П`ятниця, 23.12.2011, 00:51 | Сообщение # 169
Quote (Mabif)
Не бударажте народ... купити дешевше можна і овес.
А на рахунок якості не путайте., і не мішайте все в кучу.

Ну по-перше, мова йде не про овес, а про комбікорм.
По-друге, проясніть будьласка, чим же я так "збударажив" народ, і в яку кучу що я змішав?

Добавлено (22.12.2011, 22:51)
---------------------------------------------

Quote (WOLF)
Пословицу никто не отменял: Дешева рыбка, ****ва юшка.

Якраз ця приказка до порівняння мультігейну і таращанського ну ніяк не підходить. Ніякої між ними різниці немає, окрім ціни.

Ігор

WOLFДата: П`ятниця, 23.12.2011, 01:12 | Сообщение # 170

Quote (d_egor)
Якраз ця приказка до порівняння мультігейну і таращанського ну ніяк не підходить. Ніякої між ними різниці немає, окрім ціни.

Я не сравнивал мультигейн с таращанским. Читаем внимательно. Я написал о своем опыте. Чем кормлю я своих ушастых. Другого комбикорма у нас в районе нету, поэтому мне не с чем сравнивать. Качество меня полностью устраивает.. а цена высокая.

d_egorДата: П`ятниця, 23.12.2011, 01:16 | Сообщение # 171
Quote (WOLF)
Я не сравнивал мультигейн с таращанским. Читаем внимательно.

Згоден. yes
Quote (WOLF)
Качество меня полностью устраивает.. а цена высокая.

За це я мову й веду, що в даному випадку юшка якраз не ****ва. wink

Ігор

Сообщение отредактировал d_egor - П`ятниця, 23.12.2011, 01:18

WOLFДата: П`ятниця, 23.12.2011, 01:26 | Сообщение # 172

Добре. Поверю вам на слово. wink

MabifДата: П`ятниця, 23.12.2011, 18:51 | Сообщение # 173
Почнем ГЛОБАЛЬНО здалека і попорядку

Quote (d_egor)
Ну по-перше, мова йде не про овес, а про комбікорм.
По-друге, проясніть будьласка, чим же я так "збударажив" народ, і в яку кучу що я змішав?

Порівнювати Мультигейн і таращанський - це як порівняти Мерседес з таврією... і те і те машина але різних виробників і класів( в смислі класу машин ане для людей,) і технологій
ЕКСКУРС в історію
про гранульовані корма в Європі знали і використовували їх ща 100-150 р. тому В той час як в СССР про них взнали в 80-84рр. коли впала "стальназавіса" і рентабельність кролівництва складала 18% і це в "Передовиков одинадцатой пятилетки" Недавно читав журнал...трохи смішно стало surprised sad
Європа вже за 100-150 р. удосконалила процес виробництва гран. кормів, а в Україні тільки вчаться. І тільки починають застосовувати "Голандскі" і "датські" технології утримання годівлі і т.д.
ТОМУ
По-перше. Мультигейн виготовляють на підприємстві з 100% або 90% іноземним капіталом що належить Голанцям
,Датчанам США і Керує підприемством американець.. в них є свої землі для зернових, лабораторія, і готовий технологічний процес досвід якому 100р.
Крім того про них добре знають в Європі, Білорусії, Молдові. Аналогічними світовими виробниками є Каргіл ( Пуріна) і ПроВІМІ, однак на кролятині вони не спеціалізуються тому кормів не виробляють. тому це є один клас...назвем їх модним словом ПРЕМІУМ
І якщо порівнювати то порівнювати Мультигейн-Пуріна-провімі
ТАРАЩАНСЬКИЙ (УКРЗООВЕТПРОМПОСТАЧ) - наш український, де керують наші. і приставка УКР-говорить про те що в ньому 45-50% акцій держави ( тому можливо і ціна така так як мало хто з контрольорганів буде придератись провіряти якість з чого зроблено і т.д) Я звичайно патріот держави...но не вмієм ми по ки що робити СВОГО ЯКІСНОГО крім металопрокату, "но чорно торгувати зброєю", вдосконалювати схеми "відкату" корупції і т.д....життя в нас таке було є, і напевно що і буде як воно сумно не звучить.
Для порівняння УКР залізниця ( якість капець) укравто ( якість аналогічна) УКРАВТОДОР - постріляв би керівництво....про мед заклади с-му освіти писати не буду...БОЛЯЧЕ...думаю поймете.
По-друге
ЯКІСТЬ - явище про яке вже не раз писалось, але все одно до нього вернемся.
Банальні приклади
Чому в більшості українців (і кролівників також) вдома побутова техніка (телевізор, холодильники, ін) мінімум "Самсунг" "Елджі", Томсон" "Вірпул" "Філіпс" а не "Рейнфорд" "Норд"(маде ін Україна) ааааааа відповідь проста =ЯКІСТЬ
Чому з приходом зими на інтернет-магазинах ХІТИ ПРОДАЖ зимових шин "Мішелін" "Сава" "Нокіан" а не "РОсава" ( маде ін Украіна)
масла в людських машинах і учасників форуму також напевно 99% з №капіталізму" - КАСТРОЛ, МАНОЛ, АРАЛ а не АЗМОЛ, ЛУКОЙЛ.
відповідь проста - ЯКІСТЬ
Чому коли "запахне жареним" для вас або для ваших кролів - ви використовуєте мед припарати не наші а імпортні
для кролів вакцини і мед ап. не наші( ті ж таращанські, їх там купа) а ЧЕШСЬКІ... хочете ЯКОСТІ
Чому кролів шукаєте з Європи від якісних батьків або заводчиків, і готові заплатити за це купу грошей
Так чому ж до годування тих самих кролів використовуєте зовсім протележний принцим і про якість не думаєте... а я знаю, тому що просинається ото таке РІДНЕ НАШЕ = ШАРА, ДЕШЕВШЕ,
а потім пишуть, були кролі кормив тарашанським.. здохли
є кролі кормив татащаннським...повздувало, що робити.
а інші рекомендують, захворів молодняк вам поможке тепло і мультигейн.
Нема нічого дивного
таращанський сам про себе написав
"входят в состав комбикормов это: кукуруза, пшеница, ячмень, овсяная крупа, подсолнечный и соевый шроты или жмихи, рыбная мука, дрожжи, сухая молочная сыворотка, заменители сухого молока, глютен кукурузный, масло подсолнечное или соевое"
или...или.. или щось друге
Ще одна ознака якості це є стабільність - в даному випадку це виготовлення одинакових за якість партій.
Якщо партії не завжди одинакові тому кролі і гинуть.
Мультигейн в мене їдять і кури ( але курячий і взимі несуться)
На мультигейні в мене виросли бройлери ( до речі суточні, венгерські куплені в тих же магазинах "мультигейн") які за 45 днів набрали 2,2-2,6 битої ваги
Це говорить про стабільну якість цілої лінійки продукції.
По-трете ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ
Ви провели дослідження в домашніх умовах???
Взяли двох самок однієї породи, одну з виводком кормили таращанським, іншу мультигейном.
Регулярно кожен день або раз в тиждень зважували, відмічали прирости.
Забили.. попробували м"ясо і те і те, а ще краще віднесли в лабораторію, вам дали результати
Чи це Ви так, на око стверджуєте?
Я от планую таке зробити але Мультигейн=Абомікс ( ці з венгрії) також іноземці.
А от народ начитається, і думає "нафіга платити більше"
(як колись Льоня Голубков з МММ) і в один прекрасний момент..БАЦ,,, поголів"я нема
Quote (d_egor)
Якраз ця приказка до порівняння мультігейну і таращанського ну ніяк не підходить. Ніякої між ними різниці немає, окрім ціни

різниця описана вище, тому і така ціна напевно...але воно того коштує

Про ГРАНУЛИ WOLF усе сказав і я
+1

Добавлено (23.12.2011, 16:51)
А, забув дописати до того "що ми самі вмієм робити" - це ГОРІЛКА,...що робим, то робим, а як п"єм то п"єм booze booze booze facepalm hello

Андрій

Сообщение отредактировал Mabif - П`ятниця, 23.12.2011, 18:49

pashavpvДата: П`ятниця, 23.12.2011, 19:40 | Сообщение # 174
Mabif, а представництво Мультігейну в Тернополі є?

Сообщение отредактировал pashavpv - П`ятниця, 23.12.2011, 19:41

tolianchik77Дата: П`ятниця, 23.12.2011, 19:41 | Сообщение # 175
Mabif, yes yes yes

olegzbДата: П`ятниця, 23.12.2011, 21:14 | Сообщение # 176
Mabif, Андрій. Яка у вас ціна на Мультігейм? Він з травяною мукою? бо я щось не можу розібратися.

Алик 067 4831281, 0936838655 http://кормушки.com.ua

MabifДата: П`ятниця, 23.12.2011, 21:43 | Сообщение # 177
Quote (olegzb)
Mabif, Андрій. Яка у вас ціна на Мультігейм? Він з травяною мукою? бо я щось не можу розібратися.

Останій раз брав в Снятині ( там є їх магазин від заводу)
4,1 грн/кг. це без трав. бор.
Казав мені продавець що є в них новинка ПК з трав. борошном, ціною не цікавився ба маю купа свого сіна, тому ПК мене поки не цікавить
Для курей щоб неслись брав їх БМВД 1-25 вроді 67грн за 10 кг. ( 10 кг йде на 100 кг. свого корму)

Добавлено (23.12.2011, 19:43)

Quote (pashavpv)
Mabif, а представництво Мультігейну в Тернополі є?

за Тернопіль не знаю, в Снятині казали що є магазин в Бережанах.
Знаю точно що є в Чорткові

Андрій

d_egorДата: Субота, 24.12.2011, 00:47 | Сообщение # 178
Quote (Mabif)
Ви провели дослідження в домашніх умовах???
Взяли двох самок однієї породи, одну з виводком кормили таращанським, іншу мультигейном.
Регулярно кожен день або раз в тиждень зважували, відмічали прирости.

Годував і Мультигейном і Таращанським, кожен день не зважував, але на фініші, в 3 міс. у молодняка вага була однакова що на Мультигейні, що на Таращанському, тому виникає питання, навіщо переплачувати.
Друге питання, в складі Мультигейну є коцидіостатик, вас це не насторожує? Кролики протягом всього свого життя вживають хімію, і після цього ви починаєте щось розказувати за якість м'яса, вирощеного на комбікормі Мультигейн.
Quote (Mabif)

ТАРАЩАНСЬКИЙ (УКРЗООВЕТПРОМПОСТАЧ) - наш український, де керують наші. і приставка УКР-говорить про те що в ньому 45-50% акцій держави ( тому можливо і ціна така так як мало хто з контрольорганів буде придератись провіряти якість з чого зроблено і т.д) Я звичайно патріот держави...но не вмієм ми по ки що робити СВОГО ЯКІСНОГО крім металопрокату, "но чорно торгувати зброєю", вдосконалювати схеми "відкату" корупції і т.д....життя в нас таке було є, і напевно що і буде як воно сумно не звучить.

Не залазьте в дебрі, держава до цієї контори ніякого відношення не має, контрольний пакет акцій там у фізичних осіб, інформація доступна, можете поритися і найти в інтернеті. Приставка "УКР" - це ще не значить що компанія в державній власності.
І ще одне, якщо ми, українці, будемо постійно зазиратися на все іноземне, і кивати на якогось дядька, який за нас повинет тут, в нашій країні щось зробити, то нічого путнього з цього не вийде, і через сто років будемо так жити, і скаржитись що все у нас погано.

Ігор

MabifДата: Неділя, 25.12.2011, 20:48 | Сообщение # 179
Quote (d_egor)
Годував і Мультигейном і Таращанським, кожен день не зважував, але на фініші, в 3 міс. у молодняка вага була однакова що на Мультигейні, що на Таращанському, тому виникає питання, навіщо переплачувати.

Давайте говорити предметніше.
Порода, вік забою, термін годування, бита вага.
На око я також можу сказати ща НЗК, має більшу вагу ніж Венці, або наоборот

Quote (d_egor)
Друге питання, в складі Мультигейну є коцидіостатик, вас це не насторожує? Кролики протягом всього свого життя вживають хімію,

biggrin biggrin biggrin ага а ще там є таке "страшне" wacko як
Лізин, Адсорбент токсинів Треонін і т.д.
Давайте згадаєм про відповідальність і не будем знову будоражити народ.

А ще там є

Ви особисто знаєте що таке коксидіостатик....
от коротко:
"САЛИНОФАРМ -

Ионоформный кокцидиостатик с выраженным эффектом стимулятора роста

Действующим веществом является салиномицин натрия. Салинофарм – микрогранули- рованный порошок коричнево-серого цвета с типичным запахом без содержания пыли. Препарат термостабилен (120-180'С, 15 минут). Салинофарм предназначен для профилактики кокцидиоза бройлеров, молодняка кур-несушек, свиней, кроликов.

Как кокцидиостическое средство с широким спектром действия, салиномицин натрия губительно действует на любые экономически важные виды кокцидни у птиц. Помимо того, он проявляет выраженное действие на грам положительные бактерии, анаэробы типа клостридий (Сlostridium perfingens) и трепонем (Treponema hyodysenteriae).

Применение препарата профилактическое. Препарат вводят в корм через премикс или через предварительное размешивание.

Применяется непрерывно с кормом, начиная с момента дачи кормов и до конца периода от­корма, в следующей дозировке:

Вид животного

Салиномицин,

мг/кг корма

Салинофарм, г/т корма

Бройлеры (установленные пределы дозировки)

50-70

417-583

Бройлеры (рекомендуемая доза)

60

500

Молодняк кур-несушек до 16 недель (для построения активного иммунитета)

30-60

250-500 (в зависимости от системы кормления)

Кролики

24

200

Поросята

40

333

Свиноматки

30

250

Откормочные свиньи

15

125

Для профилактики дизентерии у свиней

60

500

Система кормления

Салинофарм

Кормление вволю

250 г на 1 тонну корма

Легкое ограничение в кормлении

330 г на 1 тонну корма

Сильное ограничение в кормлении

420 г на 1 тонну корма

Кормление через день

500 г на 1 тонну корма

• Салинофарм не обладает мутагенным, канцерогенным и тератогенным действием, не вызывает депрессии иммунной системы. Улучшает перевариваемость питательных органических веществ.

· Салинофарм не оказывает влияния на прием пищи или воды, на оперение птиц и качество убойных тушек. Переход к новому кокцидиостатику в середине откормочного периода не

создает проблем,

• Ионоформный механизм действия устраняет опасность неожиданного развития резистентности.

• На бройлерах препарат можно регулярно и непрерывно использовать в течении двух-трех лет.

а тепер зайдіть в гілку " Ветеренарія" і почитайте про кокцидіоз

Ще раз підтверджує про досвід 100-150р.
По-друге Ви заглядали в Посвідчення якості Таращанського ( якщо воно в них є).?
Якщо вони нормальні виробники кокцидіостатик в них мав би бути. Значить Ви написали недумаючи непонятну єрунду, так щоб написати
Якщо його нема, вам відповідь чому кролі гинуть і про ЯКІСТЬ.
Про ХІМІЮ
А що Ви хотіли цим сказати...
Ви користуєтесь, пральним порошком, зубною пастою, милом??? Склад читали???
Ви вживаєте молоко, сметану, маслоде є СТАБІЛІЗАТОР
Вживаєте хліб де є Розрихлювач
Чи Ви живете на безлюдному острові, і самі добуваєте собі натуральну їду...і то якась "хмаринка" з якогось заводу Вас там і достане biggrin

Quote (d_egor)
І ще одне, якщо ми, українці, будемо постійно зазиратися на все іноземне, і кивати на якогось дядька, який за нас повинет тут, в нашій країні щось зробити, то нічого путнього з цього не вийде, і через сто років будемо так жити,

Ага, тобто Ви хочете сказати якщо українці роблять Г...о і продають це за великі і малі гроші то давайте ми всі це Г..о будемо купляти..щас.
Тому ми так і живем.. що не привикли до конкуренції , якості.
Якщо Ви такий патріот Чому ж тоді ще в СССР, всі старались купити кеди не наші а "ветнамські" зубну пасту не нашу а Болгарську,
Магнітофони шукали в кращому випадку прибалтійскі "Ріга" а не "Карпати"
От коли навчимося ми щось робити, тоді і буду купляти
А навчитись нічого не заважає, можна вчитись і в Європі і в АЗІЇ, всі догори поки що відкрити...просто не хочуть, бо привикли "втюхувати" а ми ведемся, оскільки мислим як Ви написали.
Ми навіть САЛО своє не можемо зробити, а купляєм "польське" хоча для цього є все навіть більше чим треба.
А якщо є своє то ним забезпечити можем тільки 2,8% населення cry cry

Андрій

РомаДата: Неділя, 25.12.2011, 21:02 | Сообщение # 180
Quote (Mabif)
Ви особисто знаєте що таке коксидіостатик....

Quote (Mabif)
а тепер зайдіть в гілку " Ветеренарія" і почитайте про кокцидіоз
-Будьте уважні я б на такі репліки образився,ви ж не царь гори і не для новачка пишете у кожного свое світобачення и нетреба іншим навязувати своє,кожен вибирає те що йому подобається.

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025