|
|
|
Виробники та продавці комбікормів
| |
| HYPLUS | Дата: Неділя, 25.12.2011, 21:10 | Сообщение # 181 |
|
| Підтримаю Андрія знову. Укрзооветпостач тільки готується сертифікувати свої комбікормові підприємства за євростандартами, принаймні про це йшлося на конференції з кролівництва восени, а конторі Миронівський хлібопродукт це певно і не потрібно, к/к вони й без того роблять за імпортними рецептами. Хотів було поставити експеримент, купити 100кг тої ниви- телефонував на завод дали телефони представників по Черкащині, такі зайняті, не беруть трубу і не перетелефоновують. Я так розумію тут недалечко від Миронівки їх нема і не треба. До речі, зі складу в Миронівці теж 3,6 грн, якщо об"єми є, то краще самому їхати брати. Quote * тваринницьким фермам надається знижка Кокцидіостатиком може бути молочна кислота, ніякої шкоди при постійному вживанні не буде. А про імпортні кеди не треба хлопці, то перебор , корм і контори-виробники цікавлять людей на цій сторінці, єгеж? Андрій тебе за політику арештують
|
| |
|
|
| Mabif | Дата: Неділя, 25.12.2011, 23:30 | Сообщение # 182 |
Статус: Offline
| Quote (Рома) -Будьте уважні я б на такі репліки образився,ви ж не царь гори і не для новачка пишете у кожного свое світобачення и нетреба іншим навязувати своє,кожен вибирає те що йому подобається.
А ніхто нікому нічого не нав"язує, кожен висловлює свою думку, і її обгрунтовує. Просто преба писати про те що знаєш, я не мішати все в ХІМІЮ. Я ж не пишу про атомну бомбу, бо не знаю як її робити Не бишу про Майбах і порше, бо на них нвколи не їздив...ну може поки що  Добавлено (25.12.2011, 21:30) ---------------------------------------------
Quote (HYPLUS) Андрій тебе за політику арештують shades shutup То я писав про СССР. Такої держави вже нема, і строки давності пройшли
Андрій
|
| |
|
|
| d_egor | Дата: Неділя, 25.12.2011, 23:36 | Сообщение # 183 |
| Quote (Mabif) Давайте говорити предметніше. Порода, вік забою, термін годування, бита вага. Хочете конкретики, будьласка: Порода "Сріблястий", вік 3 міс., вага 3 кг., годівля - комбікорм Мультигейн, сіно, вода. При заміні Мультигейну Таращанським комбікормом результати ті ж самі. Quote (Mabif) Ви особисто знаєте що таке коксидіостатик.... Звідки про таке я можу знати, перший раз чую, знаю тільки що таке кокцидіостатик. Quote (Mabif) а тепер зайдіть в гілку " Ветеренарія" і почитайте про кокцидіоз Самі краще сходіть, і ще раз уважно перечитайте скільки разів кролику від народження і до забою потрібно зробити профілактику від кокцидіозу, може й зробите для себе якісь висновки, ну а як не зробите, тоді залишається годувати тільки Мультигейном з кокцидіостатиком. Quote (Mabif) По-друге Ви заглядали в Посвідчення якості Таращанського ( якщо воно в них є).? Воно в них є, коли купую комбікорм, дають обов'язково з кожною партією. Quote (Mabif) Якщо вони нормальні виробники кокцидіостатик в них мав би бути. Значить Ви написали недумаючи непонятну єрунду, так щоб написати Це з якого перепугу в комбікормі обов'язково повинен бути кокцидіостатік, хто Вам таке сказав? Тут шановний, Ви вже якусь єрунду недумаючи написали. Якщо мені потрібно буде, я сам кроля випою коцидіостатіком стільки разів, скільки буду вважати за достатнє, а не давати його безперервно з кормом. Quote (Mabif) Ми навіть САЛО своє не можемо зробити Ви що, на базарі купуєте польське сало? Дайте наводку, де таке продається?
Ну а на Ваші репліки про пральні порошки, зубні пасти, магнітофони "Ріга", в'єтнамські кеди взагалі не бачу сенсу щось відповідати, це мало кому цікаво, да й тема в нас на форумі про виробників комбікормів а не про кеди й магнітофони.
Ігор
Сообщение отредактировал d_egor - Неділя, 25.12.2011, 23:41 |
| |
|
|
| Mabif | Дата: Понеділок, 26.12.2011, 00:09 | Сообщение # 184 |
| Ладно спорити не буду оскільки все одно кожен лишиться при своїх думках. Я не перейду на Таращанський Ви не перейдете на Мультигейн Кожен вирішує для себе сам
Quote (d_egor) Хто Вам таке сказав? Ви що, на базарі купуєте польське сало? Ну Ви ж не купляєте живу свиню, і при Вас її не ріжуть ( як в Азії, рибу) Єдине що Ви бачите це сало ї людину яка її продає, а звідки воно Ви ж не знаєте, і в 90% випадках Вам не скажуть бо реалізатори також не знають. Ппосто подумайте логічно: в селах значно менше, або навіть Дуже мало свиней, там де були колгостпні свинарники тепер руїни, тому своїм салом ( людським, фермерським, 4-6 великих комплексів) ми можем накормити 2,8% населення. І якби в нас хватало свого, то контракти на поставку свинини з прибалтики Україна б не заключала.Добавлено (25.12.2011, 22:01) --------------------------------------------- От йолки, не втримався
Quote (d_egor) Хочете конкретики, будьласка: Порода "Сріблястий", вік 3 міс., вага 3 кг., годівля - комбікорм Мультигейн, сіно, вода. При заміні Мультигейну Таращанським комбікормом результати ті ж самі.
Що весь виводок і всі рівно по 3 кг? В мене бройлери всі брав суточні з одного інкубатора і то вилка була від 2,2-2,6 битої вагиДобавлено (25.12.2011, 22:09) --------------------------------------------- В темі "клетки Цветкова" є фото з актом чи обліком забою, Там сріблясті вроді одного віку і тоже вилка від - до.
Андрій
|
| |
|
|
| d_egor | Дата: Понеділок, 26.12.2011, 00:34 | Сообщение # 185 |
| Quote (Mabif) Я не перейду на Таращанський Ви не перейдете на Мультигейн Кожен вирішує для себе сам Згоден, кожен сам повинен вирішувати чим кроликів годувати, а ще краще, випробувати одне, друге, третє, і зупинитись на тому що більше підходить для конкретного господарства. Ну а за сало, САЛО - воно і в Африці САЛО, головне щоб шкурка добре була засмалена. Тему далі роздувати не буду, бо модератори зараз нас забанять, тема про виробників комбікормів, а тут як не коцидіоз, так сало.  Добавлено (25.12.2011, 22:34) ---------------------------------------------
Quote (Mabif) От йолки, не втримався. Що весь виводок і всі рівно по 3 кг? Знову за рибу гроші. Складається таке враження що Ви просто чіпляєтесь за слова, і знову починаєте відходити від основної теми розмови. Звичайно всі вісім штук рівно не по 3кг, були по 3,1кг., були й по 2,8кг., але в забій пішли всі рівно в 3 міс. Загальна картина від того їли вони Мультигейн чи другий виводок їв Таращанський комбікорм, не змінилася, вилка та ж сама 2,8-3,1кг. От якби на Мультигейні вилка по приростах була б наприклад 3,3-3,5кг., а на Таращанському 2,8-3,1кг., тоді можливо я б і погодився з Вашими твердженнями про неперевершену якість Мультигейну, а так, маємо те що маємо, різниці по приростах майже ніякої, зате є різниця в ціні. Далі хай кожен сам для себе робить висновки, я ні кого не агітую за той чи інший комбікорм.
Ігор
|
| |
|
|
| Mabif | Дата: Понеділок, 26.12.2011, 00:44 | Сообщение # 186 |
| Quote (d_egor) Складається таке враження що Ви просто чіпляєтесь за слова, і знову починаєте відходити від основної теми розмови. surprised
Та ні то я просто так копаю до суті
Андрій
|
| |
|
|
| d_egor | Дата: Понеділок, 26.12.2011, 00:49 | Сообщение # 187 |
| Quote (Mabif) Та ні то я просто так копаю до суті Зрозумів.
Ігор
|
| |
|
|
| parovoz_fd | Дата: Понеділок, 26.12.2011, 11:25 | Сообщение # 188 |
|
| Привет всем колегам! Ребята кто из Сум или окресностей,подскажите где можно преобрести качественный и провереный комбикорм? Заранее Вам огромное спасибо!
|
| |
|
|
| Mabif | Дата: Понеділок, 26.12.2011, 11:49 | Сообщение # 189 |
| Quote (HYPLUS) Миронівський хлібопродукт це певно і не потрібно, к/к вони й без того роблять за імпортними рецептами. Хотів було поставити експеримент, купити 100кг тої ниви- телефонував на завод дали телефони представників по Черкащині, такі зайняті, не беруть трубу і не перетелефоновують Вам ніхто звідти не зателефонує, Ви напевно трошки попутали Миронівський Хлібокомбінат ТМ "Нашаряба" має вроді 2-3 заводи на яких роблять КК але для своїх птахофабрик. В них спеціалізація птиця. Мультигейн також роблять в Миронівці але на Київ-Атлантик Україна 2 різних кантори
Андрій
|
| |
|
|
| hahol | Дата: Субота, 31.12.2011, 19:00 | Сообщение # 190 |
|
| Quote (Mabif) 2. Навіть після 120 денного строку корма не втрачають своїх властивостей. в деяких випадках (при правильному зберіганні) навпаки властивості "настоюються" (як вино, коньяк - чим довше тим краще) Якщо в Вас в 120 днів розпадається гранула - це не означає що ваш корм спорчений. Просто Ви не удосконалили виробничий процес по "стійкості гранули", я тоже його не знаю Согласен по этому гранулу которая распадается я по новой в гранулятор и в кормушку!!!
|
| |
|
|
| mjanna | Дата: Неділя, 15.01.2012, 00:49 | Сообщение # 191 |
|
| Привіт! Хто-небудь кормив своїх кролів комбікормом торгової марки"Пан Курчак" ?
|
| |
|
|
| Владимир20 | Дата: Неділя, 15.01.2012, 02:46 | Сообщение # 192 |
|
| Quote (hahol) Quote (Mabif)2. Навіть після 120 денного строку корма не втрачають своїх властивостей. в деяких випадках (при правильному зберіганні) навпаки властивості "настоюються" (як вино, коньяк - чим довше тим краще) Якщо в Вас в 120 днів розпадається гранула - це не означає що ваш корм спорчений. Просто Ви не удосконалили виробничий процес по "стійкості гранули", я тоже його не знаю Согласен по этому гранулу которая распадается я по новой в гранулятор и в кормушку!!!
Гранула не повинна розпадатися навіть після двох років після дати виготовлення. Термін придатності гранульованого комбікорму в районі 4 місяців тому, що перед гранулюванням зернові культури подрібнюють, тим самим руйнують оболонку зерна + при змішуванні деяких компонентів відбуваються хімічні процеси, які з часом руйнують стуруктуру вітамінів та мікроелементів. Тому, чим більше пройшло часу від дати виготовлення, тим якість корму нижча. + в кормах з часом появляється та розростається цвіль та грибок, но такі добавки в кормах як інгібітор цвілі або підкислювач запобігають появі та розмноженні організмів в кормах. Корм, термін придатності якого закінчився - не несе користі тварині.
|
| |
|
|
| stas010507 | Дата: Вівторок, 17.01.2012, 00:33 | Сообщение # 193 |
| На даний час я кормлю.Подобається мені цей комбікорм-гранула маленька, тверда, пилюки немає і ціна 3.90 за кг.Поки що проблем немає. За приріст скажу пізніше.
 Добавлено (16.01.2012, 22:33) --------------------------------------------- Підскажіть будь-ласка хто що не-будь чув про комбікорм Біомікс. А то мені його вже місяць навязують
|
| |
|
|
| Sergiy | Дата: Середа, 18.01.2012, 12:45 | Сообщение # 194 |
|
| На рахунок ПанКурчак відписувався в іншій темі не поганий корм, гранульований з травяною та без травяної муки, і ціна приблизно 4 грн!!!  Добавлено (18.01.2012, 10:45) --------------------------------------------- На даний час я кормлю.Подобається мені цей комбікорм-гранула маленька, тверда, пилюки немає і ціна 3.90 за кг.Поки що проблем немає. За приріст скажу пізніше.
Агрокорм це і є Панкурчак ТМ, а Д-мікс виготовляє свій корм на заводах Панкурчака!
|
| |
|
|
| Mabif | Дата: Середа, 18.01.2012, 19:19 | Сообщение # 195 |
| Quote (Sergiy) а Д-мікс виготовляє свій корм на заводах Панкурчака! звідки така інформ....по ходу завозять звідкись і тут фасують,
Андрій
|
| |
|
|
|
|