Вівторок, 02.12.2025, 13:41
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Виробники та продавці комбікормів - Сторінка 14 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Виробники та продавці комбікормів
stas010507Дата: Середа, 18.01.2012, 22:22 | Сообщение # 196
Статус: Offline
Сергій це було раньше, а зараз Д-МІКС відкрив свій завод-це від мене 30км, в селі Хильчиці Золочівського району Львівської області. Я був на відкриті заводу.

SergiyДата: Четвер, 19.01.2012, 10:45 | Сообщение # 197

Stas тепер вже знаю про відкриття почитав) .....але не думаю що на перших парах він забере все своє виробництво на свій завод.......

Сообщение отредактировал Sergiy - Четвер, 19.01.2012, 13:09

torДата: Четвер, 09.02.2012, 17:33 | Сообщение # 198
хотелось бы узнать кто имеет информацию по комбикормах и вчастности по мультигейну:какие именно антиоксиданты,кокцидиостатики,ароматизаторы и в каком количестве туда входят?

MabifДата: Четвер, 09.02.2012, 22:03 | Сообщение # 199
Quote (tor)
какие именно антиоксиданты,кокцидиостатики,ароматизаторы и в каком количестве туда входят?

biggrin biggrin biggrin
мене також таке цікавило, продавці в маг. не знають, звонив на завод, з"єднали з технологом.
Відповідь проста, жоден виробник не розкриє грамовку та марки складових - "комерческа тайна"
мені сказали в кролячому ароматизаторів нема (немає смислу, є макуха якої достатньо для запаху) ароматизатори додають тільки в стартові корма для молодняка свиней, щоб скоріше відлучити від свинломатки. замість антибіотиків, додають пробіотик + вітамінний комплекс використовують імпортні вроді Французкі.
В "Абоміксі" взагалі на цю тему відмовились спілкуватись

Андрій

Саша_ЧерновцыДата: Четвер, 09.02.2012, 22:04 | Сообщение # 200
є сайт Агрокорма?

torДата: Четвер, 09.02.2012, 22:21 | Сообщение # 201
ароматизатор у кролячому заявленний,я завів цю розмову тому що попав мені в руки премікс для кролів з кокцидіостатиком польської фірми Долфос,так там розписанно все,які антиоксиданти,кокцидіостатик з точностю до десятих їх вміст в 1кг.
Чому в нас це така велика таемніця?часом бувае це і насторожуе.

MabifДата: Четвер, 09.02.2012, 22:34 | Сообщение # 202
Quote (tor)
ароматизатор у кролячому заявленний

Заявлений де?
Польський премікс не є еталоном, є інші премікси без антиоксидантів.
Просто ні один виробник не розкрие рецепт і які інградієнти.
Оскільки тоді нічого не заважає любому з нас купити гранулятор і собі дома робити той же "Мультигейн" чи "Абомікс" аналогічна ситуація в машинах.
Самі "хитрі" япошки. особливо по Хонді. Якщо людина є офіційний дилер. йому встановлюють сцец. прогу. яка показує послідовність зняття або відкручування тих чи інших шурупчиків, болтів, чи агрегатів.Якщо маєш прогу, фільтр салону міняється за 5-10 хв., якщо проги нема, методом тиків і проб можна зняти пів панелі а до фільтра так і не доберешся. Тому хто має Хонди хош-не хош, яле якщо якась поломка ти прив"язаний до дилера.

Андрій

torДата: Четвер, 09.02.2012, 22:47 | Сообщение # 203
Quote (Mabif)
Заявлений де?

вибачаюсь перепутав з свинячим
Quote (Mabif)
Польський премікс не є еталоном, є інші премікси без антиоксидантів.

наприклад які є без антиоксидантів? який по Вашому є еталоном?

ЛюдаДата: Четвер, 09.02.2012, 22:57 | Сообщение # 204
Я заказываваю по 3,6 гр для мамок кормящих под Киевом (Кожанка). Сама не ездила обычно муж встечал машину которая ездит в киев по вторникам. Комбикорм не плохой прирост калиф 2 мес- 1,5-1,8 кг, 3- мес - 2,5-2,9 кг.

0632317191

MabifДата: Четвер, 09.02.2012, 23:08 | Сообщение # 205
Quote (tor)
наприклад які є без антиоксидантів? який по Вашому є еталоном?

як то кажуть " на вкус и цвет..."
В цьому плані, Голандці, Датчани, ті ж Французи впереді Польщі....а Польща впереді по ціні, так як ближче, логістичні затрати менші + можливість "контрабасу"

Добавлено (09.02.2012, 21:08)
---------------------------------------------

Quote (hoto)
Я заказываваю по 3,6 гр для мамок кормящих под Киевом (Кожанка).

Це ціна якого корму?

Андрій

torДата: Четвер, 09.02.2012, 23:17 | Сообщение # 206
Quote (Mabif)
В цьому плані, Голандці, Датчани, ті ж Французи впереді Польщі..

всетаки я хотівби знати марки преміксів які не мають антиоксидантів( нівякому разі не сприймайте мої пости як тягу до конфлікту) прсто всі премікси які я знаходив,втому числі і тих країн що Ви написали були з антиоксидантами

Саша_ВознесенскДата: Четвер, 09.02.2012, 23:25 | Сообщение # 207

Quote (tor)
прсто всі премікси які я знаходив,втому числі і тих країн що Ви написали були з антиоксидантами
они есть во всех премиксах
Антиоксиданты (антиокислители) — ингибиторы окисления, природные или синтетические вещества, способные замедлять окисление (рассматриваются преимущественно в контексте окисления органических соединений).

MabifДата: Четвер, 09.02.2012, 23:27 | Сообщение # 208
я думаю Ви не знайдете таких
Оскільки премікс - грубо кажучи на хлопський розум, сукупність вітамінів+амінокислот+мінералів.
при взаемодії з повітрям, або самих собою вони окисляються і втрачають свої властивості, щоб цього процесу небуло додають антиоксидант..та ж аскорбітка ( аскорбінова кислота, або вітамін С) також може виступати як антиоксидант...
Тому це не а ж таке щось страшне

Андрій

torДата: Четвер, 09.02.2012, 23:43 | Сообщение # 209
Quote (Mabif)
є інші премікси без антиоксидантів.
Quote (Mabif)
я думаю Ви не знайдете таких

Quote (Mabif)
та ж аскорбітка ( аскорбінова кислота, або вітамін С) також може виступати як антиоксидант...

аскорбінова кислота може виступити тільки як консервант,а от сукупність вітС та віт Е уже є антиоксидантом,і в сеж таки чому я завів цю розмову,єантиоксиданти небезпечні,умовно безпечні та безпечні тож які і з якої групи входять в комбикорма виробник замовчує і чому.
вибачте якщо мій пост був надмірно різким

Саша_ВознесенскДата: Четвер, 09.02.2012, 23:55 | Сообщение # 210

Quote (tor)
вибачте якщо мій пост був надмірно різким

нормально все резкости не вижу

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025