|
Можно ли давать кролям хлеб?
|
|
| seyvalter | Дата: Середа, 05.02.2014, 13:36 | Сообщение # 91 |
|
Статус: Offline
| Цитата Саша (  ) Маю питання. Хто годує кроликів "зі столу". От якщо не тримаєш свиней, котів собак? Лишаються продукти. Чи можна їх давати кроликам. Ладно зараз зима виніс кастрюлю з борщем на вулицю і все, а от літом... Суп, борщ швидко кисне... Як ШКТ кролика реагує на прокисший борщ? Чи шкідливо чи корисно? Ще знаю, що собакам не можна трубчасті кості? А от кроликам напевно корисно кісточки погризти для зубів, а от для молодняка, для лактуючих самок -це невичерпне джерело кальцію... Не соромтесь-діліться думками. Дуже ж важлива тема, правда?
Саша заведи нутрію або порося - і не муч скотину. добре поки добре - а шарахне копростаз - і будеш ями копати..... А від картоплі-макаронів-каш - шарахне тільки так!
|
| |
|
|
| Саша | Дата: Середа, 05.02.2014, 13:39 | Сообщение # 92 |
| IgorD, Хиус, Я точно так само серйозно пишу,як і про сухарі тут пишуть... Чим прокисший борщ гірший від сухарів? Добавлено (05.02.2014, 11:37) --------------------------------------------- seyvalter, блін.... Валік від кого, від кого...а від тебе не очікував.....  Добавлено (05.02.2014, 11:39) --------------------------------------------- я думав, що ти кроликів перепелиними яйцями жареними точно годуєш.... 
|
| |
|
|
| seyvalter | Дата: Середа, 05.02.2014, 13:41 | Сообщение # 93 |
|
| Цитата Саша (  ) Чим прокисший борщ гірший від сухарів? Тим що він ПРОКИСШИЙ. І зчервоного буряка. Січеш?Добавлено (05.02.2014, 11:41) ---------------------------------------------
Цитата Саша (  ) блін.... Валік від кого, від кого...а від тебе не очікував..... biggrin biggrin biggrin
Саша - якби я особисто не хоронив після такого - я б не казав.
|
| |
|
|
| Саша | Дата: Середа, 05.02.2014, 13:41 | Сообщение # 94 |
| а якщо сухарі з чорного хліба почнуть бродити в животі у бідної тварючки?
|
| |
|
|
| seyvalter | Дата: Середа, 05.02.2014, 13:42 | Сообщение # 95 |
|
| Цитата Саша (  ) я думав, що ти кроликів перепелиними яйцями жареними точно годуєш.... cool
сирими поїв - правда...Добавлено (05.02.2014, 11:42) ---------------------------------------------
Цитата Саша (  ) а якщо сухарі з чорного хліба почнуть бродити в животі у бідної тварючки? це скільки вони там мають пробути щоб забродити? а якщо бродять - то кроля дує - з усіма наслідками (при бродінні газ виділяється)
|
| |
|
|
| Саша | Дата: Середа, 05.02.2014, 13:42 | Сообщение # 96 |
| а якщо хліб зпечений на заквасках різних??? ТОй самий прокисший борщ виходить? Як наслідокЦитата Саша (  ) Чим прокисший борщ гірший від сухарів?
|
| |
|
|
| seyvalter | Дата: Середа, 05.02.2014, 13:45 | Сообщение # 97 |
|
| Цитата Саша (  ) а якщо хліб зпечений на заквасках різних??? ТОй самий прокисший борщ виходить? Як наслідок
він спечений - і немає активних процесів бродіння. Попробуй колись сам бражкі недограної напитись - побач що буде.
|
| |
|
|
| Саша | Дата: Середа, 05.02.2014, 13:48 | Сообщение # 98 |
| Цитата seyvalter (  ) він спечений - і немає активних процесів бродіння. а коли в живіт попадає, то грубо висловлюючись не починається зворотній процес? Бактерії, що спричиняють/відповідають за бродіння гинуть при випічці? Думаю , що ні.
п.с. Мені починає подобатись ця тема
|
| |
|
|
| seyvalter | Дата: Середа, 05.02.2014, 13:49 | Сообщение # 99 |
|
| Саша прикол не в тому свіже чи забродивше - прикол в тому що ЖКХ кроля погано перетравлює і проштовхує таку масу вуглеводів, клітковини в цьому кормі мало - як наслідок - запори і смерть. Не зразу, не у всіх - та у мене по цій прчині того року за два тижні з 21-го кроленяти рекса лишилось ОДНЕ. Давав варяну картоплю.
|
| |
|
|
| Хиус | Дата: Середа, 05.02.2014, 13:51 | Сообщение # 100 |
|
| Саша, черный хлеб на сегодняшний день и люди то не все переносят.не давайте из черного.весь остальной хлеб в виде сухарейЦитата seyvalter (  ) спечений - і немає активних процесів бродіння так что можно.особенно из отрубного хлеба
|
| |
|
|
| Саша | Дата: Середа, 05.02.2014, 13:54 | Сообщение # 101 |
| Валік, взагалі то я жартую Хоча...Якщо борщу по ложечці кожному окремо, а не в один котєлок.))))))))))))
|
| |
|
|
| seyvalter | Дата: Середа, 05.02.2014, 14:01 | Сообщение # 102 |
|
| Цитата Саша (  ) Валік, взагалі то я жартую biggrin biggrin biggrin Хоча...Якщо борщу по ложечці кожному окремо, а не в один котєлок.))))))))))))
я в принципі зрозумів - та прикол в тому що жарти-жартами - а є випадки коли так і є. Був в одному селі на об"єкті - - клітка кроляча була на другому поверсі над собачою будою з вівчаркою, при мені хазяїн клітку вікрив - і вистукав туди якусь кашу з хлібом яку собака не доїв, і зітхнув - "от .... - не ведуться у мене кролі! дохнуть як мухі - то все через те що СУСІДИ заздрять!".
|
| |
|
|
| Саша | Дата: Середа, 05.02.2014, 14:03 | Сообщение # 103 |
| от ТАКІ й починають писати ТАКІ теми, як ця.
|
| |
|
|
| Татьяна | Дата: Середа, 05.02.2014, 15:45 | Сообщение # 104 |
| Хиус, поддерживаю.Черный хлеб вообще животным не стоит давать.Сухари белого хлеба идут на ура.Неплохая добавочка побаловато иногда. насчет борща...вспомнила,в детстве кролей пара(с выводками) у бабули была.Жрали все! Действительно все,даже"завтрак туриста",прям из банки.Отец приезжал,за сердце хватался.И ни одно не пострадало,во загадка п.с.подобные опыты сама не провожу
Сообщение отредактировал Татьяна - Середа, 05.02.2014, 15:48 |
| |
|
|
| serg-novo | Дата: Середа, 05.02.2014, 17:19 | Сообщение # 105 |
| Саша, Хліб можна давати любий окрім соціальних сортів.Багети добре усвояїваються!
Сергей
|
| |
|
|