Використання малої сільськогосподарської техніки.
|
|
Vatsik | Дата: П`ятниця, 22.03.2013, 21:22 | Сообщение # 61 |
| Цитата (mona831) а я в понеділок придбав на пару з батьками мотоблок Зубр (10 конячок під капотом) та основне навісне до нього ,ось тепер чекаю весни буду заганяти зубрів по полю
Поздравляю с покупкой,подскажите чем руководствовались при выборе,почему именно ЗУБР.Сам хочу купить родителям, но не знаю как выбрать
|
|
|
|
mona831 | Дата: П`ятниця, 22.03.2013, 21:25 | Сообщение # 62 |
Статус: Offline
| просто знаю людей в яких зубр вже декілька років і без поломок,такохж зіграло роль те що до зубра є все навісне та всі запчастини головне при виборі взяти оригінального білоруса а не китайця
|
|
|
|
Олексій | Дата: П`ятниця, 22.03.2013, 22:19 | Сообщение # 63 |
| mona831, Цитата головне при виборі взяти оригінального білоруса а не китайця А я думав що вони всі китайські! Просто є підробки. У знайомих Зубр 105, так він обсуговує майже 6 га полуниці вже 3 роки (фрезує міжряддя 3 рази за рік) і без поломок!
|
|
|
|
pyer | Дата: П`ятниця, 22.03.2013, 22:22 | Сообщение # 64 |
| mona831, Вибачте, але зубр тільки китайський іншого не знайдете навіть в Білорусії. Зайдіть на офіційний сайт і переконайтесь в цьому самі. Разом з цим хочу замітити що мотоблоки зубр які використовують мої знайомі дійсно як на мене досить пристойні і надійні.
|
|
|
|
papazax | Дата: П`ятниця, 22.03.2013, 23:29 | Сообщение # 65 |
| Зубр, Кентавр перед тим була Зірка 105, все Китай, це все зроблено з мотоблока Механіка Бенасі Італія, на всіх цих мотоблоках стоїть мотор Кіпор, куплений китаєм мотор Янмар дуже добрий мотор, весь світ їх ставить. Якщо хочете добрий мотоблок шукайте мотоблок Кіпор, якщо дорого то всі мотоблоки що згадані на початку вони всі досить надійні.
|
|
|
|
Andrey____ | Дата: Субота, 23.03.2013, 09:15 | Сообщение # 66 |
| Любой мотоблок лучше лопаты. На мой взгляд, плохих мотоблоков не бывает. Надо уметь с ним обращаться, вовремя проводить ТО и не требовать - невозможного. Двигатели на мотоблоках дешевше 10 тыс. грн - китайские, а все остальное железо зависит от цены.
|
|
|
|
mona831 | Дата: Субота, 23.03.2013, 09:44 | Сообщение # 67 |
| pyer, можливо і китай але на оригінальних зубрах на моторі на кришці є вилите слово Зубр залізом,а китайці такого не лили а ліпили наклейку в нас в місті в трьох точках є продаж Зубрів і всюди наклейка а я заказав з вилитою назвою тай продавець придлагав і китайця на 1000 дешевше і такого дорожчого і зразу сказав що то китай а то білорус
|
|
|
|
pyer | Дата: Субота, 23.03.2013, 12:04 | Сообщение # 68 |
| в білорусії немає такого виробництва, але це не важливо. Головне щоб це робили не наші "китайці" Добавлено (23.03.2013, 10:04) --------------------------------------------- mona831, До речі, якщо це білорус в оригіналі має бути паспорт з відміткою - мокра печать де хоч якось але мають згадати про Білорусію. Продавець Вам цього ніколи не покаже спираючись на те що це або нелегальний завоз і з документами буде ще дорожче або ще щось вигадає оригінальніше - буде іти на любий крок лиш би впарити. Спробуйте знайти в Білорусії завод який випускає ці мотоблоки. Не дозволяйте себе обманювати, відкрийте інтернет і проконсультуйтесь з продавцями по всій Україні і вже потім приймайте рішення. Я не сперечаюсь з Вами - але поставте на місце лохотронщиків.
Сообщение отредактировал pyer - Субота, 23.03.2013, 11:52 |
|
|
|
Сергій_Ружин | Дата: Субота, 23.03.2013, 19:17 | Сообщение # 69 |
| Цитата (pyer) в білорусії немає такого виробництва Повністю підтримую.В Китаї частину мотоблоків випускають на заводах а є багато кустарних виробництв які косять під Білорусь В мене китайський Зубр вже два роки відпрацював в принципі нормально. В період обкатки прийшлось поміняти деякі прокладки . 9,5 к.с. тону вантажу спокійно тягне. Орав, садив і копав картоплю, косив траву. Взагалі в минулому році обійшовсь без замовлення трактора.Добавлено (23.03.2013, 17:07) ---------------------------------------------
Цитата (mona831) головне при виборі взяти оригінального білоруса а не китайця головне при виборі взяти оригінального китайця Добавлено (23.03.2013, 17:17) ---------------------------------------------
Цитата (Vatsik) Сам хочу купить родителям, но не знаю как выбрать Все залежить від ваших потреб, для більшості робіт вистачить і 6 к.с., для оранки треба 8к.с. і більше. Один недолік таких мотоблоків мала вага і можлива пробуксовка. Мотоблоки 10-12к.с. набагато важчі у них краще зчеплення з грунтом. Модель беріть ту що поширена в Вашій місцевості, тоді не буде проблем із сервісом.
067-5973738 Сергій
|
|
|
|
Vatsik | Дата: Субота, 23.03.2013, 20:52 | Сообщение # 70 |
| Спасибо.Сергей а плуг двойной имеет преимущество если взять 10к.с,какая косарка лучше?грабли работают стоит брать?
|
|
|
|
mona831 | Дата: Субота, 23.03.2013, 20:56 | Сообщение # 71 |
| Сергій_Ружин, доьрого дня. прочитав на сайті що ви маєте мотоблок зубр 9,6 к\с,може підкажете мені одну річ маю прицеп для авто але і так без документів вирішив переробити його під мотоблок і не знаю яка має бути довжина дишла.мене цікавить довжина від переднього краю крісла до кінця де сцепка до мотоблока,якщо можна підкажіть буду дуже вдячний, і на яку відстань буде потрібно садити картоплю щоб потім було зручно проходити між рядками бо я в комплекті взяв і культиватор на два рядки і підгортачі теж зразу на два рядки
|
|
|
|
Сергій_Ружин | Дата: Неділя, 24.03.2013, 10:00 | Сообщение # 72 |
| Цитата (Vatsik) Спасибо.Сергей а плуг двойной имеет преимущество если взять 10к.с,какая косарка лучше?грабли работают стоит брать? Найкращий плуг оборотний, хвалять конструкції Зикова. Двохкорпусний для 10 к.с. на мою думку не потягне, хоч все залежить від типу грунту. Я користуюсь роторною косаркою, вона не боїться кротовин чи якихось посторонніх предметів в траві. Ложить траву у валок. Хоч ідеального нічого нема. За які граблі Ви запитуєте? Для власників мотоблоків дуже корисний форум http://apkforum.com/forumdisplay.php/9
Добавлено (24.03.2013, 08:00) --------------------------------------------- Цитата (mona831) Сергій_Ружин, доьрого дня.прочитав на сайті що ви маєте мотоблок зубр 9,6 к\с,може підкажете мені одну річ Відповів в особистих повідомленнях
067-5973738 Сергій
Сообщение отредактировал Сергій_Ружин - Неділя, 24.03.2013, 10:06 |
|
|
|
pyer | Дата: Неділя, 07.04.2013, 15:20 | Сообщение # 73 |
| В своєму підсобному господарстві використовую міні-трактор маки "сам-склепав", при цьому ж використав мотор китайця - досить пристойна річ. За три роки ніяких нарікань, зараз працюю над оприскувачем, в минулому році побачив що це незамінна річ - тут теж використав електропомпу китайського виробництва і ніяких нарікань на вдміну від наших виробників.
|
|
|
|
Sasha17 | Дата: Субота, 04.05.2013, 19:07 | Сообщение # 74 |
| Я теж другий рік користуюсь Зубром 10к.с. Як вибирав - в мене на картері мотора вилито слово ZUBR - продавець сказав "оригынал". Мены подобаэться.
А от позавчора в мого сусіда лопнув колінвал на Зубрі 8 к.с. Від нього дізнався, що така ж сама поломка була ще в одного ЗУБРівця з нашого містечка. Шось і самому стало страшно...
|
|
|
|
mona831 | Дата: Субота, 04.05.2013, 21:15 | Сообщение # 75 |
| і я вже можга сказати провів своєму зубрику боєве хрещення : посіяв 12 сотиків люцерни(зфрезировав і сзаборонував мотоблоком) вигорав і посадив 10 соток картоплі нарізав 25 соток рівців на картоплю(правда рівці трохи кривоваті).може хто знає як нарізати щоб виходило рівненько то підскажіть в лічку А так про мотоблок можу сказати одне :не ходиш не просиш нікого,колимаєш вільний час став зробив і все
|
|
|
|