Середа, 11.12.2024, 12:29
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Кролівництво як бізнес! - Сторінка 24 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Кролівництво як бізнес!
sahon61Дата: Вівторок, 29.11.2011, 17:07 | Сообщение # 346
Статус: Offline
Quote (olegzb)
А так, прийдеться самому їх їсти, хоча будеш думати , що вони в тебе супер.

100%

http://sahon.jimdo.com/

endrujДата: Вівторок, 29.11.2011, 17:20 | Сообщение # 347

Quote (jiji)
Может не сразу закажут, но телефончик возьмут и в течении месяца закажут...

понял biggrin так и буду делать

VitmarДата: Вівторок, 29.11.2011, 19:06 | Сообщение # 348
Кожен вибирає свій шлях. Я тримаю з кролицею мінімум 2місяці і тиждень, а продаю живих з 2,5 місячного віку після всіх прививок.
Quote (olegzb)
продали одного -два кроля за 50-100 гр, і зразу, половину з тих грошей, ну так сказати, обмили покупку.
Я якщо б обмивав всі покупки і продажі то вжн давно спивсяб biggrin Ціна на 2,5 місяців мінімум 200 гривень , і що до мяса то я при відлученні слабших забираю на мясо а відповідно кращих за вагою та екстерєром залишаю на продаж. Ще по поводу ваги тушок то по моїм спостереженням з десяти тушок які мені замовляють ть просять 2 шт- 1,3 кг, 5шт-від 1,5 до 2кг і 3шт від 2 кг.

MabifДата: Вівторок, 29.11.2011, 19:22 | Сообщение # 349
Quote (Vitmar)
Mabif, чоу у вас веред очами одне мясо стоїть. На племя кролів на багато вигідніше Продавати ,

smile
Як сказати. На плем"я кого...э люди помышаны на великанах, є хочуть панонів.
І залежить про яке плем"я Ви говорите.
От Ви продаєте на плем"я. Скільки разів за 2-3 роки Ви оновили батьківське стадо...скажем з Європейської селекції...ввезли в Україну кроля одного чи більше...вартість кроля, доставка і т.д.
А попит на м"ясо є завжди...куряче, кроляче, свиняче. різниця тільки ціна.
Настали допустим скрутні часи: платоспроможність людей впала хто в вас купить пленінного кроля за 200 грн. якщо можна за ці гроші взяти 3-4 простаків і вже собі на їду буде. і пофіг щ вони не породисті

Добавлено (29.11.2011, 17:22)
---------------------------------------------

Quote (Vitmar)
Mabif, чоу у вас веред очами одне мясо стоїть. На племя кролів на багато вигідніше Продавати ,

От земляче почитайте тему Ів-Франкіуська обл. почому "породисті строкачі" в нас на базарі...

Андрій

VitmarДата: Вівторок, 29.11.2011, 19:26 | Сообщение # 350
Quote (Mabif)
якщо можна за ці гроші взяти 3-4 простаків
Цікаво де такі ціни? у нас на базар вивозять , то допустим самка білого велетня і 6 місяців мінімум 500 гр, а півтора місячне срібло продають мінімум 100 гр іто ви б бачили то срібло
facepalm

ovcharukДата: Вівторок, 29.11.2011, 19:31 | Сообщение # 351
Mabif, так само можна і продавати мясо тих самих каліфорнійців та НЗБ, хто мішати буде:)))) я особисто їх їм і нормально, є лишні то і мясо продати можу(правда тільки самців).

zayats_sДата: Вівторок, 29.11.2011, 20:08 | Сообщение # 352
Quote (Mabif)
Настали допустим скрутні часи: платоспроможність людей впала хто в вас купить пленінного кроля за 200 грн

Кто действительно любит это занятие - тот и купит.Последние штаны снимет и купит.

krolikrexДата: Вівторок, 29.11.2011, 20:11 | Сообщение # 353
Mabif,
Quote (Mabif)
хто в вас купить пленінного кроля за 200 грн.

Андрій, особисто я неїм короля взагалі, і навіть забити його в мене нема кому так як всі кролі в нас як члени сімї. Тойсть для всіх це в деякій мірі бізнес. хтоб тобі що не говорив. А стосовно цін ти ще просто небачив дісно ФОНАТІВ нашої справи, 500євро за кролика і швиденько.

михаил-Гайсин.0679089061,

irenyatkoДата: Вівторок, 29.11.2011, 21:26 | Сообщение # 354
zayats_s, 100%
Не знаю как последние штаны, но когда нужно всё находится в любые времена

Quote (Mabif)
пленінного кроля за 200 грн. якщо можна за ці гроші взяти 3-4 простаків і вже собі на їду буде

А вы сколько в этих "простячков" вложите кормов пока с них мясо получите?
Породистый кроль хорош тем что потребляет кормов гораздо меньше простяка, да и мясо у него вкуснее

Не обращайте внимания на хулиганов. Не отвечайте им, даже если Вы считаете, что Вас оскорбили. Остальное - забота администрации.

olegzbДата: Вівторок, 29.11.2011, 21:36 | Сообщение # 355
irenyatko, Ну мясо, то просто так здається biggrin biggrin biggrin
Памятаєте, як Єлочку Людоєдку, Остап Ібрагимович, пригостив папироской Казбек, здається, з наклеєною на пачку якоюсь фірмовою етикеткою lol lol lol здертою в неї зі стіни.
Так само і з кролем, породним і безпородним. Ну є там екземпляри з "мраморним" мясом, але мені здається, що таке можуть відрізнити тільки гурмани.

Добавлено (29.11.2011, 19:36)
---------------------------------------------
А то що, менше їсть, і краще росте, то факт.
Тому і стараються в промисловості тримати "чисту" породу, а якщо і гібриди, то відповідно вирощені і схрещені спеціалістами цієї справи, над якими працюють цілі дослідні інститути. Також непоганий бізнем, з мілліонними оборотами.

Алик 067 4831281, 0936838655 http://кормушки.com.ua

irenyatkoДата: Вівторок, 29.11.2011, 21:37 | Сообщение # 356
olegzb, Я не гурман и мясо не люблю, но из того что лично пробовала разница была ощутима

На счёт гибридов не знаю, но при условии двух чистых пород, такие кабаны в клетках бегают маааамадорогая...

Не обращайте внимания на хулиганов. Не отвечайте им, даже если Вы считаете, что Вас оскорбили. Остальное - забота администрации.

olegzbДата: Вівторок, 29.11.2011, 21:41 | Сообщение # 357
Не спорю.

Алик 067 4831281, 0936838655 http://кормушки.com.ua

MabifДата: Вівторок, 29.11.2011, 22:13 | Сообщение # 358
Стоп. А то ми знов намішали в купу усе.

Мова йшла про те що на плем"я кролів краще тримати ніж на м"ясо.
Про плем"я: От Vitmar не відповів на запитання " скільки разів він за 2-3 роки міняє батьківське стадо або завозить когось з Європи по якій ціні, + доставка.
Крім того в одній з тем писалось що в Україні взагалі нема стандартів по племених кролях.
Хорошим плем"ям рахується самка і самець з різних господарств. В кращому випадку від відомих заводчиків Одеси, Закарпаття, Києва, Дніпропетровська ін.
Тому про яке плем"я ми говорим якщо сам критерій ПЛЕМ"Я - є сугубо суб"єктивний.
Про м"ясо: Вроді у світі близько 200 порід кролів. Переважає м"ясна направленість.
Чому вивели каліфорнію НЗБ, панонів. Основна суть - скороспілість,адаптованість, здатність спарюватись круглий рік, великі приплоди, огруглі форми (м"ясні) і вихід м"яса більше 56% і.т.д.
Мета - усе для збільшення м"яса за короткий термін і мін. харчів.
То б то якщо ми говоримо про бізнес - то суть кролячого бізнесу все таки м"ясо, як би воно жорстоко, неправильно і не гарно звучало.
Чому ніхто не розводить пухових кролів? В Союзі був окремий напрямок по збуту цінного кролячого пуху.
А тепер - почитаєш теми Породи або візитки - ангорців, або ін. пухових порід = ЗЕРО (ноль) Чому?
Бо немає ринку збуту пуху і ті ангорці (а колись навіть мій дід шукав пухових бо ХФ "Тисмениця" дорого купляла саме пух) нафік нікому не потрібні.
Про інших: десь на форумі були пости, коли люди писали що карликів перестають тримати і розводити а переходять на М"ЯСНІ ПОРОДИ
Про штани: Форум є загальноукраїнський. на форумі близько 200 учасників. 70% активних які якусь породу тай тримають 30% баласт.
В маштабах України це 0,001% (які готові платити гроші за хороших кролів) аналогічна ситуація по курам, перепелам качкам, коровам ( тільки в Україні корів тримають як на м"ясо + і на молоко) в цілому світі це 2 різних напрямка. Для БІЛЬШОСТІ НАСЕЛЕННЯ порода значення немає головне М"ясо.
Про Простячків: а Ви думаєте вони комбікорм бачать? Їх Важать? Рахують приріст в день, тиждень, місяць.
Їдять вони сіно те що й корова, буряк зерно - то що й свиня, І ніхто там не рахує це як вкладення кормів, оскільки в даному випадку це як побічний продукт.
Має 1 кг. значить з"їли 1кг. або продали. Має 6 кг за 124 міс.- значить з"їли 6 кг за один день..або продали.
Такі реалії...бізнес штука жорстока

Андрій

Сообщение отредактировал Mabif - Вівторок, 29.11.2011, 22:14

VitmarДата: Вівторок, 29.11.2011, 22:29 | Сообщение # 359
Mabif, Раз в рік міняю самців.
Quote (Mabif)
Чому вивели каліфорнію НЗБ, панонів.
А ще є багато рексів, бельгійців,та й декоративнич не мало.

catkyivДата: Вівторок, 29.11.2011, 22:30 | Сообщение # 360
Mabif, все правильно+1 до попереднього поста.Кролики, якої б породи вони не були, це перш за все м"ясо. У мене живуть до 3-3,5 міс. продались на плем"я-супер.не продались то на м"ясо пішли. Залишаю десь 4-5 відбірних самців, якщо бажаючі будуть то продадуться, як ні-то в 4-4,5 міс. теж на м"ясо. А самочки дуже-дуже рідко залишаються(бо в основному купують самця і 2-3 самки,та й самому самочки потрібні) хіба що вибраковка.

0957865369

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2024