Самець відмовляється від случки
|
|
Mishka82 | Дата: Субота, 12.09.2015, 22:08 | Сообщение # 136 |
Статус: Offline
| Цитата tolianchik77 (  ) Пробуйте придержите самку, что бы не прыгала на него.
Пробував та тільки він тоді взагалі не активний.Коли тільки підсаджу кролицю так він зразу на неї скаче та вона лежить а результату нема а потім вона по ньому скаче немов скажена.Самець ще не покривав кролиць і кролиці ще ні разу не були паровані
|
|
|
|
arharovec75 | Дата: Субота, 12.09.2015, 22:09 | Сообщение # 137 |
| Mishka82, пробуй кинути робочу самку....
|
|
|
|
Миколайович | Дата: Субота, 12.09.2015, 23:46 | Сообщение # 138 |
| Цитата arharovec75 (  ) пробуй кинути робочу самку.... Підтримую. Спрацювало з самцем НЗБ, який ніяк не міг покрити молодих самок, поки не був спарований з досвідченою самкою.
|
|
|
|
slavabub | Дата: Субота, 12.09.2015, 23:56 | Сообщение # 139 |
| Был у меня такой самец,надо было самку держать,к нему ещё её повернуть,да зачем он такой нужен?Решил проблему ,забил неудачника.Рядом сидит ещё один самец,неуспел отвернуться ,он уже лежит на боку .Вывод?Забить!Может конечно вы самца к самке кидаете,тогда может быть и такое ,а так должно быть как в жизни"ПРИШЁЛ,УВИДЕЛ,ПОБЕДИЛ!"
|
|
|
|
Mishka82 | Дата: Неділя, 13.09.2015, 12:21 | Сообщение # 140 |
| Цитата slavabub (  ) Может конечно вы самца к самке кидаете,тогда может быть и такое Сомособою що самку кидаю до самця. Цитата Миколайович (  ) поки не був спарований з досвідченою самкою. Досвічена самка у мене тільки одна і зараз має окролитися від іншого самця(батька цих двох кролиць) Питання наступне -який вік має бути самцю породи білий велетень щоб він ішов у злучку?До того завжди тримав сірого велетня так самця пускав у роботу у 8 місяців хоч і впевнений що і в 6 місяців він би спарував самицю.А ось як білий велетень? Мені здавалося що ці породи мають схожість(хоч правда білий велетень трошки вагою більший)Добавлено (13.09.2015, 12:21) --------------------------------------------- І ще одне питання .Знаю що це не добре але всеж таки.Чи хтось має досвід злучки самця батька із самицями-його дочками? (можливо не в тему тоді вибачте)
|
|
|
|
Gyshkan14 | Дата: Середа, 18.11.2015, 21:58 | Сообщение # 141 |
| Всім доброго вечора) у мене така проблема( маю 40 кроликів від 5 самок, вони всі живуть разом, як були маленькі робив вакцинацію все як треба комплексну від геморогічки і ще від чогось ( не памятаю) брав польську, при відсаджуванні самок від молодняка купував корм для кроликів щоб краще пішли в ріст, тепер їм десь місяців 7 але я не помічаю щоб вони рвалися так як там багато самців, коли до них а у них зовсім не розвинуті яїчка, як маленька фасолька, ні рубців нічого нема, що могло стати причиною, хочу поїхати купити самця на базарі так як свого пустив на мясо по старості, і переживаю чи не може це сказатися на самок, чи буде проходити у них процес так сказати любві)
|
|
|
|
FIF | Дата: Четвер, 19.11.2015, 01:57 | Сообщение # 142 |
| Цитата Gyshkan14 (  ) їм десь місяців 7
Так они еще летом себе там все по откусывали и давно все по заживало.
|
|
|
|
Костя | Дата: Четвер, 19.11.2015, 03:57 | Сообщение # 143 |
| Цитата Gyshkan14 (  ) маю 40 кроликів від 5 самок, вони всі живуть разом И чего вы хотите после этого?
|
|
|
|
Соловей | Дата: Четвер, 19.11.2015, 12:08 | Сообщение # 144 |
| Mishka82, Чи хтось має досвід злучки самця батька із самицями-його дочками? Этим летом был один помет от такого эксперимента. Почти у всех крольчат наблюдалось падение ушей на одну сторону, значит в генах этот недостаток заложен и он проявился при близкородственном скрещивании. И иммунитет слабый, в двухмесячном возрасте все вздулись и погибли.
|
|
|
|
Gyshkan14 | Дата: Четвер, 19.11.2015, 12:32 | Сообщение # 145 |
| я знаю точно що ніхто нічого нікому не відкушував, я просто хотів почути від вас чи є якась хвороба в тому що не розвиваються полові органи, а казати мені що вони відгризли один одному не потрібно!!!
|
|
|
|
Женя | Дата: Середа, 16.12.2015, 17:51 | Сообщение # 146 |
| Всем добрый вечер! Помогите пожалуйста советом, потому что уже нехватает зла и нервов. У меня два самца; полтавское серебро и бельгиец переводняк, оба уже бывали в работе, а последние дня четыре не идут на самок, сядет рядом и облизывает её. Кушают хорошо, на больных не похожи. Что это может быть? Заранее большое спасибо.
|
|
|
|
Olgaollrait | Дата: Середа, 16.12.2015, 19:57 | Сообщение # 147 |
| Женя, Четыре дня не показатель! Вы же не злитесь на самок что они в охоте с определенным интервалом? Не нервничайте. Если на следующей неделе не станут в работу - тогда надо будет думать и искать причины. Может возраст, или адаптация к погоде, или... И для поднятия настроения: я думаю Вы тоже хорошо кушаете и на больного не похожи, но иногда просто не хочется
|
|
|
|
Женя | Дата: Середа, 16.12.2015, 21:31 | Сообщение # 148 |
| За поднятия настроения спасибо! Я очень надеюсь что это адаптация к погоде. Значит ище подождем.
|
|
|
|
Serg99 | Дата: Понеділок, 08.02.2016, 10:39 | Сообщение # 149 |
| Підскажіть? Самець не намагається покривати самку при контрольній злучці(через 5 днів), самка була покрита цим же самцем. Інших самок покриває. Чи означає це що самка спарована?
|
|
|
|
Ruslan312 | Дата: Понеділок, 08.02.2016, 10:44 | Сообщение # 150 |
| Serg99, самец в любом случае попытается покрыть самку
|
|
|
|