|
КЛУБ КРОЛІВНИКІВ ВІННИЧЧИНИ
|
|
| gaisyn-krolik | Дата: Вівторок, 02.10.2012, 10:01 | Сообщение # 91 |
Статус: Offline
| Quote (thief) крила вже більші чим в "пегаса" Да Діма виросли. А якщо хотів послухати, то треба було приїхати! Чи може корона не дозволила???  Добавлено (02.10.2012, 09:01) --------------------------------------------- А так, що можу сказати, все що було показано на семінарі мені сподобалось. Я думаю, кожен з присутніх взяв для себе ту інформацію, яка йому була потрібна. І в подальшому усе сказане експертом пригодиться в кролівництві. Ми в свою чергу, як організатори і надалі будем запрошувати експертів з закордону для того щоб члени клуба та гості могли піднімати рівень своїх знань в кролівництві.
Владимир
|
| |
|
|
| zkapl | Дата: Вівторок, 02.10.2012, 10:03 | Сообщение # 92 |
| Quote (gaisyn-krolik) Ми в свою чергу, як організатори і надалі будем запрошувати експертів Які подальші плани?
|
| |
|
|
| gaisyn-krolik | Дата: Вівторок, 02.10.2012, 10:05 | Сообщение # 93 |
| Quote (cocon123) найшли спільну мову .....з закордонним представником.....\переводчик був\ Мілош володіє російскою крашче ніж більність наших співвідчизників укріїнською.Добавлено (02.10.2012, 09:05) --------------------------------------------- zkapl, Валера ми в січні проведемо збори і поставимо плани. Готуй пропозиції.
Владимир
|
| |
|
|
| zkapl | Дата: Вівторок, 02.10.2012, 10:07 | Сообщение # 94 |
| Quote (gaisyn-krolik) Готуй пропозиції. Добре.
|
| |
|
|
| igor_odnokonnov | Дата: Вівторок, 02.10.2012, 13:12 | Сообщение # 95 |
|
| Молодци ребята,я из-за температуры не смог приехать,а так хотелось посмотреть и послушать настоящего спеца!
Igor62
|
| |
|
|
| jiji | Дата: Вівторок, 02.10.2012, 13:17 | Сообщение # 96 |
| Хочеться подякавати Вінницькому клубу за гарну організацію, і можливість послухати семінар європейского експерта Мілоша Супуки... Було дуже цікаво... Молодці ... Так тримати...
|
| |
|
|
| Inna-S | Дата: Вівторок, 02.10.2012, 13:20 | Сообщение # 97 |
| Quote (gaisyn-krolik) організатори і надалі будем запрошувати експертів з закордону
Вова, спасибо за семинар ОЧЕНЬ понравилось! Если пригласишь и на следующие семинары с удовольствием приеду
п.с. http://krol.at.ua/forum/18-165-80 http://krol.at.ua/forum/15-546-5 http://krol.at.ua/forum/15-304-11
Сообщение отредактировал Inna-S - Вівторок, 02.10.2012, 13:27 |
| |
|
|
| thief | Дата: Вівторок, 02.10.2012, 22:33 | Сообщение # 98 |
|
| Quote (gaisyn-krolik) А якщо хотів послухати, то треба було приїхати! Чи може корона не дозволила??? Вовік- неприїхав через дурне- проспав. Quote (gaisyn-krolik) А так, що можу сказати, все що було показано на семінарі мені сподобалось. Я думаю, кожен з присутніх взяв для себе ту інформацію, яка йому була потрібна. І в подальшому усе сказане експертом пригодиться в кролівництві. Ми в свою чергу, як організатори і надалі будем запрошувати експертів з закордону для того щоб члени клуба та гості могли піднімати рівень своїх знань в кролівництві.
а з вас що- треба витягувати слова- та разкажіть- прокоментуйте.
0672081153
|
| |
|
|
| jiji | Дата: Вівторок, 02.10.2012, 23:05 | Сообщение # 99 |
| thief, Людина цілий день показувала, розказувала ,навчала... А Вы хочете щоб все вам тут і розказали...в трьох словах...Деякі задавали наболівші питання...Цікаво було... Думаю наступного разу Вас побачимо...
Добавлено (02.10.2012, 22:05) --------------------------------------------- Поверхнево розповів про болячки... Вакцинацію кроликів він рекомендував робити у віці 8 неділь якщо немає ризику хвороби і потім через 3 недільки ревакцинацію... За первою прививкою формуються антитела, за другою імунитет...(для мене це було нове)... Також пояснювалось годування кроликів, рекомендувалося кроликів годувати два рази на добу, а не постійний доступ до корму як деякі впроваджують...Якщо малюки з маточніка виходять раніше 20 днів( у простонароді кажуть що це самі стійкі), то мамка маломолочна і кроленятам не вистачає молока... І детально розповідалось по катологу про породи стандарти... А потім перешли до практики і показав як він оцінює кроликів... Кролики були бомбезні...У кожної породи є свої особливості по породі на які треба звертати увагу... Це так в трьох словах...
|
| |
|
|
| Груняша | Дата: Вівторок, 02.10.2012, 23:38 | Сообщение # 100 |
| jiji, Лена, спасибо огромное за инфо Может кто еще добавит? Плиз
я Наталья 0978520304
|
| |
|
|
| ovcharuk | Дата: Середа, 03.10.2012, 09:42 | Сообщение # 101 |
| Boroda_Sergey, Серега, спасибо за фотоотчет, СУПЕР!!! Вова за организацию всего тебе респект и уважуха, да и все вы просто МОЛОДЧАГИ!!!!!
|
| |
|
|
| Inna-S | Дата: Середа, 03.10.2012, 16:00 | Сообщение # 102 |
| Quote (jiji) через 3 недільки ревакцинацію через ДВЕ
Quote (jiji) За первою прививкою формуються антитела, за другою імунитет.. При первой вакцинации начинается формирование иммунитета (выработка антител), при второй (в течении 10-14 дней после второй) формирование иммунитета завершено (достигнут нужный уровень антител (организм наработал необходимое количество антител))
Quote (ovcharuk) Вова за организацию всего тебе респект и уважуха, не то слово!
Сообщение отредактировал Inna-S - Середа, 03.10.2012, 16:00 |
| |
|
|
| zhentos | Дата: Середа, 03.10.2012, 21:15 | Сообщение # 103 |
| Так, дійсно був дуже цікавий семінар. Взяв для себе дуже багато нового. Навіть члени клубу, які займаються розведенням кролів не один десяток років і як говориться "з"їли на цьому зуби" були дуже задоволені. Дуже цінною була оцінка експертом кролів, які привезли члени клубу. Кожен побачив і почув недоліки та переваги і в якому напрямку необхідно вести селекцію, як підготувати кроля до виставки.
P.S. Пізніше, за вечерею, Мілош сказав, що йому дуже сподобадось у Вінниці, організація семінару; люди, які його уважно слухали; вразила якість кролів, яких йому показали. Тепер нам є над чим працювати, щоб показати своїх кролів на виставці восени 2013 року.
|
| |
|
|
| УшкоТатьяна | Дата: Середа, 03.10.2012, 21:28 | Сообщение # 104 |
| У Бороды есть видео. - Написал Сергей Заяц.
У меня предложение к членам клуба- не будьте жадинами, делитесь информацией!!! Если есть видео, его можно размножить на диски, и продавать. И нам хорошо, и клубу- копейка, не лишняя. Но если конечно записанное несёт какую-нибудь полезную информацию. Или вы записывали уже "вечерю"?
Сайт и видео о моём хозяйстве http://www.krolik-usko.com.ua
|
| |
|
|
| Beso | Дата: Середа, 03.10.2012, 22:55 | Сообщение # 105 |
| Блин, я целый месяц смотрел на объявление с семинаром как баран на новые ворота, не вчитываясь - думал просто ярмарка очередная. Теперь жалею, что прощелкал.
|
| |
|
|