Середа, 03.12.2025, 01:12
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Рівненщина - Сторінка 12 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Рівненщина
СашаДата: Четвер, 10.05.2012, 16:06 | Сообщение # 166
Статус: Offline
звідки самка звідки самець , фото давай))) мої кролі тепер теж в Здолбунівському районі живуть)))

Добавлено (10.05.2012, 15:06)
---------------------------------------------
Земляки раджу прочитати, копіюю з теми "Отзывы покупателей" своє ж повідомлення
Довго думав писати чи не писати, але все ж вирішив написати. Так от. З"явилось кілька місяців назад на Емаркеті оголошення про продаж кролів, так як оголошення рівненське, у мене виникла логічна цікавсть, що продають люди, потім ще й виявилось, що це сусіди. Я поїхав глянув, асортимент великий, кролі непогані. Вирішив взяти НЗЧ самку в них. Взяв, й завіз в село до батьків. Через тиждень після цього приїхав й побачив, що у неї неправильний прикус й нижні зуби дістають ледь не до носа. Передзвонив до людей й абсолютно без всяких претензій розповів. Вони сказали, що не може бути. Я спитав чи можна вирішити якось цю ситуація, продавець( Юля) сказала, що порадиться з чоловіком(Андрієм) й передзвонить. Пройшло години 2-3, я вже збирався їхати додому й вирішив набрати її знову, щоб знати, що робити, чи забирати кроличку чи ні. На мене зарзу нахлинула атака слів, що ні про яку заміну й не може бути мови , адже я сам вибирав кроличку з 2 запропонованих( брав у 44 дні, передзвонив через 12 днів), адже батьки нормальні й , коли вони беруть кролів за кордоном( насправді їхній постачальник Віктор Карлович), я думаю ті хто займаються кролями, напевно, знають про кого я.
Я знову ж таки без хамства й наїздів, сказав, що ця кроличка плембрак й неправильний прикус- це генетична вада, а не набута хвороба, на що почув, ти брав нормальну, то що хочеш. Я спитав, то Ви будете міняти чи ні? Мені Юля сказала, що ,що це вирішує Андрій. на цьому й розійшлись. Розмова трвала 3-4 хвилини. Через хв 10 передзвонив Андрій з наїздом, що я "дзвоню й тра...аю мозги Юлі. Що такого не може бути й скільки він замйається такого не було. Що я морочу їм голову, а йому нема ,коли цим займатись, бо він занятий.Це все було сказано хамським, зверхнім тоном. Я розповів йому практично те саме, що казав Юлі . В кінці сказав, що можеш привозити кроличку й Юля віддасть тобі гроші. Але це було настільки зверхньо, що я вирішив нікого нікуди не везти й не мати з людьми ніяких справ.
http://emarket.ua/objavle....4b.html
Ось одне з їхніх оголошень про продаж НЗЧ від 04,05, хоча мені сказали, що на обмін нічого не мають.
Ось така історія, вірити чи не вірити справа Ваша. Але зв"язуватись не раджу.

ВіталійДата: Четвер, 10.05.2012, 16:12 | Сообщение # 167
Саша, дякуємо за інформацію. Будемо мати на увазі. А на них плюнь. З такими зв'язуватися - собі ж гірше, тільки головна біль.

Добавлено (10.05.2012, 15:12)
А мої кролі, до речі, погано почали їсти кульбабу sad Може надоїла уже...

СашаДата: Четвер, 10.05.2012, 16:26 | Сообщение # 168
Віталій, мені пофік на них, чесно, просто хочеться, щоб люди знали)
Може просто, що спека, в спеку завжди кролі гірше їдять, давай конюшину, люцерну, тисячолистник дуже люблять)

seyvalterДата: Четвер, 10.05.2012, 16:36 | Сообщение # 169
Quote (Віталій)
А мої кролі, до речі, погано почали їсти кульбабу sad Може надоїла уже...

Доречі нерекомендовано кульбаби давати багато - я читав треба давати в купі з іншими травами і то щось не більше 20%. Чого - х.. зна.

2 Саша
Дякуємо за інформацію, з одного боку продавці неправі -порядні люди замінили б щоб не псувати собі репутацію - а з іншого - ти бачив що вибирав? Які притензії можуть бути через 12 днів? А якби вона виросла і виявилась безплідною - ти б теж вимагав заміну? Тут вже неправий і ти - від тебе не ховали - що вибрав - те маєш. Неприємно звичайно - та я б на твому місці навіть не просив щоб поміняли - бо вибрав таку сам.

Самку брав в товариша - є в Здолбунові такий Олег (пацан ще - зараз в армії) - у нього ніби непогані кролі багато пород має - поки його нема - я за ними приглядаю - вивожу йому кроленят - і собі беру на насіння що хочу. Самочка хороша (маленький брак має - була кроленям - сунула морду в чужу клітку - і їй шматок носа відкуили - тепер у неї морда трошки скривлена)
Самця мають привезти з Києва від catkyiv приїде - побачу.

СашаДата: Четвер, 10.05.2012, 16:48 | Сообщение # 170
seyvalter, безпліддя й неправильний прикус- різні речі), є набуті вади, а є генетичні, вроджені. Безпліддя -це грубо те ж саме, що мордочка у твоєї кролиці, а шаблезубість- порок, у якому винен, хтось з батьків кроленяти й той хто винен- НЕ МАЄ ПРАВА на розмноження, от в чому різниця- це не крива лапа чи відгризене вухо.
Тим паче я брав мале кроленя, а не дорослу кролицю там щось побачити практично нереально

Сообщение отредактировал Саша - Четвер, 10.05.2012, 16:50

seyvalterДата: Четвер, 10.05.2012, 16:56 | Сообщение # 171
так то так- але така вада може вилізти і через кілька поколінь. як купуєш кролика - ти ж не знаєш які у нього діди - баби були, а батьки можуть бути і нормальні - просто генетичний дефект у них не проявився... так і тут - не думаю що продавці зацікавлені штампувати уродів коли норальних кролів хватає. Вони просто не знали що продають - а ти незнав що береш... І хто винен ? Хоча на їх місці - я б поміняв, з генетичним дефектом вона на племя не піде. Але це вже справа совісті продавця - з його точки зору - ти бачив що брав? бачив! і взяв? взяв! Які питання?

СашаДата: Четвер, 10.05.2012, 17:00 | Сообщение # 172
Я частково згоден, не питання, "очі бачили, що брали", мене вразив факт зверхності й грубості) я міг відповісти так само) міг наглістю на наглість поперти, але просто не хочу, й так в життті вистачає негативу й проблем, хай мають користь, якщо ці 200 грн для них принципові))))

Сообщение отредактировал Саша - Четвер, 10.05.2012, 17:00

seyvalterДата: Четвер, 10.05.2012, 17:08 | Сообщение # 173
Так отож, тебе ж НЕ ОБМАНУЛИ? дали вибрати, вибрав таку сам - претензії не доречні... А про заміну ... присутність або відсутність совісті - особиста справа кожного. Є люди які цінують свою репутацію дорожче за 200гр. Ти попав не на таких - думаю висновки про них ти вже зробив сам. Як результат - вони з цього втратять більше ніж ти, хто тебе прочитав - до них вже не піде.... Ось так люди і втрачають клієнтів.
Тобі доречі ВСС не треба?

СашаДата: Четвер, 10.05.2012, 17:17 | Сообщение # 174
Quote (seyvalter)
НЕ ОБМАНУЛИ
я б не сказав, мені продали плем брак, який я виявити практично не міг у тому віці) тим паче вони ж сусіди....Якби кролик у мене здох через 5 днів від кокцидіозу я б і слова не сказав)
ВСС не цікавить й не займаюсь, в них воно теже є))))
моя порода це каліфорнія))))

Сообщение отредактировал Саша - Четвер, 10.05.2012, 17:18

seyvalterДата: Четвер, 10.05.2012, 17:18 | Сообщение # 175
Тримаєш тільки одну породу взагалі? (нічого що я на "ТИ"?)

СашаДата: Четвер, 10.05.2012, 17:21 | Сообщение # 176
ні, каліфорнії багато, пара білих НЗ і пара дорослих НЗЧ, також по НЗЧ є 2 молодих самці, оце брав під них самку, добре, що 2 не взяв))))) А є ще строкачка класна самка, продаю , до-речі, бо нема до неї самця.

Добавлено (10.05.2012, 16:21)
Кролі зараз зразу за Мізочем, якщо буваєш у тих краях можеш зайти-заїхати)

seyvalterДата: Четвер, 10.05.2012, 17:24 | Сообщение # 177
У мене товариш доречі шукає самця НЗК і продає дорослу самку(вимушено - має дві самкі - а самець здох - хоче одну продати і купити самця)... Може б ви махнулися баш-на-баш?
А за строкачку що хочеш? вік? вага?

СашаДата: Четвер, 10.05.2012, 17:38 | Сообщение # 178
давай у ПП

Добавлено (10.05.2012, 16:38)
seyvalter, Агов, друже) ти де?

seyvalterДата: Четвер, 10.05.2012, 17:43 | Сообщение # 179
в ПП

pifagor87Дата: Субота, 26.05.2012, 13:06 | Сообщение # 180

Доброго дня.
Порадите, де можна купити новозеландського червоного самця і самку, для розведеннямісто Рівне.
Відповідь бажано на скриньку Pifagor888@ukr.net

Добавлено (26.05.2012, 12:06)
Саша, у вас нема на продажу НЗК і каліфорнії?

Сообщение отредактировал pifagor87 - П`ятниця, 25.05.2012, 18:54

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025