Вівторок, 02.12.2025, 15:17
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Рівненщина - Сторінка 7 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Рівненщина
seyvalterДата: Понеділок, 19.03.2012, 17:52 | Сообщение # 91
Статус: Offline
Заводь краще полтавське! ВСС це виставочна порода а не мясна, ростуть гарні - але холера довго! (повір на слово - я тримаю і тих тих - є з чим порівнювати!)

СашаДата: Понеділок, 19.03.2012, 18:14 | Сообщение # 92
seyvalter, хвались своїми кролями)

seyvalterДата: Понеділок, 19.03.2012, 18:16 | Сообщение # 93
Завтра зранку сфоткаю - виставлю. Сьодні не вийде -вони на стройці живуть - я до них тільки раз в сутки навідуюсь.

ВіталійДата: Понеділок, 19.03.2012, 18:24 | Сообщение # 94
seyvalter, Я знаю що це виставочна. просто зароблять на них не думаю. Триматиму для себе, так сказати для душі.

Добавлено (19.03.2012, 16:24)
---------------------------------------------

Quote (Саша)
не спіши ) треба , щоб ці прижились , окліматизувались, почали давати приплоди, отоді можна простяків зводити)

В мене є де взяти простяків, знайомий в селі тримає різних, і срідлястих, і каліфорнію (щоправда в нього лише дорослий самець), і фландрів, і сірих велетнів, ну і простяків. Тож з цим проблем не має.

СашаДата: Понеділок, 19.03.2012, 18:28 | Сообщение # 95
seyvalter, ок, класно, мені завжди цікаво, хто в області чим займається), а звідки каліфорнія, якщо не секрет?
Quote (Віталій)
В мене є де взяти простяків, знайомий в селі тримає різних, і срідлястих, і каліфорнію (щоправда в нього лише дорослий самець), і фландрів, і сірих велетнів, ну і простяків. Тож з цим проблем не має.

все залежить від господаря й господарства.... Чим рідше ти береш кролів в свій двір - тим менша вірогідність принести якусь каку)

seyvalterДата: Понеділок, 19.03.2012, 18:29 | Сообщение # 96
Quote (Віталій)
Я знаю що це виставочна. просто зароблять на них не думаю. Триматиму для себе, так сказати для душі.

Це спочатку не думаєш - а коли перевалить за 10-ток - будеш молитись щоб скоріше підростало щоб можна було перевалити.... А вони собакі ростуть туговато....
В мене така ж ситуація "для душі" з рексами полукровками зараз - бити рано а кормити невигідно...

СашаДата: Понеділок, 19.03.2012, 18:30 | Сообщение # 97
Quote (seyvalter)
А вони собакі ростуть туговато....
а які прирости по сріблу європейському?

seyvalterДата: Понеділок, 19.03.2012, 18:39 | Сообщение # 98
Quote (Саша)
а які прирости по сріблу європейському?

На око скажу так (про своїх) - зараз маю двох полтавських - вік 4 місяці 10 днів - вага приблизно 3,5-3,8.
І двоє европейських (в грудні роджених) - знаіить зараз їм 3 місяці - вага десь 1,5-1,8кг. А мамака їхня старша року - має вагу десь 5,0-5,2кг.
Quote (Саша)
а звідки каліфорнія, якщо не секрет?

в друга брав - десь трошки перебита як на мене - але бралось нахаляву -тож особливо не заглядав....

ВіталійДата: Понеділок, 19.03.2012, 18:46 | Сообщение # 99
Quote (seyvalter)
Це спочатку не думаєш - а коли перевалить за 10-ток - будеш молитись щоб скоріше підростало щоб можна було перевалити.... А вони собакі ростуть туговато.... В мене така ж ситуація "для душі" з рексами полукровками зараз - бити рано а кормити невигідно...

Може й так, поживем - побачим. Тут розумієш в чому справа, якраз на зиму добре буде, в мене така система - кормлю до осені (поки на полі є капуста, морква та буряк), а потім всіх б'ю, лишаю тыльки на розплод декілька. А якщо ВСС буде помаленьку рости - то зимою можна по одному сплавляти на м'ясо, бо свіже є свіже. А я ж аматор, багато кролів не тримаю, не продаю оптом - так, на свою сім'ю. Але ж попробувати можна. Завжди є можливість взяти щось нове - подивіться скільки тут наших земляків, які тримають різні породи - це не проблема, я ВСС аж з Тернополя брав - без проблем маршруткою передали. biggrin

seyvalterДата: Понеділок, 19.03.2012, 18:51 | Сообщение # 100
Справа хазяйська - попробувати треба все. Я попробував - мені не сподобалось. А тобі може піде...
Я б хотів обром занятись - та трохі страшнувато - хороша кров дорога - і всі пишуть що вони в утриманні складні....
А якщо на мясо - то тільки полтавських - ростуть як дурні!

СашаДата: Понеділок, 19.03.2012, 18:53 | Сообщение # 101
seyvalter, ясно, якщо тримати на м"ясо то можна й не чистокровних ) й крити як виходить і чим є)

seyvalterДата: Понеділок, 19.03.2012, 19:00 | Сообщение # 102
Quote (Саша)
seyvalter, ясно, якщо тримати на м"ясо то можна й не чистокровних ) й крити як виходить і чим є)

Виміняв літом простяка з окрасом каліфа (кролиця проста сіра - кріль такий же - а всі кролята окрасом як каліф) - вимахав вже здорови й дядько - більший за каліфів - от ним думаю і крити. А може і взагалі зведу - не люблю кролів білого кольору, х... зна чого, просто не люблю.

СашаДата: Понеділок, 19.03.2012, 19:06 | Сообщение # 103
seyvalter, вони мені в дитинстві теж моторошні були, а зараз норма) звик вже, якось вже й уваги не звертаю, коли до НЗЧ підхожу, то якось аж дико...темні очі))))))

Сообщение отредактировал Саша - Понеділок, 19.03.2012, 19:07

seyvalterДата: Понеділок, 19.03.2012, 19:10 | Сообщение # 104
мені просто не подобається що на білій шерсті видно що вона брудна. smile хочеш погладити - дивишся - а воно обісцяне якесь....

ВіталійДата: Понеділок, 19.03.2012, 19:13 | Сообщение # 105
seyvalter, biggrin Кожному своє.

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025