|
Рівненщина
|
|
| seyvalter | Дата: Понеділок, 19.03.2012, 17:52 | Сообщение # 91 |
|
Статус: Offline
| Заводь краще полтавське! ВСС це виставочна порода а не мясна, ростуть гарні - але холера довго! (повір на слово - я тримаю і тих тих - є з чим порівнювати!)
|
| |
|
|
| Саша | Дата: Понеділок, 19.03.2012, 18:14 | Сообщение # 92 |
| seyvalter, хвались своїми кролями)
|
| |
|
|
| seyvalter | Дата: Понеділок, 19.03.2012, 18:16 | Сообщение # 93 |
|
| Завтра зранку сфоткаю - виставлю. Сьодні не вийде -вони на стройці живуть - я до них тільки раз в сутки навідуюсь.
|
| |
|
|
| Віталій | Дата: Понеділок, 19.03.2012, 18:24 | Сообщение # 94 |
| seyvalter, Я знаю що це виставочна. просто зароблять на них не думаю. Триматиму для себе, так сказати для душі. Добавлено (19.03.2012, 16:24) ---------------------------------------------
Quote (Саша) не спіши ) треба , щоб ці прижились , окліматизувались, почали давати приплоди, отоді можна простяків зводити) В мене є де взяти простяків, знайомий в селі тримає різних, і срідлястих, і каліфорнію (щоправда в нього лише дорослий самець), і фландрів, і сірих велетнів, ну і простяків. Тож з цим проблем не має.
|
| |
|
|
| Саша | Дата: Понеділок, 19.03.2012, 18:28 | Сообщение # 95 |
| seyvalter, ок, класно, мені завжди цікаво, хто в області чим займається), а звідки каліфорнія, якщо не секрет? Quote (Віталій) В мене є де взяти простяків, знайомий в селі тримає різних, і срідлястих, і каліфорнію (щоправда в нього лише дорослий самець), і фландрів, і сірих велетнів, ну і простяків. Тож з цим проблем не має. все залежить від господаря й господарства.... Чим рідше ти береш кролів в свій двір - тим менша вірогідність принести якусь каку)
|
| |
|
|
| seyvalter | Дата: Понеділок, 19.03.2012, 18:29 | Сообщение # 96 |
|
| Quote (Віталій) Я знаю що це виставочна. просто зароблять на них не думаю. Триматиму для себе, так сказати для душі.
Це спочатку не думаєш - а коли перевалить за 10-ток - будеш молитись щоб скоріше підростало щоб можна було перевалити.... А вони собакі ростуть туговато.... В мене така ж ситуація "для душі" з рексами полукровками зараз - бити рано а кормити невигідно...
|
| |
|
|
| Саша | Дата: Понеділок, 19.03.2012, 18:30 | Сообщение # 97 |
| Quote (seyvalter) А вони собакі ростуть туговато.... а які прирости по сріблу європейському?
|
| |
|
|
| seyvalter | Дата: Понеділок, 19.03.2012, 18:39 | Сообщение # 98 |
|
| Quote (Саша) а які прирости по сріблу європейському?
На око скажу так (про своїх) - зараз маю двох полтавських - вік 4 місяці 10 днів - вага приблизно 3,5-3,8. І двоє европейських (в грудні роджених) - знаіить зараз їм 3 місяці - вага десь 1,5-1,8кг. А мамака їхня старша року - має вагу десь 5,0-5,2кг. Quote (Саша) а звідки каліфорнія, якщо не секрет? в друга брав - десь трошки перебита як на мене - але бралось нахаляву -тож особливо не заглядав....
|
| |
|
|
| Віталій | Дата: Понеділок, 19.03.2012, 18:46 | Сообщение # 99 |
| Quote (seyvalter) Це спочатку не думаєш - а коли перевалить за 10-ток - будеш молитись щоб скоріше підростало щоб можна було перевалити.... А вони собакі ростуть туговато.... В мене така ж ситуація "для душі" з рексами полукровками зараз - бити рано а кормити невигідно... Може й так, поживем - побачим. Тут розумієш в чому справа, якраз на зиму добре буде, в мене така система - кормлю до осені (поки на полі є капуста, морква та буряк), а потім всіх б'ю, лишаю тыльки на розплод декілька. А якщо ВСС буде помаленьку рости - то зимою можна по одному сплавляти на м'ясо, бо свіже є свіже. А я ж аматор, багато кролів не тримаю, не продаю оптом - так, на свою сім'ю. Але ж попробувати можна. Завжди є можливість взяти щось нове - подивіться скільки тут наших земляків, які тримають різні породи - це не проблема, я ВСС аж з Тернополя брав - без проблем маршруткою передали.
|
| |
|
|
| seyvalter | Дата: Понеділок, 19.03.2012, 18:51 | Сообщение # 100 |
|
| Справа хазяйська - попробувати треба все. Я попробував - мені не сподобалось. А тобі може піде... Я б хотів обром занятись - та трохі страшнувато - хороша кров дорога - і всі пишуть що вони в утриманні складні.... А якщо на мясо - то тільки полтавських - ростуть як дурні!
|
| |
|
|
| Саша | Дата: Понеділок, 19.03.2012, 18:53 | Сообщение # 101 |
| seyvalter, ясно, якщо тримати на м"ясо то можна й не чистокровних ) й крити як виходить і чим є)
|
| |
|
|
| seyvalter | Дата: Понеділок, 19.03.2012, 19:00 | Сообщение # 102 |
|
| Quote (Саша) seyvalter, ясно, якщо тримати на м"ясо то можна й не чистокровних ) й крити як виходить і чим є)
Виміняв літом простяка з окрасом каліфа (кролиця проста сіра - кріль такий же - а всі кролята окрасом як каліф) - вимахав вже здорови й дядько - більший за каліфів - от ним думаю і крити. А може і взагалі зведу - не люблю кролів білого кольору, х... зна чого, просто не люблю.
|
| |
|
|
| Саша | Дата: Понеділок, 19.03.2012, 19:06 | Сообщение # 103 |
| seyvalter, вони мені в дитинстві теж моторошні були, а зараз норма) звик вже, якось вже й уваги не звертаю, коли до НЗЧ підхожу, то якось аж дико...темні очі))))))
Сообщение отредактировал Саша - Понеділок, 19.03.2012, 19:07 |
| |
|
|
| seyvalter | Дата: Понеділок, 19.03.2012, 19:10 | Сообщение # 104 |
|
| мені просто не подобається що на білій шерсті видно що вона брудна. хочеш погладити - дивишся - а воно обісцяне якесь....
|
| |
|
|
| Віталій | Дата: Понеділок, 19.03.2012, 19:13 | Сообщение # 105 |
| seyvalter, Кожному своє.
|
| |
|
|