|
Івано-Франківська
|
|
| 24tki | Дата: Неділя, 15.01.2012, 03:21 | Сообщение # 61 |
|
| Хто збирається їхати у Гайсин на виставку.
|
| |
|
|
| nykolyn | Дата: Неділя, 05.02.2012, 23:28 | Сообщение # 62 |
|
| Quote (24tki) А хто може сказати щось про еко ферму ТИС в калуші в них хтось купляв кролів.
А чому не спитаєте в свого друга Степана, чи це ви для нього збираєте інфу...
|
| |
|
|
| lukas | Дата: Четвер, 15.03.2012, 10:32 | Сообщение # 63 |
Статус: Offline
| Quote (24tki) А хто може сказати щось про еко ферму ТИС в калуші в них хтось купляв кролів. Всю інформацію стосовно ціеї ферми можна дізнатись на сайті http://kroliky.prom.ua/Добавлено (15.03.2012, 08:32) --------------------------------------------- Був я на ринку біля магазину "Бізон" в Івано-Франківську 11.03.2012. Чесно кажучи, як його рекламували що там багато кролів - брехня. А про племінних кролів я взагалі мовчу. Шкірки, які приймають разом з кролями все накупу. Хто зна може ту шкуру здерли з слабого кролика наприклад кролик заслаб на геморагічну. Це просто жах.
Люди схаменіться! Вам виділили місце а там повний бардак. І мене чомусь недивує чого в нашій Івано-Франківській області так храмає кролівництво
|
| |
|
|
| Vitmar | Дата: Четвер, 15.03.2012, 13:24 | Сообщение # 64 |
| lukas, Цікаво і хто-ж так рекламує цей ринок, там і справді практично нічого толкового немає.
|
| |
|
|
| lukas | Дата: Четвер, 15.03.2012, 13:49 | Сообщение # 65 |
| Quote (Vitmar) Цікаво і хто-ж так рекламує цей ринок, там і справді практично нічого толкового немає.
Деякі кролиководи Івано-Франківщини
|
| |
|
|
| Mabif | Дата: Четвер, 15.03.2012, 19:17 | Сообщение # 66 |
| Quote (lukas) Люди схаменіться! Вам виділили місце а там повний бардак. І мене чомусь недивує чого в нашій Івано-Франківській області так храмає кролівництво
Взагалі то ніхто нікому нічого не виділяв. Спочатку так би мовити "пташиний ринок" де були собаки, папугаї, кролі, нутрії і ін мала живність знаходивя в центрі по неділям. Потім там почалась будова і продавці живності певний період "скитались" поки не осіли на відшибі ( тепер це вже така більш менш культурна об"їздна "БІЗОН" "ЯСЕН" "ЕПІЦЕНТР" "АРСЕН" Осіли хутрові звірі, а собаки, коти, папугаї залишились в центрі і найбільший вибір по неділям. От і все. І ніхто його не рекламує, просто так склалось історично, і кому треба щось продати або купити дрібних з С/г тварин той йде туди так як це одне єдине місце А як що б це місце виділили то того ринку б і не було. оскільки продав-не продав за вхід заплати...може щей б з відвідувачів гроші брали
а на рахунок шкіри з ГЕМОР. то "шубі пофіг" з якого вона кроля...шуба мається на увазі одяг а не салат  Добавлено (15.03.2012, 17:17) ---------------------------------------------
Quote (lukas) І мене чомусь недивує чого в нашій Івано-Франківській області так храмає кролівництво Ну взагалі то якраз в нас як б не сказав що кролівництво храмає, воно просте ТИХЕ....як то кажуть "деньги любят тишину" А храмає в нас вівчарство, молочний напрямок. Молокозаводів купа а сировини = 0
Андрій
|
| |
|
|
| lukas | Дата: Четвер, 15.03.2012, 19:22 | Сообщение # 67 |
| Quote (Mabif) а на рахунок шкіри з ГЕМОР. то "шубі пофіг" з якого вона кроля...шуба мається на увазі одяг а не салат Шановний шубі то пофіг а кролям які там коло тих шуб продаються недуже пофіг. Quote (Mabif) може щей б з відвідувачів гроші брали А це без різниці Quote (Mabif) Взагалі то ніхто нікому нічого не виділяв. невиділяв а гроші любить збирати. Чесно кажучи атмосфера на ринку нездорова.Добавлено (15.03.2012, 17:20) --------------------------------------------- В м. Долина набагато кращий ринок. Хоч і присутні і кролики, поросята, птиця. Добавлено (15.03.2012, 17:22) ---------------------------------------------
Quote (Mabif) Ну взагалі то якраз в нас як б не сказав що кролівництво храмає, воно просте ТИХЕ....як то кажуть "деньги любят тишину" Я зрозумів Ваш погляд на кролівництво
|
| |
|
|
| Mabif | Дата: Четвер, 15.03.2012, 19:30 | Сообщение # 68 |
| Quote (lukas) Quote (Mabif) а на рахунок шкіри з ГЕМОР. то "шубі пофіг" з якого вона кроля...шуба мається на увазі одяг а не салат
Не факт ГЕМОР ніхто ще точно не дослідив, не знають звідки воно береться, як живе і куда пропадає чи вмирає. просто люди себе привикли страхувати ще з часів ЧУМИ, чуть шо в ОГОНЬ. є потреба чи нема. Колбасу їдять 70% або й всі 100% форумчан. я ж не знаєю кінь, корова, чи свиня доїхала на м"ясокомбінат жива чи напів-жива. Але вроді нічо...тпху..тпху
Quote (lukas) В м. Долина набагато кращий ринок. Хоч і присутні і кролики, поросята, птиця. НЕ був ЧИМ?
Андрій
|
| |
|
|
| lukas | Дата: П`ятниця, 16.03.2012, 10:12 | Сообщение # 69 |
| Виділіть час поїдьте побачете
|
| |
|
|
| lukas | Дата: Вівторок, 10.04.2012, 17:55 | Сообщение # 70 |
| В м.Калуші Івано-франківської обл. відкрито ветеринарну аптеку. Є різні вакцини для кролів доречі чеська комплексна по 23 грн., в наявності є також і окремо від гемор хв. та міксом. (чеська, покровська) Ціни мене вразили своєю доступністю.
Сообщение отредактировал irenyatko - Вівторок, 10.04.2012, 21:31 |
| |
|
|
| іван333 | Дата: Понеділок, 07.05.2012, 19:13 | Сообщение # 71 |
|
| може хто чув коли в тернополі буде виставка Добавлено (07.05.2012, 18:13) --------------------------------------------- напишіт де можна купити племінних кролів Бельгійський Обр
|
| |
|
|
| lukas | Дата: Середа, 23.05.2012, 09:27 | Сообщение # 72 |
| Quote (іван333) напишіт де можна купити племінних кролів Бельгійський Обр Читайте форум. Зайдіть в розділ породи кроликів Тема кролі велетні от там можна знайти. Лиш Вам моя порада неспішіть з покупкою
|
| |
|
|
| thief | Дата: Середа, 23.05.2012, 10:02 | Сообщение # 73 |
|
| Quote (lukas) Є різні вакцини для кролів доречі чеська комплексна по 23 грн., в наявності є також і окремо від гемор хв. та міксом. (чеська, покровська) Ціни мене вразили своєю доступністю ого- доступність я комплексну беру тільки бургунцям- но по 13,6грн, аптекарям = вміють жити
0672081153
|
| |
|
|
| lukas | Дата: Середа, 23.05.2012, 10:37 | Сообщение # 74 |
| Quote (thief) я комплексну беру тільки бургунцям- но по 13,6грн, аптекарям = вміють жити
а якщо не секрет то в якому місці?
Добавлено (23.05.2012, 09:37) --------------------------------------------- в вет аптеці державній в Калуші комплексна 30грн
Сообщение отредактировал lukas - Середа, 23.05.2012, 10:38 |
| |
|
|
| Саша | Дата: Середа, 23.05.2012, 10:45 | Сообщение # 75 |
| одновалентна в Рівному 13 грн, по двувалентній не знаю) Це для заг. обізнаності інфо)
|
| |
|
|