|
Кормушки для кроликов
| |
prezident-ya | Дата: Понеділок, 18.01.2016, 17:46 | Сообщение # 1636 |
Статус: Offline
| УниКрол, у мене пару фландерів, то їхня голова в кормушки (мої бункерні) не поміщається. Зараз уже розмірів не пам"ятаю - треба заміряти. Кормушки Ваші бачив, файні. Правда, мені досить сподобався варіант, коли по боках фанера - легше з цим працювати. Тобто задум я вже маю, але розміри ще не підібрав, просто буду робити ширші тих, що вже є.
|
|
|
|
УниКрол | Дата: Понеділок, 18.01.2016, 19:46 | Сообщение # 1637 |
| prezident-ya, При ширині ячейки 9см фландри по 9-10кг вагою їдять без проблем.
|
|
|
|
prezident-ya | Дата: Понеділок, 18.01.2016, 19:58 | Сообщение # 1638 |
| може, я неравильно трактую поняття "ширини", але тільки-но заміряв ширину бункерної кормушки з оцинковки - вона сягає 18 см. при її висоті 25 см. Не знаю як виміряти глубину, оскільки у зв"язку зі згинами вона на різних рівнях різна.
Сообщение отредактировал prezident-ya - Понеділок, 18.01.2016, 20:03 |
|
|
|
УниКрол | Дата: Понеділок, 18.01.2016, 20:04 | Сообщение # 1639 |
| prezident-ya, Маю на увазі ширину віконця в яке самка голову засовує ( 9см вистачає), глибина - 11 см.
|
|
|
|
prezident-ya | Дата: Понеділок, 18.01.2016, 20:09 | Сообщение # 1640 |
| УниКрол, глибина у мене також приблизно 10 см. Однак, напевно мої кролики не достають до дна кормушки, оскільки передній вигин (який гнеться в 3-х місцях) в самому кінці тільки 1 см. (приблизно). Напевно, тому голова фландрів і ін. більших кролів не вміщається, щоб з"їсти все до низу. Отже, необхідно буде мені знати розміри згинів на передній частині кормушки. Дякую!
|
|
|
|
prezident-ya | Дата: Понеділок, 18.01.2016, 20:18 | Сообщение # 1641 |
| Тобто мені потрібно не як тут:
 Правда, у мене там трохи в кінці зігнуто. Але то майже нічого. grishka68, використав Ваше фото лише, щоб показати як мені потрібно. А взагалі Ваші кормушки дуже хороші і цікаві. А потрібно як, наприклад, тут:
Сообщение отредактировал prezident-ya - Понеділок, 18.01.2016, 20:22 |
|
|
|
reegyt6 | Дата: П`ятниця, 22.01.2016, 01:01 | Сообщение # 1642 |
| Називається діло було вечором...залишки бляхи, обрізки осб, 10 хв роботи для відгодівлі. Погризуть, замінимо - залишків цього добра вистача)
 Добавлено (22.01.2016, 00:01) ---------------------------------------------
Цитата prezident-ya (  ) ... А чи не пробував хтось із форумчан ставити у одній клітці, де є молодняк (місячний, двохмісячний, 2,5 місяця) з самкою, кормушки для молодняка (щоб тільки вони могли їсти і не залазити в кормушку) і окремо для їхньої матері на висоті, яка б не дозволяла залазити туди малим і водночас дозволяла б залазити туди самці? ставив годівниці трошки вище, так щоб малим було важче забратись, трохи вище рівня голови самиці, то результат сподобався, дні коли вони тупо сиділи у кормушці і сцуть зникли, корм постійно сухий, коли підростають, то важче там залишитись, бо вже більші і брати/сестри штовхають... а друга годівниця лише спонукала їх повторювати за мамкою і вони там робили аля піраміду щоб добратись до корму, не звертаючи уваги на ту що для них
|
|
|
|
reegyt6 | Дата: П`ятниця, 22.01.2016, 01:03 | Сообщение # 1643 |
| prezident-ya фландрам робив такі
 і голова влазить і не розгрібають
|
|
|
|
prezident-ya | Дата: Субота, 23.01.2016, 19:27 | Сообщение # 1644 |
| Цитата УниКрол (  ) Маю на увазі ширину віконця в яке самка голову засовує ( 9см вистачає), глибина - 11 см. УниКрол, 11 см. до задньої стінки чи до внутрішньої перегородки (яка притримує корм)?Добавлено (23.01.2016, 18:27) ---------------------------------------------
Цитата reegyt6 (  ) ставив годівниці трошки вище, так щоб малим було важче забратись, трохи вище рівня голови самиці, то результат сподобався, дні коли вони тупо сиділи у кормушці і сцуть зникли, корм постійно сухий, коли підростають, то важче там залишитись, бо вже більші і брати/сестри штовхають... а друга годівниця лише спонукала їх повторювати за мамкою і вони там робили аля піраміду щоб добратись до корму, не звертаючи уваги на ту що для них Можна детальніше? А якщо б іще десь наочне фото побачити можна, було б цікаво і доречно.
|
|
|
|
voron46 | Дата: Субота, 23.01.2016, 20:15 | Сообщение # 1645 |
| Цитата reegyt6 (  ) Называется дело было вечером...остатки жести, обрезки осз, 10 мин работы для откорма. Погрызут, заменим - остатков этого добра хватает) я на такие кормушки делаю перегородки, как из вашей так 2перегородки и получается 3 отсека, а так гадости некоторые разворачиваются бочком и гребут в свое удовольствие.Добавлено (23.01.2016, 19:15) ---------------------------------------------
Цитата reegyt6 (  ) ставил кормушки немножко выше, а вот тут я пробовал и выше и ниже. если малыши маленькие а гранула комбикорма большая, малыш из-за перегородки не может залезть внутрь но и на вытянутых лапках есть лень, он берет гранулу и садится кушать, откусывает гранулу и остальное падает вниз(отход был колоссальный, как только опустил кормушку ниже сразу отход уменьшился в рвзы. они засовывали голову в кормушку и постоянно там точили не разбрасывая комбикорм.
|
|
|
|
reegyt6 | Дата: Субота, 23.01.2016, 20:43 | Сообщение # 1646 |
| voron46 ну я б не сказав, що це вдалось з першого разу, дивися вже по самим кроликам як вони ведуть себе (це варіант при зерносуміші або домішкою кк) а якщо в раціоні самі кк, то не вважаю за необхідне вигадувати якийсь велосипед...при годівлі кк просто ставив їм позручніше бункер і вони молотили ніколи навіть не думаючи погребтись, бо там усе однакове на смак
Цитата voron46 (  ) я на такие кормушки делаю перегородки таку ставлю більш ширшим мордам, що покинули мамку і вже не можуть з легкістю туди нирнути
|
|
|
|
voron46 | Дата: Субота, 23.01.2016, 21:21 | Сообщение # 1647 |
| Цитата reegyt6 (  ) такую ставлю более широким мордам, что покинули мамку и уже не могут с легкостью туда нырнуть рад, что у Вас воспитанные кролики, удачи!
|
|
|
|
Андрей2016 | Дата: Неділя, 27.03.2016, 14:58 | Сообщение # 1648 |
| https://www.youtube.com/watch?v=tJlkhy4fkh8
|
|
|
|
Olgaollrait | Дата: Неділя, 27.03.2016, 16:15 | Сообщение # 1649 |
| Цитата prezident-ya (  ) А чи не пробував хтось із форумчан ставити у одній клітці, де є молодняк (місячний, двохмісячний, 2,5 місяця) з самкою, кормушки для молодняка (щоб тільки вони могли їсти і не залазити в кормушку) і окремо для їхньої матері на висоті, яка б не дозволяла залазити туди малим і водночас дозволяла б залазити туди самці? Пробовала , самка ложится возле кормушки своей и детвора по ее спине все равно залазят .
|
|
|
|
УниКрол | Дата: Вівторок, 03.05.2016, 18:28 | Сообщение # 1650 |
| Невеличке вдосконалення бункерної кормушки. Пригодиться тим, хто годує зерносумісшю.
Сообщение отредактировал УниКрол - Вівторок, 03.05.2016, 18:28 |
|
|
|
|
|