Вівторок, 03.12.2024, 00:09
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Поение кроликов зимой - Сторінка 16 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Поение кроликов зимой
ISA_ZPДата: Четвер, 07.06.2012, 08:55 | Сообщение # 226
Статус: Offline
papapa50, если дадите контактные данные, если у Вас есть, буду очень благодарен.

0973948972

pavlik_ohovuchДата: Четвер, 14.06.2012, 15:19 | Сообщение # 227
Я в зимку даю боряк тертий на боракорізці вимішаний з осипкою(мелені зерна) ячменю, вівса, кукурузи. Боряк соковитий, воглогий, заміняє воду, дає поживу значно кращу ніж вода, містить багато вітамінів. Разом з боряком поїдають зерно, тим більше маленим воно краще засвоюється, що значно краще стимулює ріст кроликів. В цей період також навіть ніякого комбікорму і близько не даю.

KIMДата: П`ятниця, 13.07.2012, 13:28 | Сообщение # 228

День добрый всем ... Возникла идея приспособить к поилке обогреватель от аквариума пока только идея , механику обдумываю ... может кто собразит быстрее.. smile

seyvalterДата: П`ятниця, 13.07.2012, 14:19 | Сообщение # 229
Я теж думав над цим итанням - туди треба ще і компресор щоб воду по трубум ганяв - інакше в баку буде тепла - а по трубах замерзе. А взагалі ідея хороша - обірівач недорогий, безпечний, тримає задану те-ру.

Александр1971Дата: П`ятниця, 13.07.2012, 17:16 | Сообщение # 230
Пришла мысль в голову. Как то я был на авторынке и прикупил себе зазогреватель масла зимой в автомобиле. Это такая штука похожая на спираль, опускаешь её в картер двигателя через отверстие щупа, подключаешь к АКБ и масло греется. + в том, что работает только та часть, которая погружена в масло.

seyvalterДата: П`ятниця, 13.07.2012, 17:53 | Сообщение # 231
А струм не пробиватиме ? Акваріумний обігрівач повністю безпечний + можна виставляти температуру підігріву.

Александр1971Дата: П`ятниця, 13.07.2012, 18:24 | Сообщение # 232
Там 12 вольт, я думаю, что всё будет нормально. Едиственное я не знаю, он прдназначен для ГСМ и будет ли он работать в воде? Аквариумные обогреватели решение хорошее, но едиственная проблема в том, что аквариумный обогреватель должен быть полностью в воде, как этого добиться? Поставить его в бутылку, кроли будут выпивать её, обогреватель треснет, а там 220 вольт....

seyvalterДата: П`ятниця, 13.07.2012, 18:52 | Сообщение # 233
Ставити на бак з поплавкою системою як у унітаза + робити кругову розводку з коротенькими сосками і по кругу ганяти воду щоб труба не мерзла. Кролі надпивають - поплавок опускається - відкриває клапан і пускає воду. Або просто доливати в бак відром раз в кілька днів - кроль - не корова - за день бак не всушать.

Александр1971Дата: П`ятниця, 13.07.2012, 19:31 | Сообщение # 234
У меня в хозяйстве есть всякая птица, перепела, индюки, куры, утки всё запитано из водопровода через унитазные поплавки, но зимой на улице это не работает, замерзает. Если ставить бак и зацикливать систему, то надо этот бак серьёзно утеплять, трубу тоже тогда всё будет в норме, водопровод подключить не получиться т.к. замерзнет, придется наливать ведром, но это всё лучше чем носиться каждый раз с бутылками. В качестве нагревательного элемента можно вставить ТЭН с терморегулятором, как в бойлере и поставить его на самую малую температуру. В качестве циркуляционного насоса можно поставить насос со стиралки, но по приципу действия такой же как и аквариумный, но побольше и нормально гоняет воду. http://konstantinovka.prom.ua/p2558695-nasos-askol-stiralnoj.html
Да, кстати, я думаю трубу надо пропустить через маточники, обогрев сразу будет.

Сообщение отредактировал Александр1971 - П`ятниця, 13.07.2012, 19:38

CepreiДата: Неділя, 02.09.2012, 14:59 | Сообщение # 235
Привіт форумчани! У себе в господарстві досить багато проводив експерементів з підігрівом води для кроля. По трішки, по кожному. Кипятильники - якщо підключати через трансформатор буде працювати недоліки:а) срок служби китайця бажає кращого наприклад наші вітчизнянні виготовляють у Вінниці працюють довше але їхня вартість ( у нас на ринку) майже як двох китайців,б)порівняно велике спожмвання електроенергії. Якщо підлючати послідовно також працює система але є недоліки:
1) 220 Вольт, летальних випадків з кролями не було, а от мене щіпало не раз devil devil тому потрібне обовязкове заземлення.
2) Ефект гірлянди згорів один і далі ніхто не працює.
3) Порівняно велике спожмвання електроенергії.
Від кипятильниів я відмовився і почав гріти воду звичайними лампочками. Просто лампочку у воду спочатку у воду, а потом вмикати, якщо навпаки вона лопне dont Лампочка "свічка" така її назва по формі нагадує свічку 60 Вт і пропускаю через реостат (звичайний регулятор який ставлять на світильники, люстри в домах замість вимикачів) взяв з потужністю 1 кВт посадив на нього 14 лампочок (зробив з запасом) і відносно температури повітря регулюю потужність. В мене вакумна поїлка на зиму звичайно утеплюю. Встановлювати так щоб патрон не був в контакті з водою - буде пробивати. Недоліки системи: Горять лампочки хоча були й такі що служили дві зими.
Можна ще поексперементувати з ніхромом але знову потрібен трансформатор.
Зараз перехожу на ніпеля: роблю колову магістраль з поліпропіленових труб. Бойлера не став купляти, взяв бочку металеву втсавив ТЭН з терморегулятором і вбудував її в коминок (в мене з майстерні на горище виходи комен, взимку я майже щоденно там отоплюю дровами) тобто коли не горить в майстерні буде вмикатися ТЭН чим не економія, а насос взяв циркуляційний на отоплення на ньому не став економити придбав більш потужніший в мене близько 80 м.п. труби. Ціеї зими планую випробувати систему і замінити лампочки

papapa50Дата: Понеділок, 03.09.2012, 01:20 | Сообщение # 236

Доброго вечора всім!
ISA_ZP, Mihalich61. Перепрошую за затримку з відповіддю - давно не заходив на цю тему. На жаль інформації щодо поїлок з підігрівом не маю, лише те, що на сайті. Це повідомлення знайшов випадково.Ще раз хочу звернути увагу всіх: не використовуйтте мережу 220В для підігріву в клітках, це вкрай небезпечно!Згідно "Правил безпечної експлуатації електроустановок" безпечною напругою є 42В. Бережіть себе, адже з власного досвіду впевнився, що теперішня ізоляція приладів бажає кращого. З найкращими побажаннями. Віктор.

BigkrolДата: Четвер, 06.09.2012, 23:49 | Сообщение # 237
Ceprei, Привіт Сергій, працювати буде, я вже зиму пережив, але дуже потрібно слідкувати, щоб не виключився насос або тен, і тен бере досить багато електроенергії.
Quote (Ceprei)
вбудував її в коминок

Головне, щоб вистачило тепла коминка, і не підмерзали ніпеля.

Прикрепления: 8603141.jpg (210.6 Kb) · 8363515.jpg (260.9 Kb)

Андрій

CepreiДата: Неділя, 09.09.2012, 09:37 | Сообщение # 238
Bigkrol, Привіт. а кажіть будь - ласка чим краще утеплювати поліпропілен як зовні клітки так і в середині.

alla65Дата: Неділя, 09.09.2012, 23:07 | Сообщение # 239

Есть российские поилки г. Самара, г.Москва- ТЕРМОС на 1 л. и на 4 л.-по 200 грн.(цена без доставки), нипельное ЗИМНЕЕ поение-включается на 220 В, не перегарает и економия електроенергии ,а также посмотрите Дядя Фёдор(ключевое слово) саморобное устройство-очень толковое-подогрев воды и маточника, да и клетка ничего!

Добавлено (09.09.2012, 22:07)
---------------------------------------------
Самое лучшее устройство подогрева воды зимой российское, цена 200 грн.нипельное-на морозе не замерзаетс електронным устройсвом. 0969116585 звоните!Себе хочу брать!

BigkrolДата: Понеділок, 10.09.2012, 09:21 | Сообщение # 240
Ceprei, З наружі звичайний утеплювач (мерилон), а в середині не утеплював бо згризуть.

Добавлено (10.09.2012, 08:21)
---------------------------------------------
alla65, Це дорого. мені треба 32 штуки це 6400 без доставки wacko

Андрій

Сообщение отредактировал Bigkrol - Понеділок, 10.09.2012, 09:23

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2024