Маточники
|
|
саняскунзя | Дата: Субота, 20.02.2016, 01:54 | Сообщение # 1321 |
Статус: Offline
| Цитата grishka68 ( ) бо надивились ті дядьки різної чепухи і всім тепер рацухи дають! ну можливо..як варіант підходить їх казка..
|
|
|
|
Александр68 | Дата: Субота, 20.02.2016, 02:00 | Сообщение # 1322 |
| Цитата саняскунзя ( ) ну можливо.. Вони мабуть не бачили як самка годує малечу і передніми лапами стає на ту поличку, малеча передні соски достати не можуть, результат: МАСТИТ Я наробив був тих поличок, після першого окролу самок лікував і маточники ті викинув
|
|
|
|
саняскунзя | Дата: Субота, 20.02.2016, 02:06 | Сообщение # 1323 |
| Цитата grishka68 ( ) Вони мабуть не бачили як самка годує малечу і передніми лапами стає на ту поличку, малеча передні соски достати не можуть, результат: МАСТИТ Я наробив був тих поличок, після першого окролу самок лікував і маточники ті викинув значить те шо ті всі понти то лишнє
|
|
|
|
Александр68 | Дата: Субота, 20.02.2016, 02:33 | Сообщение # 1324 |
| Цитата саняскунзя ( ) ті всі понти то лишнє 100005000000000%
|
|
|
|
d_egor | Дата: Субота, 20.02.2016, 10:46 | Сообщение # 1325 |
| Цитата grishka68 ( ) де ви бачили на пром клітках ті полички???? А де ти бачив пром. клітки на вулиці?Добавлено (20.02.2016, 09:39) ---------------------------------------------
Цитата grishka68 ( ) Я наробив був тих поличок, після першого окролу самок лікував і маточники ті викинув Для твоіх велетенських самок скоріш за все маточники замалі були. Добавлено (20.02.2016, 09:40) ---------------------------------------------
Цитата саняскунзя ( ) я їх чогось нерозумію Добавлено (20.02.2016, 09:46) ---------------------------------------------
Цитата саняскунзя ( ) .як варіант підходить їх казка..
Цитата саняскунзя ( ) значить те шо ті всі понти то лишнє От коли в мінус двадцять десятків два кроленят приморозите, тоді прийдеться повірити в казку, да і на понти подивитесь з іншоі сторони. А взагалі, що я вам тут розпинаюсь, набивайте шишки своіми граблями.
|
|
|
|
Oleg | Дата: Субота, 20.02.2016, 12:04 | Сообщение # 1326 |
| grishka68. Не сказав би, що горизонтальна поличка при вході в маточник "чепуха". Є в мене самки яким вона не потрібна но бортик є обов'язково де відчиняю дверці, а є самка для якої полиця в самий раз (після того, як потоптала малечу, привела при вході в маточник і нахил робив в потрібний для мене бік до дверці, не допомогло), дав їй шанс зробивши полицю і все нормально.Рахую її (полицю) не зайвою, а навпаки, тим паче для першокролок. А на рахунокЦитата grishka68 ( ) малеча передні соски достати не можуть, результат: МАСТИТ можливо вітстань від підлоги до полки завелика
|
|
|
|
Александр68 | Дата: Субота, 20.02.2016, 12:26 | Сообщение # 1327 |
| Цитата d_egor ( ) А де ти бачив пром. клітки на вулиці? Ігор, а при чім та поличка Цитата d_egor ( ) От коли в мінус двадцять десятків два кроленят приморозите вона що від морозу захищає?Цитата Oleg ( ) бортик є обов'язково де відчиняю дверці І я про це!
|
|
|
|
Нельсон | Дата: Субота, 20.02.2016, 13:45 | Сообщение # 1328 |
| grishka68, ты не прав! И чепуху сейчас говоришь ты. Если ты сделал неправильные размеры маточника и всего остального - это говорит не о неправильности этой системы, а о твоей ошибке. Когда малыши еще маленькие и не достают до верхних сосков - крольчиха лежит рядом с ними. А лапами на полочку встает тогда, когда уже не помещается к ним. Но тогда и малыши прекрасно достают везде. У меня в крольчатнике мастита ни разу не было. А вот насчет того, что антизатопные полочки помогают - я не сомневаюсь нисколько. Ласточка на клетке гаркнет - крольчиха как дикая забегает к маточник, и прыгает весом в 4-5 кг прямо на маленьких. В результате - лапша. А про промклетки - вообще не надо тут говорить. Они в помещении, и везде ходят только профессионалы, знающие как себя вести в крольчатнике, а не собаки бегают и коты.
Цитата саняскунзя ( ) ну можливо..як варіант підходить їх казка.. А Вы, юноша, осторожней в высказываниях. Вы еще такого права не получали, чтобы взрослых людей "сказочниками" называть. Хотите и дальше нормально общаться - извинитесь. Мы Вам в отцы годимся.
|
|
|
|
Александр68 | Дата: Субота, 20.02.2016, 13:54 | Сообщение # 1329 |
| Цитата Нельсон ( ) ты не прав! И чепуху сейчас говоришь ты. Если ты сделал неправильные размеры маточника и всего остального - это говорит не о неправильности этой системы, а о твоей ошибке. да что ты говоришь!?
Цитата Нельсон ( ) А Вы, юноша, осторожней в высказываниях. Вы еще такого права не получали, чтобы взрослых людей "сказочниками" называть. Хотите и дальше нормально общаться - извинитесь. Мы Вам в отцы годимся. а тут ты палку перегнул конкретно!!! перед кем извинятся и в чем?
|
|
|
|
Нельсон | Дата: Субота, 20.02.2016, 13:55 | Сообщение # 1330 |
| Цитата grishka68 ( ) перед кем извинятся и в чем? Ну на этом и прекратим засорять тему.
|
|
|
|
Александр68 | Дата: Субота, 20.02.2016, 14:00 | Сообщение # 1331 |
| Цитата Нельсон ( ) Ну на этом и прекратим засорять тему. ну я тогда скажу что все эти антизатоптыши есть детский лепет! никогда нормальная самка малышню не затопчет!
|
|
|
|
smartman881 | Дата: Субота, 20.02.2016, 14:01 | Сообщение # 1332 |
| Декілька сторінок назад я викладав фото своїх маточників, так ось за три окроли ще ні одного затоптаного кролика і ні одного випадку маститу. Як на мене, поличка то є діло кожного, хтось рахує її за потрібне а комусь воно не треба. Не сваріться і не нав'язуйте іншим свої думки, коден робить так як вважає за потрібне.
Сообщение отредактировал smartman881 - Субота, 20.02.2016, 14:03 |
|
|
|
Александр68 | Дата: Субота, 20.02.2016, 14:02 | Сообщение # 1333 |
| Цитата smartman881 ( ) Як на мене то поличка то є діло кожного, хтось рахує її за потрібне а комусь воно не треба. Не сваріться і не нав'язуйте іншим свої думки, коден робить так як вважає за потрібне.
|
|
|
|
саняскунзя | Дата: Субота, 20.02.2016, 15:03 | Сообщение # 1334 |
| Цитата Нельсон ( ) А Вы, юноша, осторожней в высказываниях. Вы еще такого права не получали, чтобы взрослых людей "сказочниками" называть. Хотите и дальше нормально общаться - извинитесь. Мы Вам в отцы годимся. я говорю правду і прямо як воно є,вже другий рік в тих маточниках самки рожають і все супер ніодного затоптаного і невипадає малеча..може у вас шось із самками?? ось я самкам даю сіно шоб вгніздо собі добавляли..то ні бортик той ні полка в мене в маточниках непотрібна ..вибачатись невижу смисла нікого необразив просто висловив свою думку,якшо шось не так проходьте мій пост і вся проблема рішиться дякую..
Сообщение отредактировал саняскунзя - Субота, 20.02.2016, 15:07 |
|
|
|
nova | Дата: Субота, 20.02.2016, 17:31 | Сообщение # 1335 |
| Цитата Нельсон ( ) Ласточка на клетке гаркнет - Упало настроение ,прочитаю и красота!!Спасибо Нельсон, :D люди,тех самок ,что затаптывают мальков надо мочить,а не придумывать для них маточники!!!
|
|
|
|