Субота, 30.11.2024, 18:59
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Методы содержания - обмен опытом. - Сторінка 158 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Методы содержания - обмен опытом.
LSergeyДата: Четвер, 10.08.2017, 16:59 | Сообщение # 2356
Статус: Offline
Цитата Юлия ()
Вам не надоело со своим ЭЛИТНЫМ кролем людям ЛАПШУ вешать о бешеных привесах, о вентиляторах. Только все молчат, что после их применения (сквозняк своими руками) придется возиться с соплями, да и не только. Это уже пройденный этап - было. Необходимо пройти через все и набить свои шишки.

Юлия, это о чем? Что в моих словах лапша и что я писал об вентиляторах? И откуда у меня ЭЛИТНЫЙ кроль? Он такой же как во всех. Обычный, базарный... Не верите? Приезжайте посмотрите.

ЮлияДата: Четвер, 10.08.2017, 17:08 | Сообщение # 2357
victor, Виктор народ читающий данный форум ему верит, но то что тут написано не есть 100% правда, уж очень все приукрашено. Не мне Вам рассказывать.

В данный момент все породы находящиеся в моем крольчатнике мной любимы одинаково. И переживаю одинаково за всех, и от солнышка всех одинаково стараюсь спрятать, и вкусняшку всем дать. У меня каждое утро в 6.30 с рабочими самцами обнимашки (бараны эту процедуру очень любили).

Мы в ответе за тех, кого приручили.

Добавлено (10.08.2017, 17:08)
---------------------------------------------
LSergey, Сергей - это было не Вам.

victorДата: Четвер, 10.08.2017, 17:14 | Сообщение # 2358
LSergey,Элитный у меня и привесы бешеные у меня, и нюхали зерно мои. А показываете и вы и я, даже сома на стол поставлю, вентиляторы покажу саморегулирующиеся кабеля для зимы тоже. Дом я построил, пока для кроликов но за их деньги. Молю бога что бы ни у кого не здох мой крольчонок, ЗАКЛЮЮТ.

Добавлено (10.08.2017, 17:14)
Юлия, Видите - я же говорил, что вы СУПЕР.

ЮлияДата: Четвер, 10.08.2017, 17:17 | Сообщение # 2359
victor, Придется собирать чемодан и в дорогу.

victorДата: Четвер, 10.08.2017, 17:21 | Сообщение # 2360
Я лично для Юлии сниму видео как самец ф. барана лижет мне руки. Ну поверьте мне не в тягость ухаживать за моими кролями, я не брезгую взять на руки, поцеловать, не утверждаю что это правильно, просто не могу иначе. Воспринимайте как начало старческого моразма.

Добавлено (10.08.2017, 17:21)
Юлия, Жду. Постараюсь Вас не разочаровать.

ЮлияДата: Четвер, 10.08.2017, 17:37 | Сообщение # 2361
Сама люблю поцеловаться и потискать. Потом вся в царапках. А какое блаженство вечером зайти в крольчатник и часок там просто посидеть.

LSergeyДата: Четвер, 10.08.2017, 21:16 | Сообщение # 2362
Юлия, подобное начало предыдущего поста может натолкнуть совсем на другие мысли flower

victorДата: Четвер, 10.08.2017, 21:26 | Сообщение # 2363
Юлия, РЕСПЕКТ.

Юра-ГубДата: Четвер, 10.08.2017, 22:04 | Сообщение # 2364
Цитата d_egor ()
який взаємозв'язок між самкою, яка взимку не зробила гніздо і самкою, яка влітку склеїла ласти від жари

Тойсь у вас при -30 і +30 самки себе добре почувають і мальок кормлять???

victorДата: П`ятниця, 11.08.2017, 07:19 | Сообщение # 2365
Самка, повинна виконувати тільки свою роботу, а кролевод свою і забезпечити першу належними умовами зобов"язаний. Так як весь прибуток, як що він є, забирає собі.

Добавлено (11.08.2017, 07:19)
Один і в жару бере окроли від різних порід, і в люті морози. Да приходиться ніченьку інколи не доспати, так і мати ночей не доспала. Легко на дивані лежати а робити будь що ой як нелегко і неохота.

d_egorДата: П`ятниця, 11.08.2017, 08:09 | Сообщение # 2366
Юра-Губ, biggrin я ж неправильний кролівник, тому парую кролиць і в жару і в люту стужу. Якщо вони при таких температурах привели, то звичайно годують, куди ім діватись. Про почуття в них не запитував, бо мені кожен тиждень потрібно м'ясо. Про умови - кондиціонерів ніяких немає, всі клітки стоять під шиферним навісом, біля навісу росте великий горіх, який дає тінь більшу половину дня, в маточники кладу мінімум сіна, щоб тільки дно закрило, після окролу більшу частину пуху з маточника викидаю. Жари +37 не було, але +30 всі нормально перенесли.
Припустимо навіть якщо в таку жару пару окролів і склеіть ласти, але це ж не привід, як тут пишуть правильні кролівники не парувати кролів ціле літо.
У кожного кролівника своі цілі, комусь м'ясо потрібно виростити, комусь великі вуха, тому не потрібно рівняти всіх під один гребінь і перетворювати кроля на священну корову. Як би хто не розпинався, але першочергове призначення кроля - це м'ясо, тільки в одного кріль перетворюється на м'ясо в три місяці, в іншого в шість як вибраковка, а ще в іншогов три роки, не зважаючи на паспорти, призи і клеймо в вухах.

Юра-ГубДата: П`ятниця, 11.08.2017, 08:55 | Сообщение # 2367
Цитата d_egor ()
Припустимо навіть якщо в таку жару пару окролів і склеіть ласти

І ви самки вибраковуєте???

ПечерскийДата: П`ятниця, 11.08.2017, 09:42 | Сообщение # 2368
Цитата d_egor ()
Як би хто не розпинався, але першочергове призначення кроля - це м'ясо, тільки в одного кріль перетворюється на м'ясо в три місяці, в іншого в шість як вибраковка, а ще в іншогов три роки, не зважаючи на паспорти, призи і клеймо в вухах.

biggrin Игорь, может даже у кого то и от старости умирают biggrin А что? не продал на "племя" он же любимое животное biggrin живи , умрешь своей смертью .....
У отца не давно свинья была, машкой звали , за ухом ей чесал , яблочками кормил. Любил ее.... biggrin А итог один мясо.....
Две недели жары, минус 4 самки в день окрола , и голов 40-50 мальков в маточниках , возраст 1-1,5 недели. А что делать , жара!

Добавлено (11.08.2017, 09:42)
А если плакать над каждым умершим кроликом , это какие нервы нужны...
Издержки производства , так это называеться.

Сообщение отредактировал Печерский - П`ятниця, 11.08.2017, 09:42

d_egorДата: П`ятниця, 11.08.2017, 10:39 | Сообщение # 2369
Цитата Юра-Губ ()

Юра, ну от навіщо переливати з пустого в порожнє? Ми знову намагаємося змішати мухи з котлетами. Я не знаю, може ти забув про що був спір взимку за окроли, яким боком це відноситься до літнього окролу, підкреслюю, самка зробила гніздо, кроленят привела, не порозкидала, не затоптала. Припустимо, на третій день після окролу бахнула жара +35, кроленята в кублі запарились. Як кажуть, війна без втрат не буває.
Поясни мені темному, при чому тут вибраковка?

Юра-ГубДата: П`ятниця, 11.08.2017, 10:59 | Сообщение # 2370
d_egor, Конкретно дайте відповідь
Цитата d_egor ()
Припустимо навіть якщо в таку жару пару окролів і склеіть ласти

Цитата Юра-Губ ()
Так чи ні???

Добавлено (11.08.2017, 10:49)

Цитата d_egor ()
яким боком це відноситься до літнього окролу, підкреслюю, самка зробила гніздо, кроленят привела, не порозкидала, не затоптала. Припустимо, на третій день після окролу бахнула жара +35, кроленята в кублі запарились. Як кажуть, війна без втрат не буває.

Припустимо зимою -30 кроленята померзли І що з самкою???

Добавлено (11.08.2017, 10:53)

Цитата d_egor ()
після окролу більшу частину пуху з маточника викидаю.

Літом вам не тяжко заглянути в гніздо, а зимою самка сама повинна все організувати. Правильно я поняв???

Добавлено (11.08.2017, 10:59)

Цитата d_egor ()
але першочергове призначення кроля - це м'ясо,

100% thumb yes
Цитата d_egor ()
У кожного кролівника своі цілі,

З того і треба починати, і ненавязувати комусь свої ідеї. Кожен вибирає свій шлях, так чи інакше
Цитата d_egor ()
призначення кроля - це м'ясо,
тільки в когось воно дороще обходиться. wink

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2024