Субота, 30.11.2024, 15:14
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Методы содержания - обмен опытом. - Сторінка 163 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Методы содержания - обмен опытом.
Усар_ЮрійДата: Понеділок, 14.08.2017, 21:56 | Сообщение # 2431
Статус: Offline
Цитата d_egor ()
А виходить, що за 150-200грн. можна купити м'ясо як породу.

коли людина хоче купити на мя со то попереджаю.що на продаж нейдудь а для себе
щоб підняти вагу своіх.чого б і ні.колиухо не тримає або підхилює або колір неподобається.ЗАТО ЛЮДИ З БРАКУ БУДУТЬ МАТИ КУЧУ МЯСА І НЕ БУДУТЬ ПОТІМ КЛЯТИ ШО ЗАПЛАТИЛИ ДОЛЯРИ А МАЮТЬ МЯСО sad

LSergeyДата: Понеділок, 14.08.2017, 21:57 | Сообщение # 2432
Цитата victor ()
Я лишній раз впевнився у тому що лікар Борменталь не спас Зіну, Шаріков її всеж таки трахнув.

Виктор, однозначно зачет!!! Пусть и дальше это доказывают biggrin biggrin biggrin

ПечерскийДата: Понеділок, 14.08.2017, 21:58 | Сообщение # 2433
Цитата Усар_Юрій ()
продав брак по 150-200 гр за то цікаві варіанти казали дорого.та я і непереживаю бо потримаю ще трохи то в Расею поідудь

Как то не скромно( Или Вы думаете , на данном ресурсе присуствуют только граждани Украины?! Земля слухом полнится......

Руслан74Дата: Понеділок, 14.08.2017, 22:01 | Сообщение # 2434
Цитата d_egor ()
А Віктор тут три дні рвав рубаху на грудях, захищав кролівників-професіоналів, казав що заводчики породного кроля самі чесні люди на світі, що ім можна довіряти на всі сто, вся відбраковка в м'ясо йде.
А виходить, що за 150-200грн. можна купити м'ясо як породу

Я теж захляв доказувати ось цю страшну правду,бо я це все бачив які всі чесні...... і пробую коротко довести victor, а він ну ні як нехоче зрозуміти бо його друзі незрозуміють.

Сообщение отредактировал Руслан74 - Понеділок, 14.08.2017, 22:02

d_egorДата: Понеділок, 14.08.2017, 22:04 | Сообщение # 2435
Печерский, то ти не так зрозумів. biggrin
У нас в Україні самі чесні заводчики породного кроля. biggrin Все йде транзитом з Європи прямо в Росію. biggrin

sashakdДата: Понеділок, 14.08.2017, 22:04 | Сообщение # 2436
Руслан74, і риніти бувають і кокцидоз пробиває десь колись-просто ніхто не хоче з клубних кролеководів в цьому зізнатися того що зпортить йому репутацію

ПечерскийДата: Понеділок, 14.08.2017, 22:05 | Сообщение # 2437
Цитата d_egor ()
Все йде транзитом з Європи прямо в Росію.

Аааа! если так , тогда ладно biggrin Поддержим европейского заводчика biggrin

sashakdДата: Понеділок, 14.08.2017, 22:06 | Сообщение # 2438
d_egor, ви візміть нашого полтавця-порода набагато стійкіша до простудних захворювань чим клубні породи-чи я помиляюсь?

Сообщение отредактировал sashakd - Понеділок, 14.08.2017, 22:08

Руслан74Дата: Понеділок, 14.08.2017, 22:09 | Сообщение # 2439
sashakd, Я вам скажу що тут з клубних заводчиків кроля після міксоматоза умудряються продати.
щей непогану ціну беруть.

Сообщение отредактировал Руслан74 - Понеділок, 14.08.2017, 22:10

sashakdДата: Понеділок, 14.08.2017, 22:10 | Сообщение # 2440
Руслан74, і таке буває

victorДата: Понеділок, 14.08.2017, 22:16 | Сообщение # 2441
d_egor, До серця не беру, уже багато писав як кайфую від собачення.

Страшенно розсердився за "сомпливих чемпіонів", бо це базарна фішка всіх "найпростіших". Да є гамнюки серед усіх, і є чесні порядні люди, переконався нам власному досвіді. А судити чемпіонів можуть тільки ті хто зробив краще них.

І сріблястий і панон і баран прекрасні кролі, поки не попадають у руки "чудотворців" які покращують їх. Це все тіж базарні в яких нема болячок, все стерильно на подвір"я не заходьте не дай бог заразу принесете.
Панон пахарь, моя перша чистокровна порода, кроленят украли ветеринари на фермі де власник француз. Потім був шприц з спермою і нова кров. Тепер доступу нема, залишився самець якому майже 3 роки, 4 самки з першої крові і 6 його дітей. Дітки працюють тільки на мясо. Най більшою перевагою панона вважаю можливість підсадити любих мальків і вони їх винянчать без проблем. Відбирав по вазі 5.00 і екстер"єру. Живу у районі продати баранів дома майже не реально, панона беруть весною під чергу, вже попробували і знають не дорого і мяса на осінь напхають повні морозильники.
Срібло випадково попало велике і спокійне, в минулому році два самці купив у Саші Автухова в Козятині, дуже задоволенний. Кріль великий і гарний проблема з характером присутня, покусані руки регулярно.Зимові шкури просять усі, бо компонують з песцем і роблять жилетки, просто супер виходить.

Писав і повторююсь всіх без винятку , будь то баран "ізабелла", чи панон люблю бережу і поважаю бо з їх допомогою заробляю гроші. Всім самкам даю відпочинок, не роблю уплотнених окролів, літом вентилятор, взимку обігрів, вет препарати використовую самі сучасні, регулярно спілкуюся з знаючими людьми, без причини які всплили повторно нікого не бракую, перевіряю можливо я зробив щось не так. І все одно десь колись прострілює "ДОБРИЙ ДЕНЬ". То як махати палкою регулярно то за рік залишаться одні дворняги.

Мясо потрібне всім і сім"Ї в першу чергу, навіть з тими антибіотиками які застосовую,воно краще від базарного, тушку менше 2кг. не розглядаю, найбільше люблю 2.5...3кг. це мінімум 5 міс кролю, після 3 він практичо не хворіє і нічого не боїться, від так два місяці чистої єкології думаю достатньо для якісного мяса.

Дякую за увагу. Конструктив пішов?

d_egorДата: Понеділок, 14.08.2017, 22:17 | Сообщение # 2442
Цитата sashakd ()
ви візміть нашого полтавця-порода набагато стійкіша до простудних захворювань чим клубні породи-чи я помиляюсь?

Ну це дивлячись з якої колокольні дивитись. biggrin
Я клубними породами не займаюсь, тому не можу дати незалежну оцінку.
Шоб все дізнатись про полтавця, підіть восени на найближчу ярмарку голубів і кроликів, шукайте місце де стоїть найбільше кліток із строкачами і фландрами, там як правило кучкується декілька кролівників-професіоналів, які займаються клубним кроликом. Задайте їм таке питання, отримаєте безліч цікавої інформації в плані що таке їхні кролі, а що таке Ваші полтавці. biggrin

novaДата: Понеділок, 14.08.2017, 22:23 | Сообщение # 2443
Цитата victor ()
І сріблястий і панон і баран прекрасні кролі,
Кролі взагалі ВСІХ!порід прекраснаі тварини..вони терплять нас.,людей щей при цьому розмножаються!! biggrin smile

Усар_ЮрійДата: Понеділок, 14.08.2017, 22:23 | Сообщение # 2444
Цитата sashakd ()
Аааа! если так , тогда ладно Поддержим европейского заводчика

Цитата d_egor ()
Аааа! если так , тогда ладно Поддержим европейского заводчика

І НіХТО НЕ СКАЖЕ що бельгійця треба тримати на підстилці biggrin biggrin biggrin

Сообщение отредактировал Усар_Юрій - Понеділок, 14.08.2017, 22:24

novaДата: Понеділок, 14.08.2017, 22:24 | Сообщение # 2445
Цитата d_egor ()
кучкується декілька кролівників-професіоналів, які займаються клубним кроликом. Задайте їм таке питання, отримаєте безліч цікавої інформації в плані що таке їхні кролі, а що таке Ваші полтавці.

О!!Це ти Ігор ловко підмітив!!
ok

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2024