Середа, 27.08.2025, 22:19
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Массовая гибель кроликов. Помогите пожалуйста! - Сторінка 13 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Массовая гибель кроликов. Помогите пожалуйста!
ВовидлоДата: Субота, 22.02.2014, 23:24 | Сообщение # 181

Цитата antoha ()
а так до 40 дней малыш

не вірю.
у мене єсть 100% кролишка, у якої мамка загинула від гемки.
і виросла вона на піпетці. і мамка її колота була в 2.5 комплексною. і дідька лисого був імунітет від мамки, я в такий імунітет не вірю, може він і є але гарантії його мене не переконують, я вірю в імунітет лише після третьої вакцинації.
Цитата antoha ()
проверено трижды!

я провірив 116+22+9 раз.
в 40 днів може і живуть. але коли в 50-60 днів уже ревакцинація, то мені спокійніше.

antohaДата: Субота, 22.02.2014, 23:31 | Сообщение # 182
Статус: Offline
вовидло.я написал что комплексная чешка уже не работает,больше года точно!только раздельная!

maksimusДата: Субота, 22.02.2014, 23:33 | Сообщение # 183
Вовидло, У вас настолько невежественные,делетанские взгляды и какие то перевёрнутые с ног на голову понятия в ветиренарии,что не то что отвечать не хочется-читать неприятно cranky Держите пожалуйста их при себе,что бы не вводить в заблуждение и сбивать с толку новичков своим бредом рябой кобылы facepalm

Макс 0977958542

Валерий_МакеевкаДата: Субота, 22.02.2014, 23:35 | Сообщение # 184
maksimus, А Вы уверены что наш коллега Вовидло, выращивает кроликов?
Я честно говоря не уверен biggrin

Сообщение отредактировал Валерий_Макеевка - Субота, 22.02.2014, 23:35

maksimusДата: Субота, 22.02.2014, 23:44 | Сообщение # 185
Валерий_Макеевка, biggrin

Макс 0977958542

antohaДата: Субота, 22.02.2014, 23:47 | Сообщение # 186
самое интересное,что в теме вакцинация,Вовидло пишет за комплексную что фигня а тут что норма! Только увидел

arharovec75Дата: Субота, 22.02.2014, 23:55 | Сообщение # 187
maksimus, Валерий_Макеевка, я думаю,что нормальный человек отделит зерна от плевел!!! smile

maksimusДата: Субота, 22.02.2014, 23:58 | Сообщение # 188
Цитата arharovec75 ()
я думаю,что нормальный человек отделит зерна от плевел!!!
Новичёк ведь всё за чистую монету может принять...Всю эту бредятину
shades fool

Макс 0977958542

ВовидлоДата: Неділя, 23.02.2014, 00:08 | Сообщение # 189

Цитата maksimus ()
Вовидло, У вас настолько невежественные,делетанские взгляды и какие то перевёрнутые с ног на голову понятия в ветиренарии,что не то что отвечать не хочется-читать неприятно Держите пожалуйста их при себе,что бы не вводить в заблуждение и сбивать с толку новичков своим бредом рябой кобылы

ветеринарія до кролів має не таке вже й велике відношення, є багато інших тварин. раз
свої погляди невігласа і дилетанта, я набув після того як ортодоксальні методи боротьби себе не виправдали. два
тим що я пишу, новичкам сильно незашкодить, у мене не такий авторитет як у деяких спеціалістів надвисокого класу. три
і навіть світло досвіду і харизми цих спеціалістів не вбереже новачків від розбитого лоба, не те що гуль, і десятків трупів. на чужих гулях вчитись добре, але ж не кожен Великий кролівник стане хизуватись власними гулями, а тим більше перед новачками, его ж буде страждати. чотири.
скільки на чужі гулі не дивись, свої власні завжди з собою. це до чотири теж.
розумієте, щоб мене Вам переконати що я щось перекинув з ніг на голову, доведіть мені будь ласка що віруси, ми ж зараз дискусію ведемо про вірусні хвороби, не мутують і взагалі не зазнають еволюції. де голова повинна бути, а де ноги, можна легко змінити систему координат, простіше кажучи звідки подивитись. це без номера, роздуми про глибини космосу.
наскільки мені відомо, "кінська доза" мається наувазі ДУЖЕ велика доза, просвітіть будь ласка якої речовини, і якої маси має бути кобила, одразу питання: масть має значення? а стать? якщо ні то чи може бути припустимо гнідий мерин? який має бути ефект зовні? тобто як можна знати що кобила марить? це теж можна без номера, будь ласка, підбирайте слова, не треба так брудно переходити на особистості.
і останнє, тобто пяте, якось не переконує мене ветеринарний спеціаліст по кролям своїми знаннями, який слово ветеринарія пише з помилками, от не переконує і все тут.
дякую за увагу. сподіваюсь на порозуміння і культурне поводження, як личить освідченим і цивілізованим людям.
ПС: вибачте за апострофи, тобто за їх відсутність, недоліки клавіатури.

antohaДата: Неділя, 23.02.2014, 00:23 | Сообщение # 190
вовидло.причем кобыла к кролику? И следите что и в какой теме пишите!

Добавлено (22.02.2014, 22:23)
---------------------------------------------
и по поводу авторитет или неавторитет,плюсики возле репутации еще далеко не очем ни говорят,а хороших и умных кролиководов очень мало,особенно в вопросах ветеренарии,но они есть,и стоит к ним прислушиваться,и будет меньше шишек на лбу!

ВовидлоДата: Неділя, 23.02.2014, 00:36 | Сообщение # 191

antoha,
як би вам так пояснити...
розумієте, я вважаю що некорректно вставляти свої пять копійок коли до розмови не запрошували.
пропоную так: ви витираєте своє остання повідомлення, я витираю це, якщо у вас є питання до мене особисто, пропоную подискутувати в приваті.
така ж пропозиція до пана maksimus, я розумію, що когось полити грязюкою легше, ніж культурно і без принижень освітлити свою думку.

maksmyxtДата: Неділя, 23.02.2014, 00:42 | Сообщение # 192
Вовидло, читая тему у меня к вам возник вопрос: скажите за чем так нагружать иммунную системукролика до 2-х месячного возраста если ему и так проблем хватает, тем более что лабораторные исследование вгбк говорят следующие: "Кролики младше 1 мес не восприимчивы к вирусной геморрагической болезни, младше 2 мес и старше 6 лет могут заразиться, но вероятность заражения у этой возрастной группы ниже, чем у зверьков в возрасте от 2 мес до 6 лет. Сильнее подвержены заболеванию сукрольные и лактирующие крольчихи."

antohaДата: Неділя, 23.02.2014, 00:44 | Сообщение # 193
вовидло.я вас не поливал грязью,а культурно вам все расписал,если не понимаете или не хотите понимать,то ваше дело!больше в ваш адрес писать не буду!

ВовидлоДата: Неділя, 23.02.2014, 01:55 | Сообщение # 194

Цитата antoha ()
вовидло.я вас не поливал грязью,а культурно вам все расписал,если не понимаете или не хотите понимать,то ваше дело!больше в ваш адрес писать не буду!

так я і писав для maksimus,
Цитата maksmyxt ()
Вовидло, читая тему у меня к вам возник вопрос: скажите за чем так нагружать иммунную системукролика до 2-х месячного возраста если ему и так проблем хватает

пояснюю:
я вирощую кролів на мясо, 90% цього контингенту рідко доживає до 100днів. задача імунної системи використати свої ресурси до цього терміну.
йому проблеми треба не створювати і по можливості зменшувати, елементарна чистота, комфорт і якісний корм дають змогу імунній системи виконувати свою головну задачу, читай трохи вище яку.

Цитата maksmyxt ()
лабораторные исследование вгбк говорят следующие: "Кролики младше 1 мес не восприимчивы к вирусной геморрагической болезни, младше 2 мес и старше 6 лет могут заразиться, но вероятность заражения у этой возрастной группы ниже, чем у зверьков в возрасте от 2 мес до 6 лет.

ключове слово ЛАБОРАТОРНІ тобто штучно створені. вловлюєте різницю? сильно сумніваюсь що у когось тут кролики живуть у лабораторних умовах.
згоден що можливо раніше 30 днів не хворіють, але ж і імунітет після вакцинації не за 15хвилин виробляється. як там книжки про інкубаційний період пишуть? 1-3 доби? так хто попадав на гемку знає як вона косить, тоді і за годину ситуація міняється так що плакати хочеться. після 2х місяців уже вухані готуються далі в життя, хто в персональну клітку, хто квиток в Одесу чи на Київ.
про 6 років не скажу нічого, таких древніх ще не бачив.

будьяку болячку у кролів легше попередити ніж лікувати, кто доведе протилежне, киньте в мене камінь.
за все треба платити, я для себе обрав шлях перекладати цю проблему на імунітет. кому цікаво, перечитуйте вище по темі.

Цитата maksmyxt ()
Сильнее подвержены заболеванию сукрольные и лактирующие крольчихи."
тут у мене теж є напрацювання з власного досвіду, але це вже інша тема.
сподіваюсь я докладно пояснив свою думку?
у кого є питання будь ласка в приват, а то цю тему скоро треба перейменуватив "як ми травили Вовидла". сподіваюсь, що нікого не образив.
доброї всім ночі! завтра багато роботи.

maksmyxtДата: Неділя, 23.02.2014, 02:29 | Сообщение # 195
Цитата Вовидло ()
я вирощую кролів на мясо, 90% цього контингенту рідко доживає до 100днів. задача імунної системи використати свої ресурси до цього терміну.

моя основная цель тоже мясо и я с вами в корне не согласен, с ваших постов скаладывается мнение, что вы пытаетесь не использовать иммунную систету кролика, а просто ее загубить
Цитата Вовидло ()
ключове слово ЛАБОРАТОРНІ тобто штучно створені. вловлюєте різницю? сильно сумніваюсь що у когось тут кролики живуть у лабораторних умовах.

вы не правильно понимаете лабораторные условия, таких же кроликов как у меня с вами специально заражают анализируют
Цитата Вовидло ()
будьяку болячку у кролів легше попередити ніж лікувати, кто доведе протилежне, киньте в мене камінь.

был бы я на месте вашего кролика я бы кинул... предупреждения болезни не в накачке кролика вакциной, а организации соответствующего содержания
Цитата Вовидло ()
"як ми травили Вовидла"

думаю не кто даже и не собирался, каждый имеет право на свое мнение, а форум для того и существует, чтобы обсуждать

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025