Понеділок, 06.10.2025, 23:12
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Пододерматит - Сторінка 8 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Пододерматит
ПечерскийДата: Четвер, 23.04.2015, 22:39 | Сообщение # 106
Статус: Offline
Я кроликов держу недавно, опытным себя не считаю!!!
Но понял одно лечение кролика, очень не благодарное дело!
Да и некоторые болячки, сидят на генном уровне, и зачем их передавать другим поколениям, когда все можно вырубить на корню.
Если я не прав, поправьте меня.

Vasia_gorykДата: П`ятниця, 24.04.2015, 23:35 | Сообщение # 107
не прав смотря што лечить эсли все рубать з корня нечево будет ы посадить.)

Кролики_ЧеркассДата: П`ятниця, 28.08.2015, 15:18 | Сообщение # 108
Добрый день, или вечер, кто когда прочитает!
Наткнулся я на такую штуку, на рынке увидел сетку пластмассовую, похожу ту что продают для профилактике пододерматита. Но не много не такую...
Кто раскажет как действует эта сетка пластмассовая?
Я предпологая, кролик садясь на такую пласмасовую, просто лапки отдыхают и не создают ранки, при беге по сетчатом полу!
ТАк вот, я взял для эксперимента 5 решоточек, стоят они не так как трапики для профилактики, по 5 грн штука. Интерестно ваше мнение, они будут работать? или бесполезная трата денег? Фото прилягаю!

Пи.Ся. Трапики тоже у меня есть, на все клетки по одному, покупал по 25 грн штуку, заказал сразу 25 штук, вышли по 21 грн! cool
Прикрепления: 5008678.jpg (371.8 Kb) · 3934791.jpg (351.4 Kb) · 7334605.jpg (308.9 Kb)

Сообщение отредактировал Vasiliy_Nikolaevich - П`ятниця, 28.08.2015, 15:19

УшкоТатьянаДата: П`ятниця, 28.08.2015, 15:50 | Сообщение # 109
Vasiliy_Nikolaevich, лучше трапиков нет ничего ! Я пользовалась таким сетками... очень быстро сьедаются, да и в трапике площадь соприкосновения больше, форма обтекаемая, это не то место, на котором стоит экономить.

Кролики_ЧеркассДата: П`ятниця, 28.08.2015, 17:43 | Сообщение # 110
УшкоТатьяна, Понял спасибо, значит пойдут на декорацию) biggrin
У меня клетки сетчатые, поэтому к болезне пододерматит я готовлюсь заранее, в смысле не готовлюсь, а стараюсь предотвратить cool

prezident-yaДата: Неділя, 20.09.2015, 18:33 | Сообщение # 111
Питання до тих кролиководів, що утримують "важких кроликів" (велетнів і т. д.). Помітив, що у самця і ін. великих самок почала облазити шерсть на підошвах - близько до пододерматиту. Чи допоможе покращити ситуацію, якщо в клітку поставити ящик із сіном або соломою (чи щось йому подібне), який займатиме десь половину клітки, а в іншій половині клітки залишаться доски (рейки)? Бо інакше конструкція клітки такий ящик із сіном поставити не дозволяє!

uasvazistДата: Неділя, 20.09.2015, 19:53 | Сообщение # 112
prezident-ya, Вони зараз дуже линяють, я кладу підстилку на всю клітку, теж переживаю за лапки, сама перевірила, м"якенько.

LSergeyДата: Неділя, 20.09.2015, 19:58 | Сообщение # 113
Цитата uasvazist ()
Чи допоможе покращити ситуацію, якщо в клітку поставити ящик із сіном або соломою (чи щось йому подібне), який займатиме десь половину клітки, а в іншій половині клітки залишаться доски (рейки)? Бо інакше конструкція клітки такий ящик із сіном поставити не дозволяє

Весть пол в клетке застелите сеном.

Цитата uasvazist ()
сама перевірила, м"якенько.

Виктория и зачем было в клетку лезть? dry

uasvazistДата: Неділя, 20.09.2015, 20:04 | Сообщение # 114
Цитата LSergey ()
Виктория и зачем было в клетку лезть?

Все перевіряю на собі, окрім ліків!!!!!

prezident-yaДата: Неділя, 20.09.2015, 23:34 | Сообщение # 115
Цитата LSergey ()
Весть пол в клетке застелите сеном.

Ви не мене процитували! dry
Трохи накладно весь пол: 80-90 % клітки зроблено з решотчатого пола, а так відсотків 10 - сітка. Важкувато буде потім то всьо виймати. А так як я питав - не піде?

LSergeyДата: Понеділок, 21.09.2015, 00:11 | Сообщение # 116
Цитата prezident-ya ()
Ви не мене процитували!

prezident-ya, по цитате глюк какой-то.

Цитата prezident-ya ()
Важкувато буде потім то всьо виймати.
Сверху OSB и все нормально будет.

Цитата prezident-ya ()
так як я питав - не піде?

Нет.

prezident-yaДата: Понеділок, 21.09.2015, 00:29 | Сообщение # 117
Цитата LSergey ()
Сверху OSB и все нормально будет.

Там така трохи конструкція, що двері менші як пол - раніше кури там були - я переробив. А самців забрав з клітки, щоб самки їх не чули (це я про нову клітку). Зара парюся - може дійсно назад вернути. А то почав для молодняка навпаки на сплошному полу вирізати лобзиком у клітці 1,5 сантиметрові "дірки" по довжині. Молодняк дуже загаджує. А я ж чищу кожен день, то всі кролі в мене на сплошному полу або на полу так би мовити "реєчному" (або вирізано-реєчному). Ще подумовую над ящиками.

beliy1978Дата: Понеділок, 21.09.2015, 15:00 | Сообщение # 118
Цитата prezident-ya ()
Питання до тих кролиководів, що утримують "важких кроликів" (велетнів і т. д.). Помітив, що у самця і ін. великих самок почала облазити шерсть на підошвах - близько до пододерматиту. Чи допоможе покращити ситуацію, якщо в клітку поставити ящик із сіном або соломою (чи щось йому подібне), який займатиме десь половину клітки, а в іншій половині клітки залишаться доски (рейки)? Бо інакше конструкція клітки такий ящик із сіном поставити не дозволяє!

Важкі породи та рекси потрібно утримувати на суцільні підлозі+прослойка сіна кілька см.

LSergeyДата: Понеділок, 21.09.2015, 19:12 | Сообщение # 119
prezident-ya, а зачем каждый день чистить то?

prezident-yaДата: Вівторок, 22.09.2015, 14:22 | Сообщение # 120
Цитата LSergey ()
а зачем каждый день чистить то?

Так засикують же. Потім як назбирається того всього (какашки з мочею змішані, а в кінці кожної клітки ще й сітка 15-20 см. (якось про це при будівництві клітки не думалося)), то вичищати важко.

Добавлено (22.09.2015, 14:22)
---------------------------------------------
А так кожен день потроху - секунд 20-30 на клітку - та й чисто. Єдине - що тоді лишається сплошний пол - а далі - страждать ноги кролів, в т. ч. пододерматит! Дякую, що відгукуєтеся. Прийдуть холода - частіше і я на форум заходитиму.

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025