|
Вірусна геморагічна хвороба кролів.
|
|
| maksmyxt | Дата: Середа, 26.10.2011, 12:43 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
|
|
| |
|
|
| Liudmila14 | Дата: П`ятниця, 06.07.2018, 13:15 | Сообщение # 2791 |
| Цитата urii73 (  ) ви нею користуєтися тому що вона двовалентна?вам лінь колоти другий раз? я користувалася чеською вакциною, тому що вона була якісна, кролики її дуже гарно переносили і не гинули... і зовсім не лінь проколоти другий раз, нічого страшного... на що тільки не підеш заради здоровя вухастих... за лапімун чула, що кролики переносять не дуже добре... а як застерегти їх від міксоматозу, взагалі не знаю... вакцина не дає гарантії (минулого року мала можливість переконатися, щеплені хворіли так, ніби й не були щеплені, у важкій формі, це страхіття), ще все літо треба комарів шугати... які для цього найефективніші способи? настільки ця справа з кроликами стала важкою у виконанні, що поволі закрадається думка, чи варто цим займатись...
|
| |
|
|
| KROL | Дата: П`ятниця, 06.07.2018, 13:47 | Сообщение # 2792 |
| Цитата urii73 (  ) Вакцинувати в 30 днів і ревакцинувати в 60? Мені один лікар порадив не зберігати в побутовому холодильнику вакцини, а купувати в ветаптеці, транспортувати в льоді і вакцинувати зразу ж. Саме так!!! Зберігати дома можна але не багато і недовго і треба бути певним що на найближчим часом ти її використаєшДобавлено (06.07.2018, 13:47) ---------------------------------------------
Цитата PVP (  ) Как-то не понятно- производитель сознательно производит некачественную вакцину что бы брали не у него, а у конкурента? Тут скорее безответственность поставщиков. А как может быть по другому ведь никакой ответственности, а продажи увеличиваются- то через месяц ревакцинировать, то песторин, то лапиум. У кожног виробника є і відповідальні і безвідповідальні постачальники. Потрібно зондувати загальну картину і підтримувати постійний зв'язок з відповідальними Я наприклад у своєму регіоні вийшов нещодавно на дуже хороших і обізнаних представників ЛАПІМУНУ, хоча сам користуюсь тільки чехією. Буду переходить ащо робить? Там і ціна приємніша,
|
| |
|
|
| USK | Дата: П`ятниця, 06.07.2018, 14:55 | Сообщение # 2793 |
| Цитата KROL (  ) у своєму регіоні вийшов нещодавно на дуже хороших і обізнаних представників ЛАПІМУНУ це поки ти їм цікавий... ))) От "перейдеш", й та хорошість і обізнаність кудись вивітрюється...
|
| |
|
|
| KROL | Дата: Субота, 07.07.2018, 12:02 | Сообщение # 2794 |
| Ну й хай! У любому випадку коли вони роблять вакцину то використовують реальний сучасний український вірус геморагічна, ане чеський чи ще якийсь. І вони кажуть що за останні 3 роки ще не побачили нового вірусу! Я з ними спілкуюсь тет а тет і вразі виникнення проблем буду знати до кого звертатись.
|
| |
|
|
| beliy1978 | Дата: Субота, 07.07.2018, 15:12 | Сообщение # 2795 |
| Спілкувався з працівниками БТЛ на рахунок падежу, нехочуть чомусь вони визнавати що в Україні ВГХК-2. Кажуть цо це пастерельоз, або вакцинація з недотриманням правил. Склалася думка, що їм заборонили визнавати ВГХК-2, щоб не сіяти паніку серед населення України, або є ще одна причина-БІЗНЕС. Але проти Фактів непопреш. ВГХК-2 лютує в Україні.
|
| |
|
|
| maksmyxt | Дата: Субота, 07.07.2018, 17:50 | Сообщение # 2796 |
| Цитата beliy1978 (  ) нехочуть чомусь вони визнавати що в Україні ВГХК-2. это как признание существование инопланетян, все указывает на то что они есть, но прямых подтверждений нет\ Цитата beliy1978 (  ) є ще одна причина-БІЗНЕС конечно, но для бтл скорее было бы выгодней установить вгбк-2, так как они местный производитель и обойти сертификацию препарата проще и быстрее, и пока другие производители будут проходить процедуру сертификации, могли бы успешно продавать в качестве монополиста
|
| |
|
|
| beliy1978 | Дата: Субота, 07.07.2018, 18:07 | Сообщение # 2797 |
| Цитата maksmyxt (  ) могли бы успешно продавать в качестве монополиста Чомусь вони цього нероблять. Або неможуть зробити, або... Це вже не суттєво. Ми як завжди залишаємось раз на раз зі своїми проблемами.
|
| |
|
|
| PVP | Дата: Субота, 07.07.2018, 20:09 | Сообщение # 2798 |
|
| Единственно правильный выход: не покупать вакцину пока не будет доказана ее результативность.
|
| |
|
|
| USK | Дата: Субота, 07.07.2018, 23:41 | Сообщение # 2799 |
| Цитата beliy1978 (  ) нехочуть чомусь вони визнавати що в Україні ВГХК-2. ну, на решті...!!! На нашому форумі прозвучали мудрі слова, і не від мене!!! Слава - "передового рупора", мені далека від моєї сутності... І трохи лякають терміни "роздуплення громадської думки".... - 10 місяців... Ну, то таке...
Цитата beliy1978 (  ) Або не можуть зробити, - ще, пара мудрих слів, які я протягом 10 місяців не маю змоги довести... Але, мій досвід з хімії (технолог неорганічної хімії), вперто підказує, що наявне обладнання - не дозволяє визначити: конкретний вид штаму, та кільість активних тіл, в масі. Вони апелюють "порівняльними характеристиками", це технологія 30-40-вих років... - На сміх курам... Як казала моя бабця... (земля їй пухом) І - позорище всієї країни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Щиро співчуваю смільчакам, що до сих пір відважуються користуватись продуктами БТЛ! Крім Біблійних слів - "Не відають що творять", на думку більше нічого не приходить... Знають, що залишаться безкарні от і тулять вам одну туфту...Добавлено (07.07.2018, 23:41) ---------------------------------------------
Цитата PVP (  ) Единственно правильный выход: не покупать вакцину пока не будет доказана ее результативность. Как-бы - мудрые слова! Но, позволте уточнить - Как собираетесь довести - отсутствие результативности... или ее - наличием...??? Если это единственный оператор рынка... Все остальные (не заригестрированые в Украине) - по-за Законом...
|
| |
|
|
| maksmyxt | Дата: Неділя, 08.07.2018, 06:01 | Сообщение # 2800 |
| beliy1978, если у вас такая уверенность в вгбк-2, что вам мешает взять пад. материал кролика и заказать вакцину из штамма выявленного в материале, такая практика давно не новая, в основном используется для пром.ферм, минимальная партия заказываемых вакцин относительно не большая Можете на этом даже бизнес сделать
|
| |
|
|
| уж | Дата: Неділя, 08.07.2018, 09:21 | Сообщение # 2801 |
| Скажіть мені чому Біовета виготовила нову вакцину Песторін Нео? Добавлено (08.07.2018, 09:21) --------------------------------------------- Вониж мали перед цим робити якісь аналізи і зробити висновки щоб виробити нову вакцину.
|
| |
|
|
| PVP | Дата: Неділя, 08.07.2018, 09:46 | Сообщение # 2802 |
|
| Цитата USK (  ) позволте уточнить - Как собираетесь довести - отсутствие результативности... или ее - наличием...??? Если это единственный оператор рынка... Все остальные (не заригестрированые в Украине) - по-за Законом... Зачем что-то доводить? Просто не покупать пока не появится достоверная информация, что вакцина (любая) работает. Это производитель с поставщиком должны доводить.Добавлено (08.07.2018, 09:46) ---------------------------------------------
Цитата maksmyxt (  ) в основном используется для пром.ферм, А что говорят и как выходят из ситуации фермеры? Вполне возможно, что от них ноги растут- уничтожение конкуренции мелких хозяйств.
|
| |
|
|
| maksmyxt | Дата: Неділя, 08.07.2018, 09:49 | Сообщение # 2803 |
| PVP, у ферм таких проблем как ни странно нет, стандартная вакцина работает
Цитата maksmyxt (  ) Просто не покупать это не чего не даст, объем продаж для населения слишком мал
|
| |
|
|
| beliy1978 | Дата: Неділя, 08.07.2018, 12:06 | Сообщение # 2804 |
| Цитата maksmyxt (  ) что вам мешает взять пад. материал кролика и заказать вакцину из штамма выявленного в материале, Після вакцинації повинно пройти не менше міс., цю умову вже неможливо виконати. Кроленята неживуть міс. після вакцинації.
Цитата maksmyxt (  ) объем продаж для населения слишком мал Малий не малий, але купувати вакцину1, я вже небуду. Чув що існує Хфранцузька вакцина 2 в 1, від першого та другого штамму.
|
| |
|
|
| maksmyxt | Дата: Неділя, 08.07.2018, 12:14 | Сообщение # 2805 |
| Цитата beliy1978 (  ) Після вакцинації повинно пройти не менше міс., цю умову вже неможливо виконати. Кроленята неживуть міс. після вакцинації. зачем месяц?!! сдох кролик, достали печень, отдали... там выявили штамм и сделали вакцину
|
| |
|
|