|
Вірусна геморагічна хвороба кролів.
|
|
| maksmyxt | Дата: Середа, 26.10.2011, 12:43 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
|
|
| |
|
|
| olegzb | Дата: Вівторок, 22.11.2011, 21:59 | Сообщение # 106 |
| nik20093, колов роздільно чи комплексною?
Алик 067 4831281, 0936838655 http://кормушки.com.ua
|
| |
|
|
| Владимир-Мангуш | Дата: Вівторок, 22.11.2011, 22:05 | Сообщение # 107 |
| Ребята спорить о вакцинах безполезно. Хороша та что хранилась правильно. Чешскую тоже можно купить запаренной. Эт уж как повезет.Quote (Рома) треба брати вакцину в одному місці В проверенной аптеке.
|
| |
|
|
| nik20093 | Дата: Вівторок, 22.11.2011, 22:05 | Сообщение # 108 |
| Чешська комплексна -Песторін мормікс, а покровка роздільно, нажаль на той час песторіна в атеці не було. Коли б знав то заказав би друзям привезлим із сусідніх міст, а так лікті кусаю до цих пір.
0962071220
|
| |
|
|
| HYPLUS | Дата: Вівторок, 22.11.2011, 22:40 | Сообщение # 109 |
|
| http://usnasuperbio.com.ua/vacciny-i-globuliny-hobby/prod/Pestorin_GBK не сприйміть за рекламу, сам користувався покровом, 2 рази прививали песторін мормікс.Привиті кролі не хворіли , але серед непривитого молодняка спалах ВГХК був, так що поки що можу радити чешку, кажуть роздільна чеська вакцина більш надійна, в посиланні опис. Ще подобається, що колоти треба підшкірно, меньше травмується кріль, особливо молодняк. Росіянам чомусь вірю меньше.
|
| |
|
|
| tor | Дата: Вівторок, 22.11.2011, 22:41 | Сообщение # 110 |
|
| У мене цей рік падіж розпочався після планової вакцінації через 2 дні,за неділю до цього привіз білого панона з провіренного хозяйства( брав у Вікторії з Фастова),їх також прививав в цей день,зними все добре,перші впали 4 місячні кролиці які ніколи не вакцинувалися(їхня мати також),потім лактуючі самки 2шт(також не привиті) з 10 робочих самок і 3 самців які були привиті за два місяці до цього померла одна самка і один самець(самка була лактуюча),а самець по моєй вині(після всего провірив свої записи по вакцинації він не був привитий,сам на себе був сердитий за недогляд),на другий день єпідемії всіх не привитих почав вибивати починаючи з 2 місячного віку(53шт)прививаю завжди чешскою одновалентною партія одна і та сама(купляв на початку весни),недавно прививав нею знову все нормально,під час епідемії робочим самкам і самцям колов фоспреніл 2 самкам спеціально не колов,не хто не заболів (чи поміг він чи не поміг сказати важко) вивод-більше всього що вірус уже був а вакцина спровокувала епідемію,так мені здається.
|
| |
|
|
| КроликБанні | Дата: Вівторок, 22.11.2011, 22:42 | Сообщение # 111 |
| olegzb, співчуваю.В мене через пару днів після ярмарку в Гайсині теж пробила геморогічка.Пропало 10 кроликів у віці 3-6 місяців і 5 підозрілих я забив.Загинули кролики яких я вакцинував за місяць до того Покровською вакциною.Тих що не захворіли я вакцинував нашою Українською з Біотестлабалаторії.Так що я думаю проблема в вакцині ,тобто в трансортуванні і зберіганні .
Валерій
|
| |
|
|
| olegzb | Дата: Вівторок, 22.11.2011, 23:09 | Сообщение # 112 |
| Ось і почалася вимальоваватися якась спільна думка по гемці. Що ми маємо. 1. В тих хто написав, гемка пробила зразу після вакцинації. 2. гемка пробила вакцинованих кролів Покровом. 3. гемка пробиває як вакцинованих так і невакцинованих можна сказати в рівній кількості .
Можемо зробити хоч якийсь висновок, до якого і я схиляюся. Гемка пропровокує хворобу в осінньо-зимовий період. Тобто, в цей момент вірус, якщо не прогресує то принаймі зачаївся. Грішити на ту чи іншу прививку немає сенсу, так як і та і друга, може в неналежних умовах зберігатися. Хоча як бачу, більше довіряють чеській, як європейському виробнику. Не один раз чув, що після прививки бувають падежі в одиничних випадках. Тут получилося масово. Також на різних форумах, висказують версії мутації вірусу гемки, як і вироблення протидії вакцинації. Як і змішаного перетікання хвороби , гемка-пастелез, і мікса-пастелез. Чомусь у моїх кролів на вскритті, виявляються на ряду з признаками гемки, признаки захворювання пастелезом. І пастелез валить кролів нічим не гірше від гемки.
Алик 067 4831281, 0936838655 http://кормушки.com.ua
|
| |
|
|
| ВолодимирКС | Дата: Вівторок, 22.11.2011, 23:59 | Сообщение # 113 |
| Quote (HYPLUS) не сприйміть за рекламу, сам користувався покровом, 2 рази прививали песторін мормікс.Привиті кролі не хворіли , але серед непривитого молодняка спалах ВГХК був, так що поки що можу радити чешку, кажуть роздільна чеська вакцина більш надійна, в посиланні опис. Ще подобається, що колоти треба підшкірно, меньше травмується кріль, особливо молодняк. Росіянам чомусь вірю меньше.
По Чеській вакцині фірми "Біовета" в нас на сайті в розділі статті :
від пастерельозу Пазорін-Оль http://krol.at.ua/publ/pazorin_ol_pasorin_ol/1-1-0-7
від ВГХК Песторін http://krol.at.ua/publ....1-1-0-5
від міксоматозу Міксорен http://krol.at.ua/publ/miksoren/1-1-0-4
вакцина проти вірусної геморагічної хвороби і міксоматозу кролів (КОМПЛЕКСАНА) Песторін Мормікс http://krol.at.ua/publ....1-1-0-3
Сріблястий
|
| |
|
|
| Руслан74 | Дата: Середа, 23.11.2011, 00:10 | Сообщение # 114 |
|
| ВолодимирКС, Якою вакциною ти користуєся, і чи все нормально ть-фу, ть-фу.
|
| |
|
|
| ВолодимирКС | Дата: Середа, 23.11.2011, 00:14 | Сообщение # 115 |
| Quote (Броня) ВолодимирКС, Якою вакциною ти користуєся, і чи все нормально ть-фу, ть-фу.
в основному Песторін, Міксорен рідше комплексною Песторін Мормікс від пастерельозу поки не прививаю, тьху, тьху, тьху...
Сріблястий
|
| |
|
|
| zayats_s | Дата: Середа, 23.11.2011, 00:20 | Сообщение # 116 |
| Прошлый год сестра сделала прививку чешской - комплексной.Пробило на ВГБК.6 голов - трупы.
|
| |
|
|
| Руслан74 | Дата: Середа, 23.11.2011, 00:25 | Сообщение # 117 |
|
| zayats_s, Сергію ви якою вакциною користуєтесь, бо яне придавав уваги, вакцина значить повинно бути все нормально,а не тут то було.
|
| |
|
|
| zayats_s | Дата: Середа, 23.11.2011, 00:28 | Сообщение # 118 |
| Покровской.Завод.
|
| |
|
|
| Руслан74 | Дата: Середа, 23.11.2011, 00:36 | Сообщение # 119 |
|
| zayats_s, Де знаходиться даний завод і мінімальна поставка вакцини.
|
| |
|
|
| d_egor | Дата: Середа, 23.11.2011, 01:06 | Сообщение # 120 |
| Quote (olegzb) Думаю на цьому, моя біда закінчилась. Дай бог щоб вона закінчилась. Алик, я в шоці , співчуваю, тримайся, і головне руки не опускай.
Ігор
|
| |
|
|