Понеділок, 06.10.2025, 17:25
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Желудочно-кишечный стаз\застій вмісту кишечника\ - Сторінка 3 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Желудочно-кишечный стаз\застій вмісту кишечника\
Alex_odДата: П`ятниця, 27.04.2012, 22:29 | Сообщение # 31
Статус: Offline
Quote (vitexox)
seyvalter я думаю багато хто хотів би знати відповідь на це питаня

В моем случае думаю, что коксидиоз + переизбыток клетчатки(морковка), которая забродила внутри и дисбактериоз, как следствие.
У меня так не один и не упал (тьфу-тьфу),но сидит парочка надутых, но уже в одиночках. И есть надутые, но не критично.
Концентрацию молочки уменьшил до 0,06-0,07%, но завтра увеличу до 0,12%, а там видно будет.

0674843344

sozvicДата: П`ятниця, 27.04.2012, 23:58 | Сообщение # 32
Кто скажет- можно ли использовать фестал?

BleckieGeneДата: Субота, 28.04.2012, 01:35 | Сообщение # 33
sozvic, кролям ні.

SERG_KДата: П`ятниця, 08.06.2012, 10:05 | Сообщение # 34

у кроля сонный вялый вид, немного опущены уши, вздутие живота. Накануне случайно употребил капусту, кроль все время лежит иногда поедает сено. Подскажите чем лучше пролечить в данном случае???? как я понимаю из-за капусты все произошло cry

jijiДата: П`ятниця, 08.06.2012, 10:55 | Сообщение # 35
Це не застый кишечника, Це в тему Кокдіоз...

Quote (BleckieGene)
LanaSM, солікокс або байкокс,+ (на вибір)-тромексин,трисульфон,бровасептол,дитрим,зинаприм.Ну і молочну кислоту до води давати.+ проколоти антибіотик на вибір (ветбіцилін 3,окситетрациклін,тилозин).

Добавлено (08.06.2012, 09:55)
---------------------------------------------
http://krol.at.ua/forum/7-46-40

NubДата: Понеділок, 02.07.2012, 20:02 | Сообщение # 36

Заметил у 2–х месячного кролика пропал частично аппетит, при осмотре обнаружил запор. Сделал клизму, теплую ванную. Дал 1куб еспумизан, 1 капсулу бифиформ в рот. Состояние на 2 второй день редкий стул, пониженна температура ух, лихорадить, боль в животе, лязг зубов заметен. Какой совет дадите?

Добавлено (02.07.2012, 19:02)
Заметил у 2–х месячного кролика пропал частично аппетит, при осмотре обнаружил запор. Сделал клизму, теплую ванную. Дал 1куб еспумизан, 1 капсулу бифиформ в рот. Состояние на 2 второй день редкий стул, пониженна температура ух, лихорадить, боль в животе, лязг зубов заметен. Какой совет дадите?

URIДата: Вівторок, 16.10.2012, 12:30 | Сообщение # 37
Проблема слідуюча. Одне трьохмісячне кроленя сидить, напужилось і не підходить до кормушки. Живіт ніби трохи піддутий. Напередодні давав свіжоскошену вико-вівсяну суміш, так що грішу на неї. Трохи раніше прийшлося добити дві кролиці з такими ж симтомами але з ними сильно не заморочувався, бо всеодно мав їх вибраковувати. Це кроленя також можна добити, але хочеться розібратися в проблемі і навчитися що ж робити в таких випадках. Буду дуже вдячний за допомогу.

madzaraДата: Вівторок, 16.10.2012, 12:34 | Сообщение # 38

Значи то что переболело на забой
Личение
Егоцин или окситетрацеклин 1 мл
Тромексин 5 дней Трисульфон 5 дней
Потом профилактика от гельминтов проверка тела на раны, проверка ушей на паразита

Добавлено (16.10.2012, 11:34)
URI, Сообщение # 38

miss-neboДата: Вівторок, 16.10.2012, 12:36 | Сообщение # 39
Quote (URI)
хочеться розібратися в проблемі

ответ
Quote (URI)
давав свіжоскошену

Траву надо провяливать и не в коем случае не давать свеже скошенной, если не хотите получать вздутых кролей.

Добавлено (16.10.2012, 11:36)
madzara, от чего лечите?

Quote (madzara)
Потом профилактика от гельминтов проверка тела на раны, проверка ушей на паразита

seyvalterДата: Вівторок, 16.10.2012, 12:40 | Сообщение # 40
Це не обов"язково стаз (застій кишечника) - це може бути елементарне здуття яке легко знімається еспумізаном. Застій - це фактично запор, закупорка кишечника. При ній кріль неможе сходити в туалет, не їсть і від того дохне. Головна ознака його - тверді - ніби набиті пластиліном кишки. З власного досвіду - виникає від мішанок і корнеплодів (в основному - від картоплі , товчі і якщо багато - то від моркви). Від зелені не зустрічав ніразу. Думаю - це просте здуття, віка - відноситься до бобових трав - а всі бобові дують. Вихожувати ваше кроеня треба еспумізаном і телозоміколом.

URIДата: Вівторок, 16.10.2012, 13:06 | Сообщение # 41
seyvalter, madzara, Дякую не байдужим. Але я не сильний в ветеринарії. Можна детальніше - дози, орально, ін'єкції...
miss-nebo, "проблема" я маю на увазі як боротися з наслідками, а свіжоскошена трава - це першопричина.А підв'ялити якось з теперішньою погодою не виходить. Намагаюсь давати наполовину з сіном.

seyvalterДата: Вівторок, 16.10.2012, 13:24 | Сообщение # 42
Якщо це просто здуття від свіжої трави - бери телозомікол - і заливай шприцом в рот кролю по 1 кубіку в суткі (можна за два рази по 0,5 куба). При цьому з раціону виключи всі вологі корми (траву, корнеплоди і т.д.), води теж не давай хоч перші 2 дні - далі - дав напитись - і забрав воду. Хай сидить на сіні і овсі доки не здується. Я так постійно кролят вихожую.
Ти часом пшеницею не кормиш кролів?

madzaraДата: Вівторок, 16.10.2012, 15:24 | Сообщение # 43

Quote (miss-nebo)
madzara, от чего лечите?

Quote (madzara)

Єто моя стандартная процедура. Если непомогает значит на утилизацию, оно того нестоит чтоб лечить

nik20093Дата: Вівторок, 16.10.2012, 20:06 | Сообщение # 44
0,2 мл /кг ношпи підшкіру, 05/на кроля типанолу з шприца в рот через кожні 3-4 години, таким чином я борюсь із вздуттям, коли за першу добу змін ніяких то доо цього підколюю ще по 0,2мл/кг церукал чи метоклопрамид, допомагало.

0962071220

ГеленаДата: Неділя, 21.10.2012, 01:27 | Сообщение # 45

Добрый вечер!Подскажите пожалуйста,что делать!23 сентября прооперировали кролику абсцесс под челюстью(не от зубов).Кололи Бицилин 3 и Циклоферон,промывали рану перекисью и ложили мазь Вишневского.Все прошло,но кролик неделю-полторы не ходит в туалет по большому(((Поили маслом,делали клизму,результат-через 2 суток пронесло и снова не ходит.Даю "Лактобифид"уже 5 день,сходил совсем чуть чуть и снова ничего.Кушает хорошо,активный,чувствует себя отлично,НО ОЧЕНЬ похудел...позвонок аж выпирает((Что делать?чем поить?Помогите!Спасибо.

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025