|
Епідемія!
|
|
| кася | Дата: П`ятниця, 10.08.2012, 17:02 | Сообщение # 31 |
|
Статус: Offline
| Quote (Саша) Якщо мені пам"ять не зраджує, то щось подібне я вже чув від Вас в темі про чупакабру Цікаво те, що питання "колоти-не колоти" так обсмоктане, що навіть стало не цікавим. Люди зробили свій вибір давно і на постійно. Quote (Mabif) От в чому суть, а ми замість того щоб докопатись до суті, хочем вірити, та надіятись на вакцину яка помагає реально на 20 %, я тоже своїх вакцину бо тоже хочу вірити що це поможе. Але воно получається не так однака!!! З Ваших слів суть така: Не прививати, бо сенсу немає, виживуть сильніші. То знаєте, тоді і тримати не потрібно. Купимо на базарі готового обдертого кроля і нехай голова нам не болить. Чи я помиляюся???
|
| |
|
|
| tor | Дата: П`ятниця, 10.08.2012, 18:00 | Сообщение # 32 |
|
| Quote (Mabif) От в чому суть, а ми замість того щоб докопатись до суті, хочем вірити, та надіятись на вакцину яка помагає реально на 20 %, я тоже своїх вакцину бо тоже хочу вірити що це поможе. я з вами незгоден,вакцина допомагає на 90% від мікси і на 99% від ВГБК(в моєму випадку), неділю назад забив двох кролів з пршими признаками міксоматозу(були привиті місяць назад чешською одновалентою) тих кого прививав київською все в нормі(причому партія№11) і знову молоде поголівья привив київською,а по питанню колоти и не колоти ,моя думка колоти обовязково(я вже експеремонтував,нічого з цього не виходить доброго),а щоб не були привиті впалиб майже всі
|
| |
|
|
| Mabif | Дата: П`ятниця, 10.08.2012, 18:47 | Сообщение # 33 |
| Quote (Саша) Вам люди з досвідом вище щось пишуть, а Ви на своєму стоїте
Ясно, як каже агент Малдер " Істина за межами досяжності"
і на тому спасибі. Про Чупакабру (з нашим почерком): Тиждень тому вона була в с.Ямниця Ів-Франківська обл. за 20 км. від моїх кролів по прямій от результат
http://chupacabra.at.ua/news....7-24-47 Опетит її виріс. І це скорше всього та яка була Сарни-Львіська обл. Тепер Івано-Франківська Але Ви ж в неї всеодно не вірите. Но як каже герой однієї передачі -"Это уже совсем другая история"
Андрій
Сообщение отредактировал Mabif - П`ятниця, 10.08.2012, 18:51 |
| |
|
|
| владимир32 | Дата: П`ятниця, 31.08.2012, 11:51 | Сообщение # 34 |
|
| у меня были все привиты и начала августа пошла микса.те что были побольше,забил.100готово.оставшихся совсем немного и те начинают заболевать.скорее всего останусь без кроликов.хоть плачь!
|
| |
|
|
| ViktorUA | Дата: Вівторок, 11.09.2012, 11:47 | Сообщение # 35 |
|
| Quote (seyvalter) А власне, ХТО розбирався - ЧОМУ вони пропали? Вакцина захищає від ДВОХ хвороб - а не дає кролю безсмертя. Це могла бути одна з десятка інфекцій - які просто менш поширені - але існують.
золотые слова, seyvalter батькович... (с)
у мене кролі цього літа щеплення від мікси вже тричі отримали. два планових, одне - позапланове. втрати: три кролика з понад 200 голів на той час. у народу поряд - мруть як мухи.
Броварський і Бориспільський р-ни надзвичайно не благополучні по міксоматозу. на око. падіж по Броварам - 1000-2000 голів. по району - до 10 тис. Бориспільський р-н - та ж картина.
днями на ВДНГ спілкувався з представниками інших районів Київської обл. - здається всюди те саме. південніше - дещо ліпше. певно степи... а тут, поряд з лісом... комари як коні...
ЗІ. у знайомого поряд, один раз щеплені кролі повиздихали всі, двічі - жодного.
ЗЗІ. коли у тих, у кого подохли кролі, питав, як вони несли вакцину додому... робили такіііі великіііі очіііііі.
|
| |
|
|
| tolianchik77 | Дата: Вівторок, 11.09.2012, 22:40 | Сообщение # 36 |
| Quote (ViktorUA) коли у тих, у кого подохли кролі, питав, як вони несли вакцину додому... робили такіііі великіііі очіііііі.
100% поддерживаю, недавно общался с людьми, которые даже не знали, что вакцину нужно хранить в холодильнике. Хотя, считаю это недоработкой продавцов вет.аптек.
|
| |
|
|
| KIM | Дата: Середа, 12.09.2012, 13:26 | Сообщение # 37 |
|
| В житомирской обл. 100км от киева тоже микса и тоже в основном с августа месяца не привитые болеют почти все, привитые реже но тоже болеют .. у меня первый появился на прошлой неделе в вольере ,были привиты в июле чешкой не ревакцинировал (мясо) . думаю повлияла жара .. вез вакцину вроде правильно но не факт что где то и перегрелась ... по соседству появилась недели две три раньше .. крольчиха с приплодом все мальки поражены (1месяц) самка на вид здорова, саммка эта из зимних окролов привита и перепривита чешкой как она сейчас пока не знаю спрошу на выходных..
|
| |
|
|
| Zhilka | Дата: Понеділок, 17.09.2012, 11:17 | Сообщение # 38 |
|
| Mabif, Согласен с Вами .У меня небольшое поголовье с малышами доходило до 70-80 голов.В поза-прошлом небыло эпидемия миксы в прошлом была и в этом была неболели взрослые кроли и те которые родились в феврале .В одной клетке болели все в рядом стоящей с взрослыми мамками 1.5 годовалыми небыло этой гадости .все апрельские были похожи на вьетнамских свинок и ни один с февральских окролов НЕЗАБОЛЕЛ.А самое интересное что заболели сначала только черные потом серые и рыжие и только потом заболели белые и только апрельские .Мартовские белые неболели вообще.Падежа у меня небало вообще ни в этот раз ни в прошлый.Пропаивал метронидозолом а раны мазал фукорцином.Не колол ничем, сделал вывод окролы зимние .сено.и гигиена
|
| |
|
|
| miss-nebo | Дата: Понеділок, 17.09.2012, 11:24 | Сообщение # 39 |
| Zhilka, скажите а вы прививки вообще делаете на своём хозяйстве? Или вообще Quote (Zhilka) Не колол ничем,
|
| |
|
|
| Zhilka | Дата: Понеділок, 17.09.2012, 12:18 | Сообщение # 40 |
|
| miss-nebo, нет не делаю вообще
Добавлено (17.09.2012, 11:18) --------------------------------------------- У меня место где клетки стоят нехорошее .С двух крыш вода стекает на територию где размещены клетки.свободно перемещаются куры. единственный плюс все клетки под деревьями
Сообщение отредактировал Zhilka - Понеділок, 17.09.2012, 12:35 |
| |
|
|
| cocon123 | Дата: Понеділок, 17.09.2012, 17:54 | Сообщение # 41 |
| Quote (Zhilka) .А самое интересное что заболели сначала только черные потом серые и рыжие и только потом заболели белые и только апрельские
Quote (Zhilka) У меня место где клетки стоят нехорошее .С двух крыш вода стекает на територию где размещены клетки.свободно перемещаются куры. единственный плюс все клетки под деревьями
Игорь
Сообщение отредактировал cocon123 - Понеділок, 17.09.2012, 17:57 |
| |
|
|
| Zhilka | Дата: Понеділок, 17.09.2012, 18:10 | Сообщение # 42 |
|
| Но в самом деле странно это менее подвержены заболеванию были зверушки именно белого окраса.А на счет територии с клетками дело обстоит именно так от крыши до крыши не более 15 метров .конечно на клетки вода не льется но все равно сыро
|
| |
|
|
| cocon123 | Дата: Понеділок, 17.09.2012, 18:13 | Сообщение # 43 |
| Zhilka, А якщо по суті....
важко уловити ход мислі.....
Игорь
Сообщение отредактировал cocon123 - Понеділок, 17.09.2012, 18:14 |
| |
|
|
| alla65 | Дата: Неділя, 23.09.2012, 15:42 | Сообщение # 44 |
|
| Я займаюсь 6 років Єко-кролівництвом, падежа не було!Спец. клітки міні-ферми "Раббітакс-4", кролі-сильний імунітет "Єко-акселерат"-купляла з провірених кроліпітомників,корм "Мультігейн"з кокцидіостатіком та вітамінами-даю за віком кролів =4 найменування, ДИЗЕНФЕКЦІЯ КЛІТОК 1 раз в 1 місяць та так додатково...і проблем немає!Вакцина -чехська.Звертайтесь ! 0969116585 Алла
|
| |
|
|
| Влад_Луцьк | Дата: Неділя, 23.09.2012, 15:57 | Сообщение # 45 |
| alla65, не потрібно спамити в темах!
|
| |
|
|