Середа, 03.12.2025, 00:10
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Епідемія! - Сторінка 4 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Епідемія!
LorettaДата: Неділя, 23.09.2012, 16:52 | Сообщение # 46

Здрастуйте, шановні кролівники!
Маю лиш приватне домогосподарство,але кроликів доглядаю з відповідальністю.
Медична освіта теж допомогає.
Місяць назад провакцинувала всіх від міксоматозу песторіном,заспокоїлась,що кролі захищені.
Але тиждень назад почали гинути всі 3-х місячні кролята.По всій клініці-геморагічна хвороба.
Дорослі ще тримаються.
Розчарована-слів немає.... :

Ой...ой...

всіх перепрошую...Звісно,вакцинувала від геморагічної хвороби,помилилась з нервів...
З 25 з-х місячних "пішло "20, також залишились в живих всі старші,котрі вакциновані 2 рази.Перший раз - вітчизняною вакциною.

Знаючий народ,що підкажете: може імунітет буде кращий,коли всім поголовно робити ревакцинацію ?
Підстрахуватись?
І використати матеріал іншого виробника?

Сообщение отредактировал Loretta - Субота, 29.09.2012, 11:53

OlegSethДата: Неділя, 23.09.2012, 19:33 | Сообщение # 47
Статус: Offline
Loretta,
А чому вакцинували тільки від міксоматозу?

seyvalterДата: Неділя, 23.09.2012, 20:29 | Сообщение # 48
Quote (OlegSeth)
чому вакцинували тільки від міксоматозу?

Аналогічне запитання, чому не вакцинували від гемки? За тіж гроші треба було взяти комплексну вакцину - і не мали б проблем.
А втрати сприймайте як напрацювання досвіду, я як починав на томуж попікся, і нічого - відійшов, зате тепер чітко у 45 днів комплексна прививка і пропойка - і сплю спокійно.

Владимир-МангушДата: Неділя, 23.09.2012, 22:09 | Сообщение # 49
seyvalter,
Quote (seyvalter)
45 днів комплексна прививка і пропойка - і сплю спокійно

Вы слишком самоуверенны.
Это скоро пройдет.

okumentДата: Понеділок, 24.09.2012, 12:26 | Сообщение # 50
Quote (Владимир-Мангуш)
seyvalter, Quote (seyvalter)45 днів комплексна прививка і пропойка - і сплю спокійно Вы слишком самоуверенны. Это скоро пройдет.

smile up

Влад

aleks251Дата: Понеділок, 24.09.2012, 12:54 | Сообщение # 51
Quote (Loretta)
Місяць назад провакцинувала всіх від міксоматозу песторіном

Песторином вакционируют от геморалгички, миксорен от миксы, песторин-мормикс комплексная.

0675237353

Влад_ЛуцькДата: Понеділок, 24.09.2012, 18:29 | Сообщение # 52
Люди для цього є тебе Вакцинація wink

jijiДата: Понеділок, 24.09.2012, 19:03 | Сообщение # 53
Loretta, Поки не пізно вакцинуйте від геморологічки... І три дні після вакцинації переживайте...

seyvalterДата: Понеділок, 24.09.2012, 20:44 | Сообщение # 54
Quote (Владимир-Мангуш)
Вы слишком самоуверенны.
Это скоро пройдет.

Поясніть.

Владимир-МангушДата: Понеділок, 24.09.2012, 20:49 | Сообщение # 55
seyvalter, Потому что после комплексной вакцинации не всегда срабатывают обе.

seyvalterДата: Понеділок, 24.09.2012, 21:38 | Сообщение # 56
Ну якщо на те пішло - то простріли бувають і після моновакцин, не кажучи вже про факти коли саме вакцинація стає причиною загибелі стада (неякіна партія, перегріта і т.д.). Звичайно - ні одна вакцина не дасть кролю безсмертя - та мінімізують шанси на захворювання.
У мене покищо після двойки чеської прострілів не було ніразу - а кролів я тримаю від 50 і до 100. Для мене - це показник.

maksimusДата: Понеділок, 24.09.2012, 22:21 | Сообщение # 57
Quote (seyvalter)
простріли бувають і після моновакцин, не кажучи вже про факти коли саме вакцинація стає причиною загибелі стада (неякіна партія, перегріта і т.д.
А ни кто и не говорил что после моновакцынации можно спать спокойно-риск всегда есть и всегда нужно старатся его минимизировать.
Quote (seyvalter)
У мене покищо після двойки чеської прострілів не було ніразу - а кролів я тримаю від 50 і до 100. Для мене - це показник.
Ни такое уж большое поголовье что бы быть показателем,тут больший фактор играет время.Какой промежуток времени вы ей пользуетесь?Я например уверен на все 100 что моно эфективнее.

Макс 0977958542

seyvalterДата: Понеділок, 24.09.2012, 22:38 | Сообщение # 58
Quote (maksimus)
Я например уверен на все 100 что моно эфективнее.

Теоретично ТАК, практично - дивлячись ЯКА, я особисто перейшов на комплексну чешку після того як у друга після покровської моновакцини ніодного кроля не осталося - чи вакцина спровоцировала хворобу - чи просто не допомогла при хворобі - сказати важко. Та мова власне не про те що краще - моно чи двойка - а про те що прививати потрібно від ДВОХ хвороб а не лише від міксоматозу - тоді і проблем не буде (у скептиків - майже не буде).

maksimusДата: Понеділок, 24.09.2012, 22:48 | Сообщение # 59
Quote (seyvalter)
у друга після покровської моновакцини ніодного кроля не осталося - чи вакцина спровоцировала хворобу - чи просто не допомогла при хворобі - сказати важко.
Плохих вакцын нет,есть плохая транспортировка и плохое хранение.

Макс 0977958542

seyvalterДата: Понеділок, 24.09.2012, 23:01 | Сообщение # 60
Якщо не помиляюсь - на цьому форумі у чоловіка вимерла ціла ферма через браковану партію покрова. Вакцина це товар - при випуску ЛЮБОГО товару - є процент браку, сакме елементарне - маленькі неполадки на закупорочній лінії - і неплотно закрита вакцина пішла в продаж. Поки схаменулись - хтось її вже купив. Ви вважаєте що таке неможливо? у всьому винуваті виключно покупці що неправильно зберігають - а виробник завжди святий і безгрішний? Так - поганих вакцин не буває - просто бувають вакцини з більшим і меншим процентом браку, більшою і меншою результативністю. Що буває після Покрова - я вже бачив, чешка поки що у мене не стріляла ні разу - і що ж я виберу на наступний раз? Звичайно "гіршу" якісну двойку ніж "хорошу" моновакцину після якої прививати небуде що. Та повторюсь - тема власне не проце.

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025