Експеримент "Камікадзе 2"
|
|
УниКрол | Дата: Вівторок, 14.11.2017, 18:25 | Сообщение # 91 |
Статус: Offline
| Цитата --vovchik-- (  ) Рано чи пізно,коли мало яка кролеферма (присадибна чи промислова) залишиться здоровою, тоді і "визнають" присутність нового вірусу, але може бути пізно Сумніваюся...до прикладу, хто що знає, про масовий падіж на фермах весною?
|
|
|
|
--vovchik-- | Дата: Вівторок, 14.11.2017, 18:38 | Сообщение # 92 |
| УниКрол, як кажуть "чув дзвін, та не знаю де він"). Це я про себе. Не чув. Можливо, що кролеферм в Украіні небагато .
|
|
|
|
Юра-Губ | Дата: Вівторок, 14.11.2017, 18:38 | Сообщение # 93 |
| На скільки я знаю геика з середини Вересня гуляє по Львівській обл.
|
|
|
|
УниКрол | Дата: Вівторок, 14.11.2017, 20:03 | Сообщение # 94 |
| --vovchik--, Юра-Губ, Я не про це. Я про приховування інформації, а точніше повний ігнор відповідними службами. Не буду називати конкретних ферм (раз не розповсюджуються на цю тему, значить їм теж так легше жити), але скажу про що знаю і зроблю свої висновки, а ви собі самі думайте. Як ви думаєте, чому цього літа гурт кролика був 110-115 і руку цілували? А зараз, в сезон, 90-95 ? Хто не перший рік м'ясом займається, розуміє, що щось тут не так, шиворіт на виворіт якось  Причина проста - масовий падіж на великих фермах. З того що я знаю, втрати були 30-50%. Що це, як не епідемія? І не важливо, яка там гемка, перша/друга чи третя. Важливо, що епідеміологічна ситуація в Україні катастрофічна! І не тільки ціого року. З року в рік гемка косить мільйони кроля, коли менше, коли більше, але косить і косить кожного року. Любому досвідченому кролівнику знайоме відчуття - осінь підходить, блін, знов гемка завітає, цікаво того року пронесе, чи половина кроля впаде? Як я писав раніше, якщо би проводилася детальна статистика по спалахах ВГБК по Україні, по всіх малих і великих господарствах без винятку, то картина була б сташна!!! Чому ніхто нічого не робить? Та тому що нікому не вигідно! Ветслужба - шарашкіна кантора, працівники якої привикли протирати штани нічого не роблячи і косячи капусту на справках, відірвати зад можуть хіба "базарники", щоб пройтися і мзду зняти!!! Ім такий менінгіт не потрібен... Виробники і торгові представники вакцини - ім сто років така статистика непотрібна! Признавши критичну епідеміологічну ситуацію в країні, вони автоматично повинні визнати недієвість своєї вакцини або як мінімум логістики. Як наслідок визнати свою провину, визнавши, відшкодувати втрати. Достатньо одного преценденту і їх завалять позовами Ну і нарешті, великі ферми. Якщо не брати до уваги перспективу позбавитися цієї зарази у всеукраїнському масштабі, після повного карантину, утилізації хворого поголів'я і тотальної дезинфекції по всій країні...вони добре розуміють, що при теперішніх реаліях це нереально . А значить, краще промовчати, вибити що ще вдається і жити далі, бо якщо одне конкретне господарство заявить про спалах епідемії, відповідно на це одне конкретне господарство нагряне санепід і ветдармоїди, впровадять повний карантин, заборонять реалізацію м'яса і змусять утилізувати все поголів'я як потенційно-інфіковане. В результаті колосальні збитки у одного конкретного господарства, галочка для сан-вет-дармоїдів і...ніяких фактичних змін у загальній епідеміологічній ситуації по країні. Ось такі невтішні думки в слух, малята...
Сообщение отредактировал УниКрол - Вівторок, 14.11.2017, 20:04 |
|
|
|
charodei | Дата: Вівторок, 14.11.2017, 20:14 | Сообщение # 95 |
| УниКрол, жаль що правда
|
|
|
|
--vovchik-- | Дата: Вівторок, 14.11.2017, 20:18 | Сообщение # 96 |
| УниКрол, да уш, розклали по полочках . Так воно і є.
|
|
|
|
art2 | Дата: Вівторок, 14.11.2017, 22:54 | Сообщение # 97 |
| Получили 2 кролей от charodei.Участвуем в эксперименте
Сообщение отредактировал art2 - Середа, 15.11.2017, 11:12 |
|
|
|
charodei | Дата: Вівторок, 14.11.2017, 22:57 | Сообщение # 98 |
| Время пошло
|
|
|
|
Igor_Luboml | Дата: Вівторок, 14.11.2017, 22:57 | Сообщение # 99 |
| в мене за 2 дні пішло 4 шт віком 40 днів, через 5 днів пішла кролиха яка мала кроленят в віці 12 днів. Запитання чи можна зараз провести вакцинацію решта кролів,лактуючих самок(на якому терміні) і якщо можна скиньте ссилку де про викормлювання кроленят козячим молоком з шприца в віці від 12 днів
|
|
|
|
victor | Дата: Вівторок, 14.11.2017, 23:08 | Сообщение # 100 |
| Igor_Luboml, Друже як то гемка, то нічого не годуй не мучся сам і не муч кроленят. Їх не врятувати.... Не вдалося нікому ...Пробач але це гірка провда.
|
|
|
|
Igor_Luboml | Дата: Вівторок, 14.11.2017, 23:24 | Сообщение # 101 |
| а на рахунок профілактичної вакціації від гемки з рештою поголівя що робити проводити чи ні
|
|
|
|
Miroslava | Дата: Вівторок, 14.11.2017, 23:27 | Сообщение # 102 |
| Igor_Luboml, Як що э велике бажання спробувати годувати малят то краще дитячою сумішшю . Вигодовувала малих такого віку , суміш брала "нутрілон безлактозний " розводила молочко в подвійній дозі
|
|
|
|
charodei | Дата: Вівторок, 14.11.2017, 23:28 | Сообщение # 103 |
| Igor_Luboml, мабуть однозначної відповіді Ви не отримаєте.
|
|
|
|
victor | Дата: Вівторок, 14.11.2017, 23:35 | Сообщение # 104 |
| Igor_Luboml, Кинь жереб.
|
|
|
|
vitalivarbanski | Дата: Вівторок, 14.11.2017, 23:37 | Сообщение # 105 |