Субота, 21.06.2025, 21:41
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Експеримент "Камікадзе 2" - Сторінка 6 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Експеримент "Камікадзе 2"
УниКролДата: Вівторок, 14.11.2017, 12:46 | Сообщение # 76
Статус: Offline
Цитата d_egor ()
Для повноти картини ще потрібно знайти благополучне господарство, в якому кролі вакцинувались виключно продукцією БТЛ і відправити по кролю до --vovchik-- і SLAVA.

Було б дуууже не зле biggrin і повна картина
Цитата victor ()
в кінці тунеля

biggrin
Тут мала би з'явитися Анна, як головна діюча особа від БТЛ і запроаонувати кролів від своїх підопічних smile

SLAVAДата: Вівторок, 14.11.2017, 12:47 | Сообщение # 77
Цитата victor ()
Хочте вірте хочте ні, я найбільший вболівальник за Васильових кролів. Може хоч якась надія в кінці тунеля.
Я теж.Хоч буде завдяки кому відновити поголів'я.

--vovchik--Дата: Вівторок, 14.11.2017, 13:05 | Сообщение # 78
Кролик від Кості загинув вчора на 4 день перебування в мене. Він був невакцинований. Сидів в продезинфікованому вогнем приміщенні. Інших кролів поблизу не було. Моі кролі вже тиждень як не дохнуть (не вічно ж ім дохнути , хто лишився - той лишився, а хто здох - той здох). Питання до Руслана, чому здох кріль від Кості з явними ознаками вгхк ( навіть коли був непривитий) якщо з його слів в мене "гемка пройшла"? Несостиковка виходить.
А Василю оплатити кролі і я погоджувався і погоджуюсь.. Тут питання в тому чи витримає вакцина вірус чи ні. Я колов чешкою одновалентною - в мене пішло ±150 кролів протягом майже 2 тижнів, Костя не вакцинує - його кріль пішов на 4 день після " зустрічі" з вірусом, Василь вакцинує чешкою комплексною - тут питання, чи витримає його вакцина вірус.

Сообщение отредактировал --vovchik-- - Вівторок, 14.11.2017, 13:14

Руслан74Дата: Вівторок, 14.11.2017, 13:15 | Сообщение # 79
Народ в кого є кролі провакциновані БТЛ щоб для чистоти експеременту відправити SLAVA, побачити дію вакцин.

Добавлено (14.11.2017, 12:13)
---------------------------------------------

Цитата --vovchik-- ()
Питання до Руслана, чому здох кріль від Кості з явними ознаками вгхк ( навіть коли був непривитий) якщо з його слів в мене "гемка пройшла"? Несостиковка виходить...

У Василя кролі провакциновані, а втім раз ваші перестали падати значить вже набули імунітету то може неподіяти на Васильових кролів ну це лише моя думка а там хто зна.

Добавлено (14.11.2017, 12:15)
І до вас вже відправляли,я думаю що треба в якесь друге господарство і може здадуть на аналіз в БТЛ загиблих кролів, ЯКЩО ЗАГИНУТЬ це теж?

--vovchik--Дата: Вівторок, 14.11.2017, 13:20 | Сообщение # 80
Руслан74, а я Вам скажу так - вірус з мого господарства нікуди не дівся, він ще довго в мене буде і це підтверджує загибель кроля від Кості. Якби вірусу не було, то той кролик жив би і жив... А моі виживші кролі зрозуміло, що набули імунітет після зустрічі з "диким" вірусом
А говорити про те, що мені відправляли, а комусь ні недоречно (бо проводити розтин загиблого кроля і копатись в його " бебихах" і ще це все фоткати для звітності , знаєте, занняття не з приємних. Але я це роблю і робитиму, бо за місяць хочу придбати кроля по породі і для мене важливо витримає вакцинований кріль у мене чи ні)
А приклад для Вінничини є Ви і Віктор. Ви, якщо я не помиляюсь завели нове поголів'я через 2 тижні, а у Віктора таких експериментів декілька

Сообщение отредактировал --vovchik-- - Вівторок, 14.11.2017, 13:37

Руслан74Дата: Вівторок, 14.11.2017, 13:24 | Сообщение # 81
--vovchik--, Я непроти щоб Василь відправив до Вас, але я думаю що треба дати зрозуміти і людям з Вінницької обл що в них не так робиться, тим паче, що з них і почалося обговорення про ВГБК.

Сообщение отредактировал Руслан74 - Вівторок, 14.11.2017, 13:25

--vovchik--Дата: Вівторок, 14.11.2017, 14:31 | Сообщение # 82
Руслан74, та і для Василя не лишнє переконатись, чи діє його вакцина в "бойових " умовах. І тут навпаки треба кроля не чимдалі з дому відправляти , а чим ближче, бо будь-який переізд це стрес, а довготривалий тимбільше. Якщо є хтось , хто знаходиться ближче до Василя ніж я і там теж є епідемія - не питання - туди навіть краще відправити, Бо епідемія швидше прийде від мене до Львова, а ніж з Центральних областей. От і цікаво виявити, чи витримає вакцина той вірус, який "панує" в сусідній області....

OlyaДата: Вівторок, 14.11.2017, 15:20 | Сообщение # 83
Для чистоти експерименту краще відправити свіжих кролів у господарство де зараз бунтує гемка, а не де вже пройшла, а то може й справді "виграють"вакциновані!

SLAVAДата: Вівторок, 14.11.2017, 15:24 | Сообщение # 84
У мене саме ті умови. Кожен день по 2-3 дорослих, і по 5-10 малих.

--vovchik--Дата: Вівторок, 14.11.2017, 16:04 | Сообщение # 85
Olya, Вам те саме питання - чому вчора загинув кріль від Кості, в мене ж "гемка пройшла"?))))))

Добавлено (14.11.2017, 15:04)
SLAVA, на експертизу напевне вже матеріал відправили , коли "саме ті умови"? Сьогодні якраз вівторок - день приймання матеріалів для дослілження

Сообщение отредактировал --vovchik-- - Вівторок, 14.11.2017, 16:08

SLAVAДата: Вівторок, 14.11.2017, 16:13 | Сообщение # 86
--vovchik--, не мав змоги відправити. Відправлю у слідуючий понеділок.

victorДата: Вівторок, 14.11.2017, 16:45 | Сообщение # 87
--vovchik--, Думаю зовсім скоро у тебе буде два підходящих екземпляри. Просто повірте на слово, я це сказав без самої меншої еронії, а з великим болем від втрат.

--vovchik--Дата: Вівторок, 14.11.2017, 16:58 | Сообщение # 88
victor, було б краще, щоб вже ті "екземпляри" закінчились... Тут малі підростають, то аж страшно стає...

victorДата: Вівторок, 14.11.2017, 17:04 | Сообщение # 89
Один розумний чоловік сказав, який інший вірус, вам його ніколи не об"являть навіть як знайдуть, бо це потягне карантин з можливим припиненням торгівлі мясом і т.п. Хто що думає по цьому питанню.

Добавлено (14.11.2017, 16:04)
--vovchik--, У мене більше 120 вже підходять до віку вакцинації, я вже мішечки підготував.....

--vovchik--Дата: Вівторок, 14.11.2017, 17:26 | Сообщение # 90
victor, якщо новий вірус є, то він нагадуватиме про себе періодично , тому приховуючи його відтягують неминуче. Рано чи пізно,коли мало яка кролеферма (присадибна чи промислова) залишиться здоровою, тоді і "визнають" присутність нового вірусу, але може бути пізно

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025