|
Правила форума
| |
nova | Дата: Понеділок, 23.01.2017, 10:43 | Сообщение # 181 |
Статус: Offline
| А я взагалі не розумію чого Ви хлопці так переймаєтесь тим ,що молоді хочуть на дошку кроликів виставляти...хай виставляють собі...хоч поржем !(*по крайній мірі в 99% ці кролики саме для цього )От я зла!!
|
|
|
|
charodei | Дата: Понеділок, 23.01.2017, 12:56 | Сообщение # 182 |
| Цитата nova ( ) От я зла! Да поржать всегда успеем, пусть только пишут, выставляют и т.д. Но иногда же ведь бывают и свежие идеи. Новичкам дорогу!
|
|
|
|
Нельсон | Дата: Понеділок, 23.01.2017, 13:25 | Сообщение # 183 |
| nova, charodei, категорически не согласен с вами!!! Подойдите к этому вопросу с другой стороны. Кролики продаются на многих форумах и сайтах. Но человек, который хочет купить достойный материал для своего хозяйства - выбирает сайт кролиководов Украины, в надежде на то, что там кролики племенные, правильного стандарта, или просто с хорошими показателями. Он заходит к нам на сайт, находит объявление Ивана Джексона, который два дня как зарегистрировался, выставил чужое фото, и продает кролика по цене опытного заводчика. Он покупает кролика, а потом приходят жалобы в "черном списке", мол мало того, что калифорниец был весом в 3 кг в 6 месяцев, но еще от него родились бургунцы, серебряки и фландеры. Бергите репутацию сайта, это дорогого стоит. А то что получается: чтобы писать сообщения проверяют адрес и т.д., и дают статус "Проверенные", а чтобы подать объявление - никакой проверки. А потом Таня Ушко или Натали Конева интересуются: почему у новичка в объявлении фото их кроликов?!Добавлено (23.01.2017, 12:25) --------------------------------------------- А просто "поржать" - есть сайт Михаила Задорного или Евгения Петросяна. В добрый путь!
|
|
|
|
uzik | Дата: Понеділок, 23.01.2017, 13:31 | Сообщение # 184 |
| Нельсон, 100%Согласен ,и не только кролики,а все остальное.Або сено ,не дробит, или гранула ,не крепкая. .
|
|
|
|
Юра-Губ | Дата: Понеділок, 23.01.2017, 14:22 | Сообщение # 185 |
| Менетоже цікавить робото Великого мод...,щодо тем даного форума... zzz333, 380680500346ДЯКУЮ. куплений на закарпатті. 380680500346 Дата: Воскресенье, 15.01.2017, 20:04 | Сообщение # 7960
Группа: Проверенные Сообщений: 42 Репутация: 0 ± Замечания: 0% Статус: Offline На Закарпатті в кого. І по яких кролях? Дата: Понедельник, 16.01.2017, 07:50 | Сообщение # 7963
Группа: Проверенные Сообщений: 27 Репутация: 2 ± Замечания: 0% Статус: Offline 380680500346, купив через друзів .його мати від Юри Туряниці УЖГОРОДА А я нарушив .... Юра-Губ Дата: Воскресенье, 15.01.2017, 11:42 | Сообщение # 4897 Группа: Проверенные Сообщений: 210 Репутация: 27 Замечания: 0% Статус: Online Андрій_Бучач, Бачу найшов самця? та Юра-Губ () Андрій_Бучач, Бачу найшов самця? Хмара_Саша Дата: Воскресенье, 15.01.2017, 12:18 | Сообщение # 4898
Группа: Модераторы Сообщений: 4313 Репутация: 554 ± Замечания: 0% Статус: Online Цитата Юра-Губ () Андрій_Бучач, Бачу найшов самця?
ці питаня запитують в лічкі! Дата: Среда, 18.01.2017, 12:49 | Сообщение # 4902 Группа: Проверенные Сообщений: 210 Репутация: 27 Замечания: 0% Статус: Online Цитата Хмара_Саша () ці питаня запитують в лічкі!!
Чому???Перед почищенням даним модер... теми, так і відповіді не дістав... Банальне видалення повідомлень Називається що хочу тей роблю яж мОД...
|
|
|
|
charodei | Дата: Понеділок, 23.01.2017, 14:28 | Сообщение # 186 |
| Ну Нельсон, Вам бы права модера, Вы бы тут порядок навели. Да так, что сдесь уже общались бы только модер с модером.
|
|
|
|
USK | Дата: Понеділок, 23.01.2017, 17:19 | Сообщение # 187 |
| Одне недороблене - http://krol.org.ua/index/8-53813, прийшло на форум, спамить і хамить в лічку, створює фейкові акаунти, через які знову хамить, занижує репутацію. Напевно думає, що хтось на неї увагу звертає ))) Впевнений, що не тільки мені воно гадить.
Також, прошу Олесандра (Хмара_Саша), в таких випадках, хоч трохи розбиратись в проблемі, перед тим як банити. (до речі, бан видав за матюки, але матюків не було використано!) Дуже гарно получається, скарги що були написані в темі (не тільки від мене) - стер а хамла і провокатора - не банить, і воно користуючись цим - далі продовжує гадити...
Олександр - у Вас є до мене якась особиста "неприязнь"? )))
До речі, - на ту "репутацію" взагалі хоч хтось дивиться, чи воно - так "для балди"?
Дякую за адекватне реагування!
|
|
|
|
chehoviy | Дата: Понеділок, 23.01.2017, 17:24 | Сообщение # 188 |
| USK, фейкові акаунти заблоковані, людина попереджена. Слідуюча провина стане останньою.
|
|
|
|
chehoviy | Дата: Понеділок, 23.01.2017, 17:32 | Сообщение # 189 |
| Юра-Губ, Юрій, розумієте, то такі повідомлення, які стосуються тільки 2-х користувачів, Ви просто ведете бесіду вдвох між собою, повідомлення форуму не стосуються, модераторам пізніше їх потрібно видаляти, бо Ви їх після того як щось вияснили не видаляєте, а форумчанам вони не цікаві..... Ну і не забуваємо правила форуму: Забороняється: [!!] Публичное обсуждение действий модераторов и администраторов.
|
|
|
|
УниКрол | Дата: Понеділок, 23.01.2017, 18:07 | Сообщение # 190 |
| Цитата chehoviy ( ) фейкові акаунти заблоковані, людина попереджена. Слідуюча провина стане останньою. Знайомі слова... Таке хамло, треба як мінімум банити, як максимум гнати в три шиї. А ви вважаєте, що виведений з рівноваги Костя заслужив 20% за ХХХ, і хамло, за хамуватий спам як мінімум двом (тепер вже знаю ) користувачам і за створення чотирьох фейкових аків теж заслуговує всього 20% попередження???!!!
Нагадаю правила: [X]Повторная регистрация (регистрация двух и более аккаунтов), и захват ников (регистрация аккаунтов с определенными никами с целью препятствования использования их другими). Обнаруженные аккаунты навсегда блокируются.
[X] - Критическое нарушение. Влечет собой немедленный бан аккаунта.
Вважаю, що модератори повинні видалити його мінуси в наших репутаціях (воно звичайно, як муха для слона, але апсолютно безпідставно). Він обов'язково має бути забанений на якийсь час, хай подумає над своєю поведінкою. Ну і звичайно, мав би вибачитися публічно за своє безпідставне хамство!
|
|
|
|
Юра-Губ | Дата: Понеділок, 23.01.2017, 18:32 | Сообщение # 191 |
| chehoviy, Я скопірував переписку в темі бельгійця де тупо, мова про куп. продаж, на скільки я іви Богдан знаєте заборонено, одним із правил, чи ні? І я навів, приклад щодо мого запитання щодо самця даної породи, то мені Великий мод.. пальчиком махає, а коли купля продаж обсуждається в темі доречі скоріше мого повідомлення можна прослідкувати по даті і ніхто навідь ні ні, складається враження що Великий мод... тільки мої повідомлення відсліковує chehoviy, Якось поділіть свої обовязки бо ти по цілому форому пашеш, а дехто втіхаря ..... Цитата chehoviy ( ) [!!] Публичное обсуждение действий модераторов и администраторов. А де ще потрібно це говорити, по телефону ніхто нічого не робив не удаляв, і один на одного може той мой той і так дальше...Цитата USK ( ) Також, прошу Олесандра (Хмара_Саша), в таких випадках, хоч трохи розбиратись в проблемі, перед тим як банити. (до речі, бан видав за матюки, але матюків не було використано!) Костя які розборки " в яку сторону вітер подув там і він"
|
|
|
|
Хмара_Саша | Дата: Понеділок, 23.01.2017, 18:46 | Сообщение # 192 |
| USK, Скільки раз Ви реєструвалися на даному сайті??Хотя можна було за це забанити навічно!!Мат бачив не тільки я,а й адмін!!
|
|
|
|
Хмара_Саша | Дата: Понеділок, 23.01.2017, 18:49 | Сообщение # 193 |
| Юра-Губ, Щось не подобається,можеш звернутися до адміна!!А не скіглити як баба,це все гра на публіку!!
|
|
|
|
УниКрол | Дата: Понеділок, 23.01.2017, 19:02 | Сообщение # 194 |
| Хмара_Саша, А я і мої повідомлення не достойні уваги?
|
|
|
|
Юра-Губ | Дата: Понеділок, 23.01.2017, 19:19 | Сообщение # 195 |
| Цитата Хмара_Саша ( ) А не скіглити як баба,це все гра на публіку!! Хоть на публіку, но не втіхаря як ти.. Добавлено (23.01.2017, 18:19) --------------------------------------------- І я баба, сам ляпнув і бігом вийшов
|
|
|
|
|
|