|
нормы расхода кормов на кролика
|
|
| sakson | Дата: Неділя, 26.02.2017, 23:47 | Сообщение # 166 |
|
Статус: Offline
| sarmat, Від морозу це точно бо як сиділи так і замерзли сидя під стінкою сквозняк із снігом в клітку замітав.Від гемки вакциновані точно не вона а сквозняк з снігом та морозом(обмерзли)+одне осліпло це все сталося одного дня потім вітер втих і стало все нормально. Добавлено (26.02.2017, 22:47) --------------------------------------------- Якщо кроленятам 1,5міс і кормити зерном (з низьким вмістом ОЕ,протеїном)при температурі -20 і високій вологості то побачите які прирости ,якщо вони взагалі будуть Ось вам такі казочки на добраніч!
|
| |
|
|
| VovaN | Дата: Понеділок, 27.02.2017, 00:05 | Сообщение # 167 |
| sakson, Цитата sakson (  ) Якщо кроленятам 1,5міс і кормити зерном (з низьким вмістом ОЕ,протеїном)при температурі -20 і високій вологості то побачите які прирости ,якщо вони взагалі будуть на сьогодні 3-х місячні від 2.2 до 2.6 кг (правда вміст ОЕ та протеїну не знаю, аналіз не робив). Восени було краще, але як для такої зими то теж не дуже погано
|
| |
|
|
| sarmat | Дата: Понеділок, 27.02.2017, 00:11 | Сообщение # 168 |
| sakson, разговор был не о приростах, а о том что от кормления зерном кролики дохнут, а это мягко говоря не правда.... даже на этом форуме ПК кормят едва половина кролиководов.... а по селам, где живет основная масса кролиководов, зерном кормят %90, а то и вообще без зерна....как набирают вес - это уже другой вопрос, но то что живут и даже размножаются- факт.
Хотя если скомбинировать вида четыре зерновых + бобовые+ макуха, минералы- приросты тоде не плохие. :)
|
| |
|
|
| Нельсон | Дата: Понеділок, 27.02.2017, 00:21 | Сообщение # 169 |
| Цитата sakson (  ) замерзли сидя під стінкою сквозняк із снігом в клітку замітав. Не могу понять, как вообще можно было такое допустить?! Я бы за полчаса все клетки оббил бы целлофаном, или еще чем-то. Да и как должны клетки быть расположены и защищены от ветра, чтобы такое могло случится?!
|
| |
|
|
| Vladislaff | Дата: Понеділок, 27.02.2017, 07:03 | Сообщение # 170 |
| Шанловні якщо і далі будем обговорювати в цій темі дане питання, пішли краще або в курілку, або в іншу тему, бо модератори побачать, буде нам ...
Сообщение отредактировал Vladislaff - Понеділок, 27.02.2017, 07:04 |
| |
|
|
| sakson | Дата: Понеділок, 27.02.2017, 08:39 | Сообщение # 171 |
|
| Нельсон, Ось це я провтикав ,думав що буде просто мороз без влажного вітру , да і в такому віці ж ладно до 1міс.Просто я написав щоб люди не повторювали моїх помилок і на зиму обовязково утеплювали клітки,затуляли дирки та інш.
|
| |
|
|