Вівторок, 03.12.2024, 03:36
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Кролівництво як бізнес! - Сторінка 21 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Кролівництво як бізнес!
Владимир-МангушДата: Понеділок, 28.11.2011, 20:14 | Сообщение # 301
Статус: Offline
Sera1993, Ток вот случаются инциденты как у Олега. Абсолютно от вас не зависящие. И начто вы будете жить.

olegzbДата: Понеділок, 28.11.2011, 21:45 | Сообщение # 302
Quote (vovikKVV)
Sera1993, Ток вот случаются инциденты как у Олега. Абсолютно от вас не зависящие. И начто вы будете жить.

Вова

Типун тебе на язык biggrin biggrin biggrin
Андрей, що ти зразу кидаєшся в якісь далекі крайності, реєстрація -каналізація, забійний-ветеринарний. cry biggrin
Заведи 20 кролемакток, а краще вирости їх сам, так дешевше буде, якщо маєш гроші, купи якісне поголівья.Самок на одній фермі, самців на другій, або підбери тут на форумі. Попрацюй на "чорно", без всякої реєстрації і іншої фігні, бо ще не почавши, розчаруєшся в нашій бюрократії(перечисляти не буду) і обовязково наладь за цей період реалізацію, краще оптову. А вони(оптовики) самі собі документи зроблять.
Спустись на землю, не літай в під хмарами, як багато тут літають. А далі буде видно, піде в тебе бізнес чи ні.
Хочу розчарувати тебе як і багатьох. По світовій статистиці, з 10 починаючих бізнесів, пролітають 6-7, тобто банкрутують. І потім опускаються руки, і т.п.
Бізнес то авантюра, карти, якщо можна так порівняти. Або пан, або пропав. Та й при нашій бюрократії, точно пропав.
Ось така моя порада для всіх молодих і починаючих, які думають, що бізнесменам, мішки грошей на голову падають. Бувають часи, що і машину нема за що заправити, як і пива попити. sad

Добавлено (28.11.2011, 19:45)
---------------------------------------------

Quote (Андрей)
Можна в приват. повід. якщо це секретна інфа.)))))

lol lol lol hands
Ну ти даєш. Забійний цех, мене в гаражі, або на вулиці. Зігнута V-образна арматура, і перивязана до гіляки оріха. таке саме в гаражі, на випадок дощу. Під нею велике відро, літрів на 60, і здоровенний мусорний мішок на 120 літрів. Ось і весь забійний цех. biggrin Звісно, можеш плиткою керамічною обкласти окреме приміщення, бажано італійською, але кріль, дорожчий від того не стане. biggrin
Повірте моєму досвіду, а він в мене, біля 20 років в бізнесі, на себе, 4 кредитування, в різні часи, чуть підпорчена кредитна репутація в одному із банків(в період початку кризи, важко було виплатити валютний кредит, коли долар гахнув з 5 на 10), не легка це справа. В знайомих нерухомість , при збанкрутуванні забрали.
Основне, що стосується бізнесу, любого, не тільки кролячого, це реалізація. Якщо вона буде відпрацьована, тоді може, кажу, може, щось получиться. Я нікому не хочу створювати ілюзій. Вклали енну суму грошей, а тут бац-ВГБК cry wacko . Так і до самогубства можна дійти. biggrin Шуткую.
Так що читайте мій пост, написаний вище, і думайте самі.

Алик 067 4831281, 0936838655 http://кормушки.com.ua

УшкоТатьянаДата: Понеділок, 28.11.2011, 21:56 | Сообщение # 303
Хочу поделиться своим мнением- я- живу и занимаюсь только исключительно кроликами. Риск есть в любом большом бизнесе (собственном). Люди гораздо более високого полета рискуют за миг обанкротиться!
Кролиководство- бизнес с хорошим доходом. Себестоимость содержания 1 кролика- максимум 30 гривен в месяц- а цени на племенной молодняк- знаете, вот и считайте! НО, только при условии качественного маточного стада!

( Простите, у меня сейчас только укр.клавиатура, нет 1-й нужной буквИ)!

Добавлено (28.11.2011, 19:56)
Все написанное мною више- касается только племенного кролиководства! Про мясное направление- не берусь судить!

Сайт и видео о моём хозяйстве http://www.krolik-usko.com.ua

olegzbДата: Понеділок, 28.11.2011, 22:05 | Сообщение # 304
Танечка, Якщо не враховувати свій труд, то кролячий бізнес, якщо не дотягує до 100% рентабельності, то 60-70% точно. Це з врахуванням падєжа, і всяких форсмажорних випадків. З найманими працівниками, якщо велике поголівья , буде трохи менше, але .......

HYPLUSДата: Понеділок, 28.11.2011, 23:43 | Сообщение # 305

Олеже, підтримую повністю. Щоду початку бізнесу в нашій державі- прийміть і мою пораду, не поспішайте світитися, працюйте без документів, бо то головняк непід"йомний.Фермери знайомі свиней мають по 300голів, нічого не світять, люди наймані ходять туди двічі на день- рано вранці та навечір, перевірки тільки замки цілують...У мене бетон- ситуація така сама вже рік- жодній падлюці жодного податку і хабаря, правда скоротив людей з 6 до 2х, але техніку підтягнув, сам бува працюю руками(в основному творча робота), але почуваюся людиною, а не рабом чиновників.Ще пораджу таку штуку - диверсифікація ризиків зветься, тобто видів діяльності повинно бути більше ніж один, про всяк випадок. В мене 2,5 поки що. help Зашиваюсь трохи, але з грошима краще, ризиків меньше.

Сообщение отредактировал HYPLUS - Понеділок, 28.11.2011, 23:43

anniuta2008Дата: Понеділок, 28.11.2011, 23:55 | Сообщение # 306

выгодно покупать породистых кроликов заграницей,у знатоков здесь получить от них пару окролов и продавать их на племя,можно самому не выращивать, а скупать ценных кроликов и перепродавать.Вообще кролики это настоящая мафия и вам могут и здесь горло перегрызть.

АндрейДата: Вівторок, 29.11.2011, 00:13 | Сообщение # 307
Дякую за конструктивні відповіді. Займаюсь кроликами на рівні хобі близько року. На даний час в наявності 53 кролиці (ті які хоч раз давали приплод). Ще є каліфи, НЗБ, та НЗК. Є приміщення з необхідними комунікаціями та людина на зарплаті (точніше доплаті). Прибутків за цей рік 0 в силу деяких обставин (але на м"ясо попит є). От і розмірковую чи варто вливати в це більш значні кошти та основну частину часу (я про наступний етап після "Зігнута V-образна арматура, і перивязана до гіляки оріха." - але це теж нормально, в мене зараз приблизно теж саме тільки на 4 тушки). З плюсів - майже повністю розібрались з ветеринарією, з мінусів - не повністю розібрались з ветеринарією))))).

РомаДата: Вівторок, 29.11.2011, 00:15 | Сообщение # 308
Бізнес і любов до кролівництва це дві різні сторони,я люблю працювати з кроликом, а гроші для мене на другому плані.Якщо ж все поміняти місцями то тоді гроші важливіші ніж любима справа тай для гроше треба бути або дуже наглим або мати дуже велике поголівя.

Сообщение отредактировал Рома - Вівторок, 29.11.2011, 00:16

АндрейДата: Вівторок, 29.11.2011, 00:28 | Сообщение # 309
Рома, я тебе розумію, мені теж кролики приємніші за деяких тварин, рослин.... але тема в нас "кролівництво як бізнес".

Sera1993Дата: Вівторок, 29.11.2011, 00:47 | Сообщение # 310

Дякую за інформацію . Надалі буду притримуватись цих порад . smile smile

ВолодимирКСДата: Вівторок, 29.11.2011, 00:52 | Сообщение # 311
Quote (Андрей)
З плюсів - майже повністю розібрались з ветеринарією, з мінусів - не повністю розібрались з ветеринарією))))).

З ветеренарією, повністю ні одна ферме не розібралась, навіть ті, що постійно колять антибіотики, стимулятори, вітаміни і т.д.

Сріблястий

zayats_sДата: Вівторок, 29.11.2011, 01:01 | Сообщение # 312
На мой взгляд кролик самый рентабельный для разведения на мясо.Но есть большое "НО".В хозяйстве должно быть не менее 100 раб. самок,самки должны хорошо приводить а также выкармливать молодняк,кролики обладать хорошей энергией роста,болезни сведены к минимуму и самое главное сбыт.Есть конечно много еще нюансов.

MabifДата: Вівторок, 29.11.2011, 01:02 | Сообщение # 313
Quote (Андрей)
Займаюсь кроликами на рівні хобі близько року. На даний час в наявності 53 кролиці

Ну раз такий об"єм то за рік Ви самі моли б оприділитись, і прорахувати коли стаб. в міс. буде 5 тик. у.е
По ходу АПК зараз руле ще рік два і на кролятині особливо не заробиш...починається велика конкуренція
Збільшення пропозицій на кролятину= зменшення її ціни..

Андрій

olegzbДата: Вівторок, 29.11.2011, 01:04 | Сообщение # 314
50 кролематок, це вже не аби що. Ще 4-5 робочих самців і вперед. НЗБ і НЗК, то не для промисловості. Так, для розваги. Напівущільнені окроли, і за кожних 1.5 місяця, ти маєш біля 300 голів, це вже включає максимальний відхід 10% падєжа, прохолосту і т. п. Хоча, нормальний відхід в кролівництві рахується на рівні 5-6 відсотків.
Поки підростають до до забою перші, родяться другі. Ось по такому принципі працює конвеер. Але наперід потрібно думати, де діти біля 200 тушок в місяць, бо сам ти їх не осилиш з"їсти. biggrin biggrin biggrin

Добавлено (28.11.2011, 23:04)

Quote (Рома)
а гроші для мене на другому плані.

А дівчину на морозиво завести? Чи ти їїх кролятиною постійно годувати будеш. Їй може вона збридитись biggrin biggrin biggrin

BleckieGeneДата: Вівторок, 29.11.2011, 01:05 | Сообщение # 315
Такий бізнес потребує розуміння кролівництва,практичних навиків і досвіду утримання.
Тому перш ніж починати з серйозним капіталовкладенням,потрібно потримати паро років кролів ,набратись досвіду і потім можна рішити для себе ,піде діло чи ні.

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2024