Зберігання тушок до реалізації
|
|
iovsienko | Дата: Середа, 01.01.2020, 22:36 | Сообщение # 1 |
Группа: Друзья
Сообщений: 9
Репутация: 0
Статус: Offline
| Хто і як зберігає тушки кроликів до реалізації?
Додано (01.01.2020, 22:03) --------------------------------------------- Я розумію, що забив і віддав клієнту, це оптимальний варіант. Але ситуації бувають різні,не хочеться виглядати шахраєм, що підсунув несвіжого кролика після зберігання декількох діб в холдильнику. Деякі джерела стверджують, що термін зберігання охолодженого кролика від 1 до 4 діб при 4град. ДСТУ відповіді нажаль не дають, там мова йде про температури 0, -1, -2, циркуляцію повітря, чого в домашньому холодильнику отримати нереально. Термін зберігання при таких температурах до 18 діб. Тож прошу поділитися власним досвідом.
Сообщение отредактировал iovsienko - Середа, 01.01.2020, 23:03 |
|
|
|
nova | Дата: Четвер, 02.01.2020, 18:18 | Сообщение # 2 |
Группа: Друзья
Сообщений: 4735
Репутация: 276
Статус: Offline
| можна в холодильнику тримати 3-4 дні точно.Тільки не митого!!Митий зберігається хуже.Тримаю як треба притримати ,тільки обернути бумагою,щоб не обвітрити,бумагу колись купила рулон для риби,але все інше мясо теж в ній гарно зберігається .
|
|
|
|
tolianchik77 | Дата: Четвер, 02.01.2020, 22:12 | Сообщение # 3 |
Группа: Друзья
Сообщений: 6715
Репутация: 524
Статус: Offline
| Как по мне, все же лучше забой конкретно под заказ. Что бы не получилось так, что продадите тушки какому то клиенту последний раз... Я в том смысле, что больше не купят. Для себя да, как хотите, а для клиента хоть по Госту, хоть по ДСТУ но лучше свежим!
|
|
|
|
d_egor | Дата: П`ятниця, 03.01.2020, 11:35 | Сообщение # 4 |
Группа: Друзья
Сообщений: 1815
Репутация: 138
Статус: Offline
| tolianchik77, Толя, прямо в точку. Інакше чим тоді відрізняється домашній кролик від того, що лежить два тиждні на прилавку супермаркета.
|
|
|
|
Beso | Дата: Середа, 08.01.2020, 20:56 | Сообщение # 5 |
Группа: Друзья
Сообщений: 1212
Репутация: 144
Статус: Offline
| У холодильнику тушка нормально зберигається тиждень. Максимально що доводилось зберигати - 9 днів, ще не завонялось, з'їли. Звичайно після таких термінів тушка не для продажу, бо людина теж не одразу буде щось готувати, тому якщо від забою пройшло більше 3 діб - то бажано в заморозку.
Для чого треба знати кількість днів ? Для того щоб зорієнтувати покупця, скільки в нього часу на приготування. Наприклад забій був у понеділок, та у вівторок продаж. Покупець цікавиться скільки тушка може полежати - відповідаю, що вчоро вона ще мяукала і до вихідних без проблем полежить. ;-)
|
|
|
|