Четвер, 16.05.2024, 00:53
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Зберігання тушок до реалізації - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Логін:
Пароль:
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Кролиководство » Общие вопросы » Зберігання тушок до реалізації (зберігання тушок до реалізації)
Зберігання тушок до реалізації
iovsienkoДата: Середа, 01.01.2020, 22:36 | Сообщение # 1
Группа: Друзья
Сообщений: 9
Репутация: 0
Статус: Offline
Хто і як зберігає тушки кроликів до реалізації?

Додано (01.01.2020, 22:03)
---------------------------------------------
Я розумію, що забив і віддав клієнту, це оптимальний варіант. Але ситуації бувають різні,не хочеться виглядати шахраєм, що підсунув несвіжого кролика після зберігання декількох діб в холдильнику. Деякі джерела стверджують, що термін зберігання охолодженого кролика від 1 до 4 діб при 4град. ДСТУ відповіді нажаль не дають, там мова йде про температури 0, -1, -2,  циркуляцію повітря,  чого в домашньому холодильнику отримати  нереально. Термін зберігання при таких температурах до 18 діб.  Тож прошу поділитися власним досвідом.


Сообщение отредактировал iovsienko - Середа, 01.01.2020, 23:03
 
novaДата: Четвер, 02.01.2020, 18:18 | Сообщение # 2
Группа: Друзья
Сообщений: 4735
Репутация: 276
Статус: Offline
можна в холодильнику тримати 3-4 дні точно.Тільки не митого!!Митий зберігається хуже.Тримаю як треба притримати ,тільки обернути бумагою,щоб не обвітрити,бумагу колись купила рулон для риби,але все інше мясо теж в ній гарно зберігається .
 
tolianchik77Дата: Четвер, 02.01.2020, 22:12 | Сообщение # 3
Группа: Друзья
Сообщений: 6715
Репутация: 524
Статус: Offline
Как по мне, все же лучше забой конкретно под заказ.
Что бы не получилось так, что продадите тушки какому то клиенту последний раз...
Я в том смысле, что больше не купят. Для себя да, как хотите,
а для клиента хоть по Госту, хоть по ДСТУ но лучше свежим!
 
d_egorДата: П`ятниця, 03.01.2020, 11:35 | Сообщение # 4
Группа: Друзья
Сообщений: 1815
Репутация: 138
Статус: Offline
tolianchik77, Толя, прямо в точку. Інакше чим тоді відрізняється домашній кролик від того, що лежить два тиждні на прилавку супермаркета.
 
BesoДата: Середа, 08.01.2020, 20:56 | Сообщение # 5
Группа: Друзья
Сообщений: 1212
Репутация: 144
Статус: Offline
У холодильнику тушка нормально зберигається тиждень.
Максимально що доводилось зберигати - 9 днів, ще не завонялось, з'їли.
Звичайно після таких термінів тушка не для продажу, бо людина теж не одразу буде щось готувати, тому якщо від забою пройшло більше 3 діб - то бажано в заморозку.

Для чого треба знати кількість днів ?
Для того щоб зорієнтувати покупця, скільки в нього часу на приготування.
Наприклад забій був у понеділок, та у вівторок продаж.
Покупець цікавиться скільки тушка може полежати - відповідаю, що вчоро вона ще мяукала і до вихідних без проблем полежить.
;-)
 
Форум » Кролиководство » Общие вопросы » Зберігання тушок до реалізації (зберігання тушок до реалізації)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2024