КЛУБ КРОЛІВНИКІВ ВІННИЧЧИНИ
|
|
gaisyn-krolik | Дата: Вівторок, 12.03.2013, 17:25 | Сообщение # 151 |
Статус: Offline
| Я з тобою говорю як проста людина. Не тупи я тобі все вже пояснив якщо нерозуміеш то це твої проблеми.
Владимир
|
|
|
|
thief | Дата: Вівторок, 12.03.2013, 17:28 | Сообщение # 152 |
| Цитата (gaisyn-krolik) Не тупи я тобі все вже пояснив якщо нерозуміеш то це твої проблеми. неграмотні ми."селюки"
0672081153
|
|
|
|
zhentos | Дата: Вівторок, 12.03.2013, 22:27 | Сообщение # 153 |
| Розставимо всі точки над і.
По першому питанню: На перших зборах клубу було присутні - 20 чоловік. Питання про членство в клубі кролівників з інших областей було одним із головним. Одноголосно проголосувало 20 чоловік проти членства. (Все вирішується голосуванням, а не одною людиною як вище все було викладено)
По другому питанню. Вінницький клуб кролівників запрошує всіх без вийнятку кролівників, які проживають(а не прописані) у Вінницькій області . Просто, щоб всупити в клуб потрібно виконати три умови згідно "СТАТУТУ": 1- Написати заяву на вступ до клубу на ім"я голови клубу. 2- Заплатити вступний внесок. 3- Заплатити членський внесок.
По третьому питанню: В деяких кролівників (не буду називати імена) із-за особистої неприязні до керівництва клубу виникає проблема саме з умовою №1. - саме тому вони ще не в клубі.
Вінницький клуб кролівників - це не приватна фірма, а громадська організація, яка має статут (http://vinklubkrol.at.ua/load/statut/1-1-0-2) і ним керується.
Питання про членство в клубі кролівників з інших областей буде підніматися на Загальних зборах, які відбудуться після Осінньої виставки кролів у Вінниці.
|
|
|
|
irenyatko | Дата: Вівторок, 12.03.2013, 23:21 | Сообщение # 154 |
| Цитата (zhentos) В деяких кролівників (не буду називати імена) із-за особистої неприязні до керівництва клубу виникає проблема саме з умовою №1. - саме тому вони ще не в клубі. Какой бред....(имею ввиду саму ситуацию) Не понимаю как можно проецировать личные взаимоотношения на дело которым ты занимаешься
Не обращайте внимания на хулиганов. Не отвечайте им, даже если Вы считаете, что Вас оскорбили. Остальное - забота администрации.
|
|
|
|
gaisyn-krolik | Дата: Середа, 13.03.2013, 00:50 | Сообщение # 155 |
| Іра ми завжди раді поспілкуватись з будь-якою людиною (адекватною)щодо вступу в клуб. Якщо ця людина проявляе інтерес до нашої організації.
Владимир
|
|
|
|
irenyatko | Дата: Середа, 13.03.2013, 00:55 | Сообщение # 156 |
| gaisyn-krolik, я в этом не сомневалась
Я просто действительно плохо понимаю таких кролиководов. Какая разница кто где руководит - важно что он делает а не какое у меня к нему отношение
Не обращайте внимания на хулиганов. Не отвечайте им, даже если Вы считаете, что Вас оскорбили. Остальное - забота администрации.
|
|
|
|
gaisyn-krolik | Дата: Середа, 13.03.2013, 01:10 | Сообщение # 157 |
| Ти полностю права щодо цього. Я ще раз повторюсь; Шановні кроліководи Вінницької обл. ми будем раді прийняти Вас в наш клуб. А якщо Вам справді не цікаво вступати в клуб, незалежно від причини, ми всеодно будем раді Вас бачити на зборох, виставках, семінарах чи інших заходах які будемо проводити.
Владимир
Сообщение отредактировал gaisyn-krolik - Середа, 13.03.2013, 01:11 |
|
|
|
stas010507 | Дата: Середа, 13.03.2013, 01:19 | Сообщение # 158 |
| Володя вибач що вмішуюся, но мені інтересно яка буде посада в клубі твого НАЙКРАЩОГО ДРУГА і СУСІДА.
|
|
|
|
gaisyn-krolik | Дата: Середа, 13.03.2013, 10:50 | Сообщение # 159 |
| Євгене мій сосід якщо забажає напише заяву, я бумаю йому для цього секетаря не потрібно. А щодо посад то ми ж не центер працевдаштування щоб сразу посади роздавати.
Владимир
|
|
|
|
Luda | Дата: Середа, 13.03.2013, 18:53 | Сообщение # 160 |
| Цитата (stas010507) Володя вибач що вмішуюся, но мені інтересно яка буде посада в клубі твого НАЙКРАЩОГО ДРУГА і СУСІДА stas010507, вибачаюсь, що вмішуюсь, але посада голови КЛУБУ КРОЛІВНИКІВ ВІННИЧЧИНИ є виборною. Це було прийнято на перших загальних зборах. І хвате вже довбати gaisyn-krolik, може мене чи Женю подовбіт Вступ у клуб справа добровільна. А от кого приймати одноголосно вирішено на перших установчих зборахЦитата (zhentos) Вінницький клуб кролівників запрошує всіх без вийнятку кролівників, які проживають(а не прописані) у Вінницькій області . Добавлено (13.03.2013, 16:53) --------------------------------------------- Як що в де-кого з людей є гординя, то це їх справа, а не Володіна. Мені теж трішки неприємно, що нас цураються. Хоча усі ми займаємось загальною справою. І чим міцніше наш союз - тим краще буде діло йти.
Ненавиджу підстьоби і єхидство.
Як добра людина знає толк, то хай від щирого серця поділиться своїми знаннями і вмінням виростити гарне поголів'я! Ми раді щирим і ввічливим Вінничанам!
0963516600 Если не ответила - или на работе, или за рулём, или отсыпаюсь после ночной)))
|
|
|
|
gaisyn-krolik | Дата: Понеділок, 18.03.2013, 22:04 | Сообщение # 161 |
| Доброго дня членам клубу. Виставляю щипці ЩТУ 1.00.000РЕ виробницта Білорусь. Хочу запропонувти їх для клеймовки наших кроликів. Щепці універальні з двома матицями для цифр 7мм-5цифр в матриці, 10мм-4цири в матриці. Вартість беде повідомлена кожному по тел. Прохоння не членам клуба не влазити в тему як вище...
Владимир
|
|
|
|
zhentos | Дата: Вівторок, 19.03.2013, 20:53 | Сообщение # 162 |
| Vladimir5, Ці щипці продаються одиничному екземплярі, а нам потрібно 20 шт
|
|
|
|
Lycha_72 | Дата: Вівторок, 19.03.2013, 23:47 | Сообщение # 163 |
| а зачем 20 шт?
|
|
|
|
cocon123 | Дата: Середа, 20.03.2013, 00:17 | Сообщение # 164 |
| Цитата (Lycha_72) а зачем 20 шт?
думаю що кожному члену клубу\щипци+набор цифр\...
Игорь
|
|
|
|
zhentos | Дата: Середа, 20.03.2013, 00:56 | Сообщение # 165 |
| Цитата (Lycha_72) а зачем 20 шт? Цитата (Vladimir5) можно и 40штук купить и играться от нефиг делать.Хороший клуб каждому по метратору и херачим всю округу.
А як ви думаєте - для чого? Зараз в клубі - 23 людини. Відстань між деякими кролівниками до 200 км. Хто захоче тримати в себе ці одні щипці і колесити всю Вінницьку область, щоб клеймити?
|
|
|
|