Субота, 21.06.2025, 14:07
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | КЛУБ КРОЛІВНИКІВ ВІННИЧЧИНИ - Сторінка 12 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
КЛУБ КРОЛІВНИКІВ ВІННИЧЧИНИ
gaisyn-krolikДата: Середа, 20.03.2013, 10:53 | Сообщение # 166
Статус: Offline
Вова це внутрішньо клубні питання щодо кількості і якості щепців. І воно було вирішено на зборах. Так у нас клеймовкою буде займатись одна людина, а щипці кожному потрібні щоб уникнути перенесення хвороб якщо такі будуть. І ще одне ми не заставляемо кожного їх купляти а предлагаемо самий дешевий і оптімальний варіант. Деякі кролівники вже мають щепці закордоного виробництва і це добре але не всі мож. їх собі дозволити.

Владимир

gaisyn-krolikДата: Середа, 20.03.2013, 11:18 | Сообщение # 167
Причом тут "пусть мучаються" ми вирішили в яких фінансових рамках купляти щепці, так і робимо. А щодо якості їх то тут я поспорю раніше мав теж ЩТУ і жодних проблем з якістю небуло, мож зовнішній вигляд трохи устарівші. А саме головне вони в три рази дешевші. Ми не такі фінансові магнати щоб дозволяти собі інвентар за 1500грн.

Владимир

Сообщение отредактировал gaisyn-krolik - Середа, 20.03.2013, 15:03

gaisyn-krolikДата: Середа, 20.03.2013, 11:29 | Сообщение # 168
Нам вже один раз говарили купіть з євроти і не партесь (щодо виставочних кліток) добре що непослухались так і дешевше і наше, а саме головне що кролівники з іншого клубу теж їми зацікавились. З щепцями я думаю ми теж не прогадаемо, кому вони не піходять нехай не купляє.

Владимир

ВолодимирКСДата: Середа, 20.03.2013, 15:22 | Сообщение # 169
Цитата (gaisyn-krolik)
Прохоння не членам клуба не влазити в тему як вище...

Володя ти не прав, це відкритий форум, а не клубна сторінка.

Питання, а як ти будеш ставити букву "U"?

Сріблястий

gaisyn-krolikДата: Середа, 20.03.2013, 16:28 | Сообщение # 170
Буква u- о без верхньої іголки.
Як поняти со сторони?
Та моя репліка мабуть і справді булі трохо неправильна, я просто не хтів такого срачу як був попереду. А констрективніті адекватні питання від іншиї учасників форума це добре.

Владимир

jijiДата: Середа, 20.03.2013, 16:46 | Сообщение # 171
Володимир. Тут у форумчана діти кролика взяли да в клітку до самця той же породи тільки другого окрасу посадили. А кожному пломбіратора. Один зацікавленй з кролиководом не зміг договориться, договорився з сином той тихенько виніс,зацікавлений пропломбував своїх помістних і продає від когось імені... Велика область но доцільно розбить на 5 областей і назначить відповідальних, і коштів на краший пломбіратор хвате. Кролиководи між собой так чи інакше спілкуються. Да і брак пломбіроваться не буде, бо буде відповідальний за пломбіровку, і кролиководи будуть зацікавлені вести плем роботу, бо приїде Вася і скаже нема плем журналу пломбувати не буду.

gaisyn-krolikДата: Середа, 20.03.2013, 17:11 | Сообщение # 172
Вова я щось не розумію цього сарказму до чого хлопати.
А по темі то жоден клуб світу не застрахований від таких "діячів" тоді виникае питання навіщо ж було іти в клуб сиди дома і штампуй, а коли прийшов то виставляй свої і доказуй що вони варті уваги.
Про розділення області на округи то це достойне уваги але тільки при більшій кількості членів. Може в майбутньому так і буде.

Владимир

gaisyn-krolikДата: Середа, 20.03.2013, 17:34 | Сообщение # 173
Контроль буде я поперед писав в цій темі що буде людина яка цим буде займатися (вчитуйся)

Тепер до щипців-скажи чим тобі в криму може помішати якими щипцями ми клеймимо. Наш клуб вирішив і так буде добре для нас. Ти починаеш переходити з спілкування по темі на особисте (хлопання і сарказми) якщо маеш мені щось сказати то перезвони я краще поспілкуюсь в живу.

Владимир

Сообщение отредактировал gaisyn-krolik - Середа, 20.03.2013, 17:37

gaisyn-krolikДата: Середа, 20.03.2013, 17:52 | Сообщение # 174
Якщо тобі до сраки то ми самі і без тебе розберемось. І ще я не тулю а запропонував а людям рішати - точно не тобі.
Ось на цьому наш діалог і закінчився.

Владимир

zkaplДата: Середа, 20.03.2013, 18:10 | Сообщение # 175
Цитата (Vladimir5)
умей выслушать совет и критику от старших товарищей

Запропонуйте,будь ласка,шлях,де враховано негативний досвід інших.Колеги обговорять і приймуть рішення.А Вам подякують за бажання допомогти.

Boroda_SergeyДата: Середа, 20.03.2013, 18:29 | Сообщение # 176

На зборах клубу були прийняті певні рішення і голова клубу їх виконує. А чому це декого дуже турбує? wacko

irenyatkoДата: Середа, 20.03.2013, 18:30 | Сообщение # 177
Здесь все взрослые люди и принимают решения сами за себя. Захотят купят - захотят нет. Vladimir5, вы предупредили людей о качестве щипцов, спасибо. Остальные выяснения - в личку пожалуйста. Ничего не мешает кролиководу самому заказать удобные для него щипцы как я понимаю. В наше время это не так сложно.

Мне такие нравятся(фирма-производитель) http://mirkleymatorov.ru/product/komplekt но не каждый может себе позволить

Не обращайте внимания на хулиганов. Не отвечайте им, даже если Вы считаете, что Вас оскорбили. Остальное - забота администрации.

gaisyn-krolikДата: Середа, 20.03.2013, 18:40 | Сообщение # 178
irenyatko, велике дякую за розуміння і пораду.

Владимир

LudaДата: Середа, 20.03.2013, 18:43 | Сообщение # 179
Цитата (Vladimir5)
В простом вопросе о щипцах каждому и при чем щипцах очень плохого качества столько эмоций и т.д....Поэтому пусть сами набивают "шишки"

Vladimir5, , а я прислушаюсь.
Если эти щипцы уже прошли тестирование у наших кролиководов, получили негативную оценку, то я не хочу тратить свои деньги на г...но wink

0963516600 Если не ответила - или на работе, или за рулём, или отсыпаюсь после ночной)))

irenyatkoДата: Середа, 20.03.2013, 18:45 | Сообщение # 180
gaisyn-krolik, там есть маленькие http://mirkleymatorov.ru/product....d-sobak должны быть очень удобными для кроликов на наши деньги комплект около 1500грн получается. Эта фирма в партнёрах у биотест лаборатории по идее должны быть поставки. При желании и из России не проблема по идее.

Удачи Вам biggrin

Не обращайте внимания на хулиганов. Не отвечайте им, даже если Вы считаете, что Вас оскорбили. Остальное - забота администрации.

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025