Понеділок, 16.06.2025, 05:42
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Создание клуба - Сторінка 31 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск по сайту
Мини-чат
Статистика
Украинский форум кролтководов
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Создание клуба
pasha_19882Дата: Понеділок, 16.02.2015, 12:55 | Сообщение # 451
Статус: Offline
а ви вважаєте що не потрібно?

LSergeyДата: Понеділок, 16.02.2015, 12:58 | Сообщение # 452
pasha_19882, не совсем корректно отвечать вопросом на вопрос.

pasha_19882Дата: Понеділок, 16.02.2015, 13:47 | Сообщение # 453
згоден. але це питання було обговорено ще на початку створення теми. А плюсів від об'єднання в клуб досить багато. Наприклад закупівля корму для всіх членів клубу дасть зменшити ціну на годування наших кролів та якісне годування. Ще є багато інших плюсів.

Gulchiy_RuslanДата: Понеділок, 16.02.2015, 14:16 | Сообщение # 454
pasha_19882, Потрібно однозначно.І якщо Ви є тою людиною, яка згідна за це взятися, і потратити час та нерви, то я особисто підтримаю вас двома руками, і приведу ще десяток однодумців.Можете розраховувати на підтримку, та допомогу. Нікого не слухайте, що б не говорили, головне зрушити все з місця а там люди підтягнуться.

Андрій93Дата: Понеділок, 16.02.2015, 14:24 | Сообщение # 455
Gulchiy_Ruslan, повністю підтримую ваші слова... як кажуть краще спробувати, навіть якщо і не отримаєте бажаного результату, ніж не спробувати і жаліти, що не спробував...)))

pasha_19882Дата: Понеділок, 16.02.2015, 14:29 | Сообщение # 456
дякую за підтримку і за критику також. я згоден потратити свій час та нерви але без підтримки однодумців ніяк. Для початку давайте так обдумаємо стут та інші документи для реєстрації а далі вже складемо план дій та почнемодіяти. Приводьте всіх однодумців вирішуємо все та дієм. Бо слова без дій то тільки слова!

НельсонДата: Понеділок, 16.02.2015, 14:34 | Сообщение # 457
pasha_19882, а кто Вы такой? Сегодня только появились, и взялись за организацию клуба?
Это что, хобби у Вас такое?

pasha_19882Дата: Понеділок, 16.02.2015, 14:52 | Сообщение # 458
нет моє хобі це кролі)) а взявся бо давно за це вже подумував) згадайте Україна за радянських часів була ліпшою в кролівництві, а зараз що? нічтого...все тільки розвалюють а не покращують! навіть полтавке срібло було виведо в нас на Українє і не тільки... А зараз ми нічого немаєммо а наші Європейськи однодумцідивіться куди вже прорвалися!

LSergeyДата: Понеділок, 16.02.2015, 15:52 | Сообщение # 459
Цитата Нельсон ()
pasha_19882, а кто Вы такой? Сегодня только появились, и взялись за организацию клуба?
Это что, хобби у Вас такое?

Ну я более щадящие вопросы задал и то ответа не получил. Вступая в клуб, а уж тем более создавая его человек должен прежде всего дать ответ себе и другим зачем ему это нужно. Достаточно ли у него для этого времени, денег, есть ли единомышленники и что в результате он хочет получить.

На данный момент он нужен пока только для удешевления кормления. А как быть с клубной работой, ведь это первооснова работы клуба по интересам?

Сообщение отредактировал LSergey - Понеділок, 16.02.2015, 15:55

pasha_19882Дата: Понеділок, 16.02.2015, 16:00 | Сообщение # 460
Про корм це я вам просто приклад навів. А також написав вам що є багато плюсів від клубу і приклади це не тіки дешевий корм, а є й багато інших... По друге клуб дасть змогу проводити вистовки кролів і їх оцінювати це дасть початок якісної племенної роботи по друге не буде так наприклад що ті кролі яких я продам вернуться до мене і вийде близьке схрещування! Також це спілкування однодумців і не тіки... Клуб може існувати на членськи внески. Для початку потрібні люди які мають час і згодні безкоштовно зайнятися організацією (такі як я). а далі все буде!

pasha_19882Дата: Понеділок, 16.02.2015, 16:04 | Сообщение # 461
LSergey і ще одне ми будем розводити пусті балачки як це тут робиться вже кілька років чи почнемо діяти і хоть щось спробуємо зробити?

LSergeyДата: Понеділок, 16.02.2015, 16:27 | Сообщение # 462
Цитата pasha_19882 ()
А також написав вам що є багато плюсів від клубу і приклади це не тіки дешевий корм, а є й багато інших...

Так я и спрашиваю про эти самые плюсы. Объясните людям, что и как Вы ведите. И что они в результате получат.

Цитата pasha_19882 ()
По друге клуб дасть змогу проводити вистовки кролів і їх оцінювати

Вы выразили готовность заняться созданием Всеукраинской организации. Это значит, что в ней должны участвовать областные организации. Есть ли у Вас уверенность что такие будут созданы и вступят в Вашу? А для написанного Вами Всеукраинская не нужна. Достаточно обычной городской (районной, областной и т.п.)

Цитата pasha_19882 ()
це дасть початок якісної племенної роботи

Не факт...

Цитата pasha_19882 ()
по друге не буде так наприклад що ті кролі яких я продам вернуться до мене і вийде близьке схрещування!

Обычно проданные кролики назад не возвращаются, только их дети и клуб не даст никаких гарантий. Все зависит от человека, а не организации.

Цитата pasha_19882 ()
Також це спілкування однодумців

Вне клуба это может получатся не хуже, например сегодня звонили кролиководы с Ужгородской, Черновицкой, Донецкой, Сумской областей.

Цитата pasha_19882 ()
Клуб може існувати на членськи внески. Для початку потрібні люди які мають час і згодні безкоштовно зайнятися організацією (такі як я). а далі все буде!
А вот что будет "далі" и нужно понимать...

Добавлено (16.02.2015, 15:27)
---------------------------------------------

Цитата pasha_19882 ()
і ще одне ми будем розводити пусті балачки як це тут робиться вже кілька років чи почнемо діяти і хоть щось спробуємо зробити?

Да откуда же я знаю что Вы будете делать? Вы появились на форуме только сегодня и призываете всех пойти за Вами. Может не с этого надо было начать. А для начала представиться, рассказать кто Вы и зачем хотите что-то начать. Кто знает, может Вам просто скучно, а может это новый вид развода и завтра в соответствующей теме появятся новые посты.

HenryДата: Понеділок, 16.02.2015, 16:34 | Сообщение # 463

На сходi йде вiйна. Нi хто не зна що буде завтра. А вони Всеукраинську виставку органiзовують.

НельсонДата: Понеділок, 16.02.2015, 16:39 | Сообщение # 464
LSergey, я полностью согласен.
pasha_19882, это дело в первую очередь должен организовывать авторитетный человек для нас, а не тот, кто сегодня зарегистрировался.
Вы никогда не будете в авторитете, если с первого дня уже заявляете, что здесь все уже несколько лет пустозвонят, и наконец-то пришел принц на белом коне в Вашем лице.
И если бы у этого дела было больше плюсов, чем минусов, или в нем была бы нужда, то такой клуб уже давно был бы создан.
И чем Вам этот форум не клуб. Здесь есть участники с Украины, Молдовы, Казахстана, Армении, России. Какой клуб сможет столько стран собрать?
И никакие кролики обратно не возвращаются. Например, у моих кроликов есть все данные в компьютере: у кого я покупал самок, у кого самцов, и с какого города были их родители(т.е. деды и бабушки уже моих кроликов)
И все здесь так контролируют.
Чтобы корм был дешевле - не надо у завода покупать оптом. А надо покупать у наших проверенных друзей, дешевле не бывает.
Так-что если хотите в клуб - присоединяйтесь к нам, делитесь опытом, скажите чем можете быть полезны остальным, и чего Вам нужно от остальных. И не морочьте нам голову! smile

Сообщение отредактировал Нельсон - Понеділок, 16.02.2015, 16:41

pasha_19882Дата: Понеділок, 16.02.2015, 16:39 | Сообщение # 465
дякую за критику)

Пошук:
Зробити безкоштовний сайт з uCozCopyright krol.org.ua ©2010-2025