СТАТУТ громадської організації «Спілка кролівників України»
|
|
krolikrex | Дата: Субота, 26.03.2011, 09:35 | Сообщение # 31 |
Статус: Offline
| Quote (Ушко) на какие взносы всё это будет? Таня на клубні. Скажи будласка якаб сума тебе влаштувалаб, скажим квартальна?
михаил-Гайсин.0679089061,
|
|
|
|
Татьяна | Дата: Субота, 26.03.2011, 12:27 | Сообщение # 32 |
| Ребята,тогда нужен "Клуб племенного кролиководства".И все лишние вопросы отпадут сами собой.И еще-взносы...планируется фиксированый или от поголовья? Если фиксированый-неплохо.Каждый подумает-сможет ли выделить данную сумму,стоит ли вступать в клуб...от поголовья-кто его считать будет. по Украине не накатаешся.А это кролики-сегодня 10 голов.за сезон уже 50...А клуб кролиководов-это уже другая история...для всех желающих...
|
|
|
|
gaisyn-krolik | Дата: Субота, 26.03.2011, 13:13 | Сообщение # 33 |
| Я уявляю це так: Буде обговоренно умови при яких кроліководи яки займаються м'ясним кролівництвом матимуть можливість участвувами у виставках, але при цьому вимоги до їхнього поголів'я небудуть такі як до інших. Та сума внесків буде на порядок нижча, по причині відсутності потреби ім робити родословні на племене поголів'я. Добавлено (26.03.2011, 12:13) ---------------------------------------------
Quote (Татьяна) планируется фиксированый или от поголовья? Взноси мабуть що будуть фіксовані. Але за отримання родословної на кожного кролика теж буде встановленна певно сума. Таня не переживай клуб в жодному разі неповинен перетворитись на машину для викажи грошей. Усі тарифи будуть погодженні з усіма членама клубу.
Владимир
|
|
|
|
bi_ba | Дата: Субота, 26.03.2011, 19:28 | Сообщение # 34 |
| я вижу клуб как этот сайт у меня вопрос я сюда уколы вакцина где взять я сюда, чем кормить сюда, где купить поменять продать и опять сюда.
|
|
|
|
УшкоТатьяна | Дата: Субота, 26.03.2011, 22:57 | Сообщение # 35 |
| krolikrex, Я сейчас сумму назвать не готова. Мне просто многие вещи не понятны. Спрашиваю- а конкретного ответа, к сожалению , не получаю...
Сайт и видео о моём хозяйстве http://www.krolik-usko.com.ua
|
|
|
|
krolikrex | Дата: Неділя, 27.03.2011, 08:09 | Сообщение # 36 |
| Quote (Ушко) Спрашиваю- а конкретного ответа, к сожалению , не получаю... Давай по пунктам, що іменно?
|
|
|
|
tolianchik77 | Дата: Неділя, 27.03.2011, 12:01 | Сообщение # 37 |
| Час добрый всем! Я точно знаю,что не хотел-бы видеть Клуб Кролиководов,способствующий за деньги, разводить и впоследствии продавать не соответствующих стандартам кроликов. Такое сейчас существует в Кинологических питомниках.Долларов за 80 можно состряпать родословную,и в последствии продавать щенков баксов по 200-300. Я такое встречал и не один раз (у меня более 10 лет пара Америк.Питбультерьеров.). А щенков "породистых" продают таких,что потом всю жизнь его (собачью) будешь работать на аптеку. Вот такого я не хотел-бы видеть с кроликами в Клубе,и это очень важно,поверьте!!!
|
|
|
|
krolikrex | Дата: Неділя, 27.03.2011, 12:16 | Сообщение # 38 |
| Quote (tolianchik77) продавать не соответствующих стандартам кроликов. tolianchik77, От щоб недопустити подобної ірунди, і є бажання створити клуб, без отаких нарікань.
|
|
|
|
vosimkanich | Дата: Понеділок, 28.03.2011, 00:28 | Сообщение # 39 |
| Спілка кролівників має бути для всіх,а вже в спілці можуть бути напрямки роботи - породне розведення з визнанням порід і присвоєнням та визнанням чистоти породи і т.д.,М"ясне , декоративне та інше розведення.
|
|
|
|
krolikrex | Дата: Понеділок, 28.03.2011, 00:53 | Сообщение # 40 |
| Quote (vosimkanich) Спілка кролівників має бути для всіх Втакому разі як ви пояснете, вислови ваших земляків із Закарпаття, на нашу пропозицію вступити до них в клуб, якій було створено нещодавно, (нам непотрібна вся Україна, і так нема збита)???
|
|
|
|
ВолодимирКС | Дата: Понеділок, 28.03.2011, 11:56 | Сообщение # 41 |
| Quote (Татьяна) Сначала тоже заинтересовалась...оказалось,не всех здесь ждут! Тогда не проще создавать сбщество племенного кроликиводства а не общество кролиководов? Согласто устава-вроде все при деле...НО! Планируется развитие племенной базы-да.отлично.А остальные? судя по посту 10-для наполнения бюджета...Значит-для этого "мусором" гнушаться не будут? А для членства клуба "мордой не вышли"?Ребята.это же не честно! Не каждый может выложить 2-3 сотни баксов за кроля! А вот опыта у многих из таких ой насколько больше! Или знания "не котированная валюта"? ну и ладно . Таня, по перше я ніде не писав про "мусор", по друге я не знаю як Ви мене зрозуміли , я писав зовсім інше. Концепція така : Членом клубу може бути кролівник ( людина яка утримує кроликів) і нікого не цікавить яких (порідних, непорідних) скільки (1чи 1000) і де (в хаті чи на фермі). Член клубу платить внески, наприклад так як в білорусів приблизно 100 грн. в рік і має певні права та обов'язки. Якщо член клубу хоче щоб його кролики мали статус породних, були зареєстровані в племінних книгах, приймали участь у виставках. Він повинен провести сертифікацію стада, внести своїх кроликів в племінні книги, брати участь та отримати оцінки на виставках (всі ці послуги платні).
Сріблястий
|
|
|
|
Beso | Дата: Вівторок, 29.03.2011, 01:11 | Сообщение # 42 |
| ВладимирКС, согласен с такой концепцией. +1
|
|
|
|
Roman | Дата: Вівторок, 29.03.2011, 01:26 | Сообщение # 43 |
| ВолодимирКС, здається ваша концепція про членство в клубі є найбільш оптимальнішою
|
|
|
|
catkyiv | Дата: Субота, 02.07.2011, 02:03 | Сообщение # 44 |
| Quote (ВолодимирКС) Якщо член клубу хоче щоб його кролики мали статус породних, були зареєстровані в племінних книгах, приймали участь у виставках. Він повинен провести сертифікацію стада, внести своїх кроликів в племінні книги, брати участь та отримати оцінки на виставках (всі ці послуги платні). А яким чином буде визначатись породність кролів?Чисто за фенотипом? Адже, наскільки я зрозумів, родоводи мають тільки кролі европейського розводу. А за фенотипом не завжди на 100% можна бути впевненим в чистоті породи.Добавлено (02.07.2011, 01:03) --------------------------------------------- і чому б замість "племінного господарства", не реєструвати в межах клубу просто племінний розплідник, як це робиться в котячих та собачих клубах. Бо реєстрація в міністерстві і.т.д- це корупція і хабарі, а крім того-довга пісня....
0957865369
|
|
|
|
vosimkanich | Дата: Вівторок, 05.07.2011, 10:57 | Сообщение # 45 |
| catkyiv, catkyiv, Думаю,що з племінних розплідників і требе почати,а вже потім житя само виведе найбільші,та найкращі в "племінні господарства".
|
|
|
|