|
Борьба с мышами / крысами
| |
Ксеня_ | Дата: Понеділок, 20.02.2017, 08:44 | Сообщение # 181 |
Статус: Offline
| Миші не можуть обгризти, а от щурі - запросто. У мене того року так винищили майже всіх курчат маліна. Курчатам було 1,5 міс. Тримала в клітці. Внадилася щуриця. натягала сіна й зробила гніздо у стайні. Вона через сітку відгризала лапи, голови, черевця курчатам. Я не розуміла, що робиться, поки сама не стала свідком того як знизу вхопила курча за лапку. Розкидала пакети з трійкою у сусідньому гаражі. там не ходить птиця, тільки кіт. До тижня пропала і стара щуриця й малий приплід.
|
|
|
|
andr1k2008 | Дата: Понеділок, 20.02.2017, 09:12 | Сообщение # 182 |
| prezident-ya, навпаки тварин щоб не мали доступ до отрути... а миші нехай їдять.
|
|
|
|
VovaN | Дата: Понеділок, 20.02.2017, 09:40 | Сообщение # 183 |
| prezident-ya, багато років користуюсь отрутою, за весь час не здох жоден кіт і тим більше курка (свиней не тримаю) один раз вискочив кріль з клітки і наївся, то йому було А так не бачу в цьому ніякого абсурду
|
|
|
|
prezident-ya | Дата: Понеділок, 20.02.2017, 22:49 | Сообщение # 184 |
| Нельсон, Подяка! Мишок просто в клітці бачив. Як-то кажуть, "не судите строго", але позбавитися їх складно у клітці, навіть чатування біля клітки не допоможе. Щурів біля клітки не бачив. Не знаю чи вони зможуть і потрапити у клітку через у 25 см. дірки (через сітку на дверках, на полу чи через рейки на полу). Може, невеликі і пролізуть. Уже виходить не в тему і у ветеринарії такого не запам"яталося, але чи якогось хвостового "волосоїда" чи іншої схожої нечисті мелкої (о, в тему) немає, щоб хвости обгризали?Добавлено (20.02.2017, 21:40) --------------------------------------------- Ксеня_, так і кіт може пропасти, і якщо до свиней у корита забредуть - і свині, і... Дякую за інформацію. Вона теж є дуже цінною. Добавлено (20.02.2017, 21:42) --------------------------------------------- VovaN, Дякую! Можливо вже і видумали щось, що не зашкодить іншим тваринам, поруч з якими будуть знаходитися отруєні або дохлі криси. Добавлено (20.02.2017, 21:47) --------------------------------------------- Отже, варіанти такі: 1) мороз (обгризали, оскільки підморожене може чухати?); 2) щурі (але чому тільки хвости і яким чином вони чіпляються до кроля?); 3) самі кролики (в результаті того ж морозу); 4) волосоїд, кліщ або інша мілка нечисть (потім сам кролик бореться з ними і обгризає?). Ніби інших варіантів не обговорювалося. Добавлено (20.02.2017, 21:49) --------------------------------------------- Десь може виглядає і дурно, однак, думаю відповідь на це питання ще не вичерпана. Без образ, однозначно всім хто приєднався - респект, очікую і наших професорів (в сенсі - професіоналів)
|
|
|
|
timoramb | Дата: Субота, 23.09.2017, 23:40 | Сообщение # 185 |
| крыса может нарывать горы земли? 2 ведра вынес. под поддоном крольчатника не забетонировано, то есть земля. уже 2 ночи что-то выгребает оттуда землю, поднять поддон чтобы добраться туда сейчас возможности нет. сначала думал кто-то из моих убежал и нарыл. пересчитал - все на месте, да и убежать с клетки у них шансов нет.
|
|
|
|
sarmat | Дата: Субота, 23.09.2017, 23:55 | Сообщение # 186 |
| timoramb, еще как могут.... такие горы земли нароют, похлеще кролика....
|
|
|
|
Ingusha1971 | Дата: Вівторок, 24.10.2017, 11:09 | Сообщение # 187 |
| Всем доброе время суток) У меня крысы странные какие то... Они пакетики "Крысиная смерть" не едят, а тырят и складируют в укромном местечке...
Несколько месяцев назад развелись они снова, нарыли ходов и решила я им угощение приподнести. Подкладываю, подкладываю, пакетики исчезают, я снова подкладываю... недели две подкладывала и думаю, что за фигня такая? Уже бы и сдохнуть пора, сколько же их, думаю. А потом, разгребая хлам в углу сарая, под старым тазом обнаруживаю... ВСЕ пакетики целыми и невредимыми, аккуратно в кучку сложенными... Они это чего? На черный день припасов наделали? С тех пор пакетики стала надрывать, чтобы содержимое 100% в рот попало. А еще для пущей уверенности поливаю слегка маслом, в котором рыба жарилась.
|
|
|
|
Саша | Дата: Вівторок, 24.10.2017, 12:35 | Сообщение # 188 |
| Ingusha1971, а якого кольору? червоні чи сині? пакетики , маю на увазі, бо в мене сині їдять, а червоні теж зникають. Добавлено (24.10.2017, 12:35) --------------------------------------------- +сині 100 % дієві, хоча думаю, що партія від партії теж різниться. 2 щурі здохло.
|
|
|
|
Ingusha1971 | Дата: Вівторок, 24.10.2017, 12:40 | Сообщение # 189 |
| Саша, в том то и дело, что синие. И пахнут так вкусно... Может партия такая попалась, или подделка. Но надорванные пакетики действуют, уже две вышли "подышать". Одну, кстати, аж возле курятника обнаружила, уже дохлую. Котов у меня нет, вот только если куры доберутся, боюсь, как бы не потравились.
|
|
|
|
timoramb | Дата: Четвер, 26.10.2017, 09:10 | Сообщение # 190 |
| Цитата Они пакетики "Крысиная смерть" не едят у меня недавно завелась крыса, кидал пакетики и разноцветные гранулы- не ела , а "конфеты" вот такие помогли. ну, по крайней мере после них я ее больше не вижу.
Сообщение отредактировал timoramb - Четвер, 26.10.2017, 09:12 |
|
|
|
vasilievart81 | Дата: Вівторок, 26.12.2017, 16:36 | Сообщение # 191 |
| Сейчас очень модно ставить ультразвуковые отпугиватели http://klopam-net.ru/krysy-i-myshi/kak-izbavitsya-ot-myshej-v-chastnom-dome-navsegda-narodnymi-sredstvami.html, кто-то пользовался? Реально работает?
|
|
|
|
|
|