Методы содержания - обмен опытом.
|
|
|
LSergey | Дата: Субота, 19.08.2017, 00:45 | Сообщение # 2582 |
Статус: Offline
| Цитата УниКрол ( ) Все гризетеся, пісюнами міряєтеся? УниКрол, а шо делать? Скучно)))
Цитата УниКрол ( ) А куда модератори дивляться? А нікуда Сама адміністрація флудить в темі, значить так треба Модераторов давно уже нет, а админам ничего другого не остается, ведь как-то поддерживать жизнь то надо)))
Цитата УниКрол ( ) Ох, нема на вас Санька, то був модератор від бога , він би вам всім пісюни в трубочку поскручував за такий балаган Не всем он был угоден, не всем... Вот и имеем, то что именем...
Цитата УниКрол ( ) Кролеводи діляться на: Промислових і кролеводів-любителів ! Весь кайф обломал. Тут война идет между элитой и мясниками, а он любители, промышленники Эх, купил бы этот форум один ... раньше, такого не было бы...
|
|
|
|
sashakd | Дата: Субота, 19.08.2017, 13:00 | Сообщение # 2583 |
| УниКрол,
|
|
|
|
SergeyDnepr | Дата: Субота, 19.08.2017, 13:04 | Сообщение # 2584 |
| УниКрол, LSergey, по моему это вы шелудите, все не нравится... не устраивает кого-то что-то, общайтесь на сайтах где устраивает!!!
|
|
|
|
nova | Дата: Вівторок, 17.10.2017, 21:56 | Сообщение # 2585 |
| ох сьогодня я потрапила в "метод содержания"..як вспомню так взрогну.Великий хлївець,повен овець,курей,перепїлки ,їндики,цесарки,кози,свинї все ходить по полу,а в клїтках кролики...В примїщення зайшла,реально так амїаком в нїс дало,що сльози виступили..чесно я завжди думала,що це прикол такий...реально виступили сльози!як та нїмина там ще й розмножується ??Коротше жесть!
|
|
|
|
charodei | Дата: Середа, 18.10.2017, 07:58 | Сообщение # 2586 |
| nova, ну правда ж: у самого кролика стільки аміаку не буде а вони вентиляція не правильна , то її багато, то мало, то не там стоїть... Добавлено (18.10.2017, 07:58) --------------------------------------------- Сам бачив як у курнику кролі живуть. Попросила мене одна особа, щоб я подивився, чи не пора їм на злучку. Подивився. Повні уші корости. Сам з курника того вийшов, і пішов у ванну, бо воші мене трохи напрягали. Картина маслом.... Але після івермектину , кроля трохи ожила і спарували. Навела, та й ведуться потихеньку....
|
|
|
|