Вакцинация
|
|
tolianchik77 | Дата: Середа, 26.01.2011, 23:43 | Сообщение # 61 |
Статус: Offline
| Час добрый.Владимир,а прививать через каждые 3 месяца не часто,если честно инструкцию к Покровской не читал,но в ветаптеке говорили что она действует около 7месяцев???
|
|
|
|
sanek | Дата: Четвер, 27.01.2011, 00:29 | Сообщение # 62 |
| В инструкции к покровской вакцине написано: от миксы - индуцирует иммунитет на 9 сутки который сохраняется не менее 9 месяцев. Вакцинируются крольчата с 28 суточного возраста, через 3 месяца ревакцинируют. от геморраргички - индуцирует иммунитет через трое суток который сохраняется не менее 12 месяцев. Вакцинируются с 1.5 месячного возраста. Ревакцинации не требует.
санёк
|
|
|
|
tolianchik77 | Дата: Четвер, 27.01.2011, 00:39 | Сообщение # 63 |
| Благодарю Санек.Теперь хоть буду точно знать,что и как.
|
|
|
|
ВолодимирКС | Дата: Четвер, 27.01.2011, 12:00 | Сообщение # 64 |
| Quote (tolianchik77) Час добрый.Владимир,а прививать через каждые 3 месяца не часто,если честно инструкцию к Покровской не читал,но в ветаптеке говорили что она действует около 7месяцев??? Вакцинація і ре вакцинація повинна відповідати вакцині. Кожен виробник вакцини вказує період вакцинації і відповідно ре вакцинації, читайте інструкції і дотримуйтесь їх.
Сріблястий
|
|
|
|
Alex1986 | Дата: Четвер, 27.01.2011, 12:16 | Сообщение # 65 |
| Будь-ласка дайте пораду чи варто зараз колоти від міксоматозу, чи можливо зробити вакцинацію трохи пізніше(ближче до появи кровососів)??? кроленятам 2 та 1,5 міс!!!! З повагою Олександр !!!
|
|
|
|
ВолодимирКС | Дата: Четвер, 27.01.2011, 13:26 | Сообщение # 66 |
| Quote (Alex1986) Будь-ласка дайте пораду чи варто зараз колоти від міксоматозу, чи можливо зробити вакцинацію трохи пізніше(ближче до появи кровососів)??? кроленятам 2 та 1,5 міс!!!! З повагою Олександр !!! На початку березня.
Сріблястий
|
|
|
|
gaisyn-krolik | Дата: Четвер, 27.01.2011, 14:00 | Сообщение # 67 |
| Quote (tolianchik77) ,а прививать через каждые 3 месяца не часто Кожен шукає свою методику я її маю і дотримуюсь.І саме головне в ній впевнений.
Владимир
|
|
|
|
Student | Дата: Четвер, 27.01.2011, 15:34 | Сообщение # 68 |
| Добрий день!!! По повідомленням на форумі, я помітила, що міксоматоз, завдає деяким значних збитків, і що вакцинація є не завжди ефективною. Чи не могли б ви мені допомогти з даними, стосовно відсотка захворюваності і летальних випадків(кому не байдуже). Я навчаюсь на ветеринарному факультеті, і тема моєї магістерської роботи саме міксоматоз, я хочу перевірити, які вакцини найфективніші, і які методи лікування можливі, але мій керівник сумнівається в тому, що профілактика міксоматозу - це актуально!!!
|
|
|
|
Alex1986 | Дата: Четвер, 27.01.2011, 15:57 | Сообщение # 69 |
| Quote (Student) але мій керівник сумнівається в тому, що профілактика міксоматозу - це актуально!!! Мабуть такий керівник!!!
|
|
|
|
Student | Дата: Четвер, 27.01.2011, 16:09 | Сообщение # 70 |
| Він просто кролів не тримав, тож і не знає, що це таке, а в книжках пишуть тільки про вакцинацію і про 100% летальність. А мені цікаво, скльки хворіє дорослих кролів, скільки молодняку, а скільки з них помирає чи приходиться забивати. Адже у кожному господарстві по різному, у мого батька в минулому році летальність складала десь 40%, це при вакцинації. Раніше 70 - 100%. Мені хотілося б знати, яка насправді ситуація на приватних кролефермах, а не те, що в книжках пишуть.
|
|
|
|
d_egor | Дата: Четвер, 27.01.2011, 17:08 | Сообщение # 71 |
| Quote (Student) мій керівник сумнівається в тому, що профілактика міксоматозу - це актуально!!! А керівник вживу кролика хоч раз бачив? От із за таких керівників, кролівництво, як галузь сільського господарства, в повному занепаді. Якби він був один такий, то це ще пів біди, а так, що викладачі в вузах, що чиновники вищого рангу, вони про кроликів тільки чули десь одним вухом, про який розвиток кролівництва в такій ситуації може йти мова на загальнодержавному рівні.
Ігор
|
|
|
|
ВолодимирКС | Дата: Четвер, 27.01.2011, 18:29 | Сообщение # 72 |
| Quote (Student) Я навчаюсь на ветеринарному факультеті, і тема моєї магістерської роботи саме міксоматоз, я хочу перевірити, які вакцини найфективніші, і які методи лікування можливі, але мій керівник сумнівається в тому, що профілактика міксоматозу - це актуально!!! Про міксоматоз дуже багато статтей, і наукових праць, я б рекомендував на магістерську пастерильоз, в нас ця хвороба тільки починає поширюватись, а на заході вже багато є інформації про лікування та профілактику.
Сріблястий
|
|
|
|
gaisyn-krolik | Дата: Четвер, 27.01.2011, 20:08 | Сообщение # 73 |
| Student Привіт. Це сказати важко, бо рік на рік не приходиться, я можу сказати лише те, що 40% це занадто багато. В середньому в моєму господарстві десь 5-10% молодняка та одинично дорослих королів. Але бувають і казуси з вакциною, тоді пробиває по повній програмі. Ось минулого літа в аномальну спеку пробило, я виніс 48 голів молодняка.
Владимир
|
|
|
|
Student | Дата: П`ятниця, 28.01.2011, 01:09 | Сообщение # 74 |
| Дуже дякую за розуміння!!!Ця інформація, набагато краще сухого книжного тексту!!!
|
|
|
|
zayats_s | Дата: П`ятниця, 28.01.2011, 14:19 | Сообщение # 75 |
| Quote (gaisyn-krolik) Student Привіт. Це сказати важко, бо рік на рік не приходиться, я можу сказати лише те, що 40% це занадто багато. В середньому в моєму господарстві десь 5-10% молодняка та одинично дорослих королів. Але бувають і казуси з вакциною, тоді пробиває по повній програмі. Ось минулого літа в аномальну спеку пробило, я виніс 48 голів молодняка. В аномальную жару еще и привозят вакцины.50% ,что везут не додерживаясь определенной температуры перевозки.Мой совет:вакцинами запасаться ранней весной,чтоб хватило на сезон.
|
|
|
|